aynen öyle ama manevi kısmını görmeyince her şey hallolur sanıyorsunZorlu yol; evlenmek için uygun olmayan, birikimi olmayan, manevi olarak bile hazır olmayan adamla bütün şartları zorlayarak evlenmek.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 aylık evliyim, boşanma düşüncesini kafamdan atamıyorum. ne yapacağım? (biraz uzun hakkınızı helal edin)
- Konu Sahibi nevall34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ona göre bi şey yok her şey olması gerektiği gibi, sorun çıkaran memnuniyetsiz olan benimTam olarak sorun ne?
Neden esınız böyle davranıyor?
Biz evlenmeye karar verdiğimizde ben ailemi, özellikle abimi ikna etmekte bir miktar zorlandım. Ama bizim ilişkimizde herhangi bir sorun yoktu. Statülerimiz eşit, kavga gürültü sevmeyen, mülayim, iyi anlaşan, birbirini çok seven iki insandık. Aramızda yaş ve mezhep farkı vardı. Abim bi esti gürledi olmaz diye. Dedim gel tanış, hala olmaz diyorsan söz evlenmem. Blöf değildi, gerçekten olmaz derse evlenmezdim çünkü abimin öngörülerine çok güvenirim. Geldi tanıştı, tamam evlenebilirsin dedi. Sonrası su gibi aktı gitti. Şimdi ben gelinim onlar iki kardeş sanki. O derece seviyorlar birbirlerini.zorsa zaten olmamalı
kolayca su akıp yolunu bulmalı sorunsuz ilişkilerde
emeklerim ,zorluklar bla bla diyorlar ne emek ettiniz mesela hazırlanıp buluşmaya mı çıktınız nedir yani
zor olan neydi
Nıye gezmıyor zaman ayırmıyor sıze?ona göre bi şey yok her şey olması gerektiği gibi, sorun çıkaran memnuniyetsiz olan benim
Ne kadar süre ilişki yaşadınız? Görmemek için ya kör olmak ya da adamı tanımıyor olmak gerek çünkü.aynen öyle ama manevi kısmını görmeyince her şey hallolur sanıyorsun
yani sorunsuz ilerisi olan ilişki böyle olurBiz evlenmeye karar verdiğimizde ben ailemi, özellikle abimi ikna etmekte bir miktar zorlandım. Ama bizim ilişkimizde herhangi bir sorun yoktu. Statülerimiz eşit, kavga gürültü sevmeyen, mülayim, iyi anlaşan, birbirini çok seven iki insandık. Aramızda yaş ve mezhep farkı vardı. Abim bi esti gürledi olmaz diye. Dedim gel tanış, hala olmaz diyorsan söz evlenmem. Blöf değildi, gerçekten olmaz derse evlenmezdim çünkü abimin öngörülerine çok güvenirim. Geldi tanıştı, tamam evlenebilirsin dedi. Sonrası su gibi aktı gitti. Şimdi ben gelinim onlar iki kardeş sanki. O derece seviyorlar birbirlerini.
bunlar zorla şu bahsettikleri adamlarla yaşamak istiyorlar
anlamsız
ben bir talep de bulunmuyormuşum benim hep ısrar etmem gerekiyormuş ki zaten ben evliliğinin başında tatil tatil diye direttim maddi olarak müsait değiliz dedi. onun kafasında hep maddi şeylere yetememek varNıye gezmıyor zaman ayırmıyor sıze?
2,5 yıl kadar ama o zamanlar geziyorduk birlikte güzel vakit geçiriyorduk ne zaman ki evin içine girdik durumlar değiştiNe kadar süre ilişki yaşadınız? Görmemek için ya kör olmak ya da adamı tanımıyor olmak gerek çünkü.
Görücü usulü mü evlendiniz? Yoksa sevgiliyken bu saydıklarınızı yapıyordu da birden balkabağına mı dönüştü?
görücü usulü değil, severek evlendik. sevgiliyken ciddi anlamda hiçbir sorun yoktu, yani ben öyle düşünmüşüm görmemişim sanırım.Görücü usulü mü evlendiniz? Yoksa sevgiliyken bu saydıklarınızı yapıyordu da birden balkabağına mı dönüştü?
Bu adam 3 ay önce farklı bir işte mi çalışıyordu. Tahmin etmeliydiniz vakit olmayacağını. Evliliği ne sanıyorsunuz. Hepimiz evimizin işini yapıyoruz en azından temiz bir evde yaşamak için yapıyoruz. Eminin eşiniz de en başından ev işine yardım etmeyecek biri olduğunun sinyallerini vermiştir. Filmlerdeki gibi romantizm selinde boğuluruz sandınız galiba. Bir de mücadele edip, ailenin sözünü çğneyip evlenince romantizm katlanıyor sandınız sanırım.
İyi de ailen uyarmış bari onları dinleseydin. Adamla evlenmek için bir başlık parası vermediğin kalmış.görücü usulü değil, severek evlendik. sevgiliyken ciddi anlamda hiçbir sorun yoktu, yani ben öyle düşünmüşüm görmemişim sanırım.
Belki adamı p.zvenklern elinden çekip almıştırBende hep merak ediyorum bu zorlu yollar ne ???Bu yolları aşarken yanınızdaki adama hiç dönüp bakmiyor musunuz? Evlenince o my god!
Belki adamı p.zvenklern elinden çekip almıştır
gerçekten bu kadar kötü müsünüz? evliyseniz Allah evliliğinizi daim etsinBelki adamı p.zvenklern elinden çekip almıştır
Kötü değilim içinde bulunduğun duruma da üzüldüm cidden ama el insaf hangi yıldayız kaldı mı zorlandık ailem istemedi mücadele ettik tarzı evlilikler. Sen görememişsin onlar görmüş kabul etmemişsin hayalinde bir adam yaratmışsın evlenmiş peri tozu uçmuş hoop gerçekler ayan beyan çıkmış. Ne diyelim yani.gerçekten bu kadar kötü müsünüz? evliyseniz Allah evliliğinizi daim etsin
Göçmenim, bizde göçmen göçmenle evlensin mantığı var. Eşimde iç Anadolulu, haliyle bizimkiler, özellikle de annem çok karşı çıktı. Bende zor sartlarda evlendim yaniKötü değilim içinde bulunduğun duruma da üzüldüm cidden ama el insaf hangi yıldayız kaldı mı zorlandık ailem istemedi mücadele ettik tarzı evlilikler. Sen görememişsin onlar görmüş kabul etmemişsin hayalinde bir adam yaratmışsın evlenmiş peri tozu uçmuş hoop gerçekler ayan beyan çıkmış. Ne diyelim yani.
Aynı şey değil. Sorun olsa görecek kapasitedesiniz demek ki ama konu sahibi görmemiş yoksa kimse 3 ayda değişmez şartlar da extrem bir şey olmadıkça değişmezGöçmenim, bizde göçmen göçmenle evlensin mantığı var. Eşimde iç Anadolulu, haliyle bizimkiler, özellikle de annem çok karşı çıktı. Bende zor sartlarda evlendim yani
Haklısınız kimse 3 ayda değişmez, önceden böyle değildi vs diyenler kendini kandırıyor...Aynı şey değil. Sorun olsa görecek kapasitedesiniz demek ki ama konu sahibi görmemiş yoksa kimse 3 ayda değişmez şartlar da extrem bir şey olmadıkça değişmez