- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- Konu Sahibi limonkabugsu
en iyisi özelden konuşmak bence rahat rahat konuşuruzv a t s a p grubu desem ordanda nasl olcak ???
yada yeni bi baslık daha baska bi konu altına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en iyisi özelden konuşmak bence rahat rahat konuşuruzv a t s a p grubu desem ordanda nasl olcak ???
yada yeni bi baslık daha baska bi konu altına
Biz seni ümitlendirmemeye çalışcaz kesin hamile değilsindir he hastalık belirtisi bu filan diye
ümitlenmezsem kendime aferin hediyesi alcam
ordanda tek tek yazılıo topluca gitmio.. ben bi sayfa daha açtım hem bilenler olursa bize faydası olur hemde yolun cok basnda olanlar olursa onlrar bisim faydamız olcağını düsünüorum.. yazdklarımıza dkkat edersek bi sıkıntı çıkmaz innşallahen iyisi özelden konuşmak bence rahat rahat konuşuruz
hehe verin gazi sen ümitlenme biz senden ümitliyiz die snra seni ümitlendrmicez diinBiz seni ümitlendirmemeye çalışcaz kesin hamile değilsindir he hastalık belirtisi bu filan diye
bende korkuodum canım ama bsey olmadı..owwww çok gizemliii .. ben şu soğan kürünü yapmadım hiç korkuyorum yaa bi zarar filan verir diye aslında bi yapsam mı ne belki iltihap vardır ondan da hamilem kalınmayabiliyo
Sogan kuru bana fayda etmedi ben tirsiyorumm ondanbende korkuodum canım ama bsey olmadı..
konumuzdan aslnda laylaylom yapmaktan uzaklaşmısız o sayfada bi topladık sanki konuyuSogan kuru bana fayda etmedi ben tirsiyorumm ondan
2.aydan snra bende tırstım ama doktor kist yok diyince sdğan suyu aklımada gelmedi değil hani..Sogan kuru bana fayda etmedi ben tirsiyorumm ondan
Evet iyi oldu aman sayfaya katilan olmazsa biz cok geyikler döndüruruZkonumuzdan aslnda laylaylom yapmaktan uzaklaşmısız o sayfada bi topladık sanki konuyu
bi Allah razı olsun alsak yeter canım çok bunalıoduk bizde derdimizden anlayan çıktık birbirmmze destek oluorz bak bole ne güzel.. daralan bunalan birileri daha çıkarsa bi gram faydamız olursa ne mutlu bizeEvet iyi oldu aman sayfaya katilan olmazsa biz cok geyikler döndüruruZ
Dogru cnm. Gelen olur bu ted goren cok varbi Allah razı olsun alsak yeter canım çok bunalıoduk bizde derdimizden anlayan çıktık birbirmmze destek oluorz bak bole ne güzel.. daralan bunalan birileri daha çıkarsa bi gram faydamız olursa ne mutlu bize