• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık evliyim, boşanma düşüncesini kafamdan atamıyorum. ne yapacağım? (biraz uzun hakkınızı helal edin)

zorsa zaten olmamalı
kolayca su akıp yolunu bulmalı sorunsuz ilişkilerde
emeklerim ,zorluklar bla bla diyorlar ne emek ettiniz mesela hazırlanıp buluşmaya mı çıktınız nedir yani
zor olan neydi
Biz evlenmeye karar verdiğimizde ben ailemi, özellikle abimi ikna etmekte bir miktar zorlandım. Ama bizim ilişkimizde herhangi bir sorun yoktu. Statülerimiz eşit, kavga gürültü sevmeyen, mülayim, iyi anlaşan, birbirini çok seven iki insandık. Aramızda yaş ve mezhep farkı vardı. Abim bi esti gürledi olmaz diye. Dedim gel tanış, hala olmaz diyorsan söz evlenmem. Blöf değildi, gerçekten olmaz derse evlenmezdim çünkü abimin öngörülerine çok güvenirim. Geldi tanıştı, tamam evlenebilirsin dedi. Sonrası su gibi aktı gitti. Şimdi ben gelinim onlar iki kardeş sanki. O derece seviyorlar birbirlerini.

Biz evlenmeye karar verdiğimizde ben ailemi, özellikle abimi ikna etmekte bir miktar zorlandım. Ama bizim ilişkimizde herhangi bir sorun yoktu. Statülerimiz eşit, kavga gürültü sevmeyen, mülayim, iyi anlaşan, birbirini çok seven iki insandık. Aramızda yaş ve mezhep farkı vardı. Abim bi esti gürledi olmaz diye. Dedim gel tanış, hala olmaz diyorsan söz evlenmem. Blöf değildi, gerçekten olmaz derse evlenmezdim çünkü abimin öngörülerine çok güvenirim. Geldi tanıştı, tamam evlenebilirsin dedi. Sonrası su gibi aktı gitti. Şimdi ben gelinim onlar iki kardeş sanki. O derece seviyorlar birbirlerini.
yani sorunsuz ilerisi olan ilişki böyle olur
bunlar zorla şu bahsettikleri adamlarla yaşamak istiyorlar
anlamsız

Nıye gezmıyor zaman ayırmıyor sıze?
ben bir talep de bulunmuyormuşum benim hep ısrar etmem gerekiyormuş ki zaten ben evliliğinin başında tatil tatil diye direttim maddi olarak müsait değiliz dedi. onun kafasında hep maddi şeylere yetememek var

Ne kadar süre ilişki yaşadınız? Görmemek için ya kör olmak ya da adamı tanımıyor olmak gerek çünkü.
2,5 yıl kadar ama o zamanlar geziyorduk birlikte güzel vakit geçiriyorduk ne zaman ki evin içine girdik durumlar değişti

Görücü usulü mü evlendiniz? Yoksa sevgiliyken bu saydıklarınızı yapıyordu da birden balkabağına mı dönüştü?

Görücü usulü mü evlendiniz? Yoksa sevgiliyken bu saydıklarınızı yapıyordu da birden balkabağına mı dönüştü?
görücü usulü değil, severek evlendik. sevgiliyken ciddi anlamda hiçbir sorun yoktu, yani ben öyle düşünmüşüm görmemişim sanırım.

Bu adam 3 ay önce farklı bir işte mi çalışıyordu. Tahmin etmeliydiniz vakit olmayacağını. Evliliği ne sanıyorsunuz. Hepimiz evimizin işini yapıyoruz en azından temiz bir evde yaşamak için yapıyoruz. Eminin eşiniz de en başından ev işine yardım etmeyecek biri olduğunun sinyallerini vermiştir. Filmlerdeki gibi romantizm selinde boğuluruz sandınız galiba. Bir de mücadele edip, ailenin sözünü çğneyip evlenince romantizm katlanıyor sandınız sanırım.

gerçekten bu kadar kötü müsünüz? evliyseniz Allah evliliğinizi daim etsin
Kötü değilim içinde bulunduğun duruma da üzüldüm cidden ama el insaf hangi yıldayız kaldı mı zorlandık ailem istemedi mücadele ettik tarzı evlilikler. Sen görememişsin onlar görmüş kabul etmemişsin hayalinde bir adam yaratmışsın evlenmiş peri tozu uçmuş hoop gerçekler ayan beyan çıkmış. Ne diyelim yani.

Çok mu beğenilmeyen ilgi görmeyen sevilmeyen biriydin bir çiçek çikolata alıp istemeye gitmediğiniz kalmış. Maddiyat yok maneviyat yok motivasyon neydi düğünde onun takacağı altına kadar almışsın adam hala ilgisiz.

Kötü değilim içinde bulunduğun duruma da üzüldüm cidden ama el insaf hangi yıldayız kaldı mı zorlandık ailem istemedi mücadele ettik tarzı evlilikler. Sen görememişsin onlar görmüş kabul etmemişsin hayalinde bir adam yaratmışsın evlenmiş peri tozu uçmuş hoop gerçekler ayan beyan çıkmış. Ne diyelim yani.
Göçmenim, bizde göçmen göçmenle evlensin mantığı var. Eşimde iç Anadolulu, haliyle bizimkiler, özellikle de annem çok karşı çıktı. Bende zor sartlarda evlendim yani 😃

Göçmenim, bizde göçmen göçmenle evlensin mantığı var. Eşimde iç Anadolulu, haliyle bizimkiler, özellikle de annem çok karşı çıktı. Bende zor sartlarda evlendim yani 😃
Aynı şey değil. Sorun olsa görecek kapasitedesiniz demek ki ama konu sahibi görmemiş yoksa kimse 3 ayda değişmez şartlar da extrem bir şey olmadıkça değişmez

Aynı şey değil. Sorun olsa görecek kapasitedesiniz demek ki ama konu sahibi görmemiş yoksa kimse 3 ayda değişmez şartlar da extrem bir şey olmadıkça değişmez
Haklısınız kimse 3 ayda değişmez, önceden böyle değildi vs diyenler kendini kandırıyor...

Back
X