karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Elin adamlarina kadinlarina aca aca bi hal olduk. Usg geriyo beni :KK42:. Sonu iyi olsunda tek napalim..

benim açtklarım hep kadındı :KK70: Ama tedavi napcan mecburen açıoz :KK66:
Ben daha bi kere vajinal usg oldum kadindi o .ama tedavici dr um erkek yarin accam mecbur gerci bakmiyorlar hic direk probu sokuyo eliyle koymus gibi buluyorlar :KK47:

:KK56: Esim terligimi giyip beni taklit ediyor:KK45:. Canim belkide dollenme oluyordur. Hemenn kist diye dusunme. Ben dun calistim hic kalkmadim uyudum 4.30 kalktim banyo yaptim :oops:
benmki kendide termksz gezmediği için taklit yapamıo :KK66: hele biri var bim den almıstı esim altı kağıt gibi incecik fayanslarda resmen şip şip die ses çıkarıo :KK70:

Ben daha bi kere vajinal usg oldum kadindi o .ama tedavici dr um erkek yarin accam mecbur gerci bakmiyorlar hic direk probu sokuyo eliyle koymus gibi buluyorlar :KK47:
ben çook oldum gecemnki doktor çatala yatırıodu her seferde bi de amelyt oldm ben yırtlmam olmstu dikiş atmslardı hep kasılırım o çataldan.. ama bu sedyede bakıo çok rahat oluo ve hiç bakmadan buluo :KK70: diğeri baka baka sokuodu resmen :KK43:

benmki kendide termksz gezmediği için taklit yapamıo :KK66: hele biri var bim den almıstı esim altı kağıt gibi incecik fayanslarda resmen şip şip die ses çıkarıo :KK70:
Benimki hic giymez kisinda corao giymez o corap giyerse beni kim cimcikliycek ayagiyla.recep ivedik gibi ayagini ayiriyo cimcikliyo beni :KK45:. Ayy ben bim hastasiyim hergun giderim :KK53: esim bikti :KK45::KK47::KK47:

ben çook oldum gecemnki doktor çatala yatırıodu her seferde bi de amelyt oldm ben yırtlmam olmstu dikiş atmslardı hep kasılırım o çataldan.. ama bu sedyede bakıo çok rahat oluo ve hiç bakmadan buluo :KK70: diğeri baka baka sokuodu resmen :KK43:
Insan ayagini nereye koycagini sasiriyor demi o cok kotu yaa. Anam ne yirtigi kizz gecmis olsun

Cok heyecanliyim bide mutsuzluk var sanki. korkuyorum kotu şeyler duymak istemiyorum :KK43:
aynısndan bendede var canım.. hayırlısı olsn hakkmzda sımdıden içim bi tuhaf persmbe cuma normal adet döndüm ama gecen ay uzattı ya biraz gecen ay ki gibi gec beklicem günün geçmesini de geçe gre hesplcam

Kizlar ne duydum bitter cikolata sperm sayisini artiriyomus :rolleyes:ikide bir esimin agzina cikilata tepiyorum :KK72:banada yazik olmasin diye bende yiyorum tabii :confused::KK72:

aynısndan bendede var canım.. hayırlısı olsn hakkmzda sımdıden içim bi tuhaf persmbe cuma normal adet döndüm ama gecen ay uzattı ya biraz gecen ay ki gibi gec beklicem günün geçmesini de geçe gre hesplcam
Beklemek cok zor yaa . Baska bi topikte bibarkadas 1 hafta varnis bi batma hissediyinus ecz testi yapmis cift cizgi daha 1 hafta varken . Ben cesaret edemem elim ayagim bosaliyo sanki test yaparken sanki o an yasamiyorum

X