• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Ben direk tirbe bağlarım o anda gıcık oluyorum bizde bazen dışarda oluyoruz diyo ki şimdi eve gidelim sen bi patates kızartrsın çay demlersin offf.. bende diyorum illa bana iş yaptırcaksın yani didişyoruz işte:KK70:geçen beni İskender yemeye götürdü kocacım bu hsonu evdeyiz gibi görünüyo işim de yok oturcam ohh
Iskendere bayilirimmm .guzel iskenderdende anlarimmm burda hic güzel yapan biyer yok:63::63:. Evide ozluyor insan evdede durmak lazim :KK54::KK54:.ben kandirdim gidicez birazdan canim kocam :KK60::cool:

Kizlar mrb. Biraz moralim bozuldu sizle paylasmak istedim.cars kintrolum varya ogin bize yatili misafir gelebilir igne verirse 36 saat dokuncada hala misafirim olma ihtimali cok yuksek cok canim sikildi. Esime dedim ignenin saatini ayarlarsin diyor ben kendimmi vurucam sankii. Ayrica evde kimsenin olmasini istemiyorum esimde pisirik gelene gelme diyemez . Gerildim. Ortada daha bisey yok ama bunlar beni strese soktu karnim agriyor stresten . Igneden sonra 36 saat sonra olmazsa olmaz mi calisma daha once veya sonra olsa ne olur bilginiz yada fikriniz varmi .hevesim kursagimda kalmis gibi hissediyorum suan :cry::cry::KK42::KK42:

Kizlar mrb. Biraz moralim bozuldu sizle paylasmak istedim.cars kintrolum varya ogin bize yatili misafir gelebilir igne verirse 36 saat dokuncada hala misafirim olma ihtimali cok yuksek cok canim sikildi. Esime dedim ignenin saatini ayarlarsin diyor ben kendimmi vurucam sankii. Ayrica evde kimsenin olmasini istemiyorum esimde pisirik gelene gelme diyemez . Gerildim. Ortada daha bisey yok ama bunlar beni strese soktu karnim agriyor stresten . Igneden sonra 36 saat sonra olmazsa olmaz mi calisma daha once veya sonra olsa ne olur bilginiz yada fikriniz varmi .hevesim kursagimda kalmis gibi hissediyorum suan :cry::cry::KK42:

canimbenim Oglen 12 1 gbi vurdur eetesi gece 12-1 e denk geliyo misafrerinde uyumus olur zaten :KK66: ztrese girme kendi ewndesn sonucta ya mecbren baskasinn ewine gtmek zorunda kalsaydin?? yatakodani kilitler :KK49: isini gorursun yada 2 de yaptrgece 2 uyurlar kesin :KK54:

canimbenim Oglen 12 1 gbi vurdur eetesi gece 12-1 e denk geliyo misafrerinde uyumus olur zaten :KK66: ztrese girme kendi ewndesn sonucta ya mecbren baskasinn ewine gtmek zorunda kalsaydin?? yatakodani kilitler :KK49: isini gorursun yada 2 de yaptrgece 2 uyurlar kesin :KK54:
Dogru diyosun canim. Bian panikledim :KK12:. Zaten kontrolum 11de buyudyse beklerim 12 de vurdurup gelirim .:KK49::KK49::KK49:

Kızlarrr ben cok kotuyum davul gibin sisti karnim birden bire. Ve kasiklarim yumurtaliklarim ağrıyor sizim sizim sizliyo akintida var biseyler oluyor oralarda ins iyi seyler oluyordur. Kontrole kadar bu siskinlikle catlamazsam iyi :KK64::confused:

Kızlarrr ben cok kotuyum davul gibin sisti karnim birden bire. Ve kasiklarim yumurtaliklarim ağrıyor sizim sizim sizliyo akintida var biseyler oluyor oralarda ins iyi seyler oluyordur. Kontrole kadar bu siskinlikle catlamazsam iyi :KK64::confused:
Bndede var sislik cnm ggslerimdede var kasıklarımda oluo iğdineden snra kasklarım baya agrıdı yawas yawasazalıo smdi...

Bndede var sislik cnm ggslerimdede var kasıklarımda oluo iğdineden snra kasklarım baya agrıdı yawas yawasazalıo smdi...
Gunaydim canim. İlaç biteli cok okdu birden biyke etki yapması beni sasirtti nerdeyse acile gidecektim . Az kaldi kontrole beklerim artik. Simdide sol gogsum hafif agrimaya baslar gibi oldu bi rahatsizlik hissi var. Bide bu ilaclar en hafif hormon . Sonumuz hayir olsun insallah canim :anneadayı::anneadayı::anneadayı:. Herkes igneden sonra agridigini yazmis canim demekki fayda etti ben hep böyle yorumluyorum. Bide igneden 9 10 gun sonra gebelik testi yapilabiliyomus. Kurban bayramina hamile girelim insallah canim:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: etten midemiz bulansin kan görmeye dayanamayalim:KK53::KK53: psikopata bagladim yine :KK45::KK47::KK48:

Gunaydim canim. İlaç biteli cok okdu birden biyke etki yapması beni sasirtti nerdeyse acile gidecektim . Az kaldi kontrole beklerim artik. Simdide sol gogsum hafif agrimaya baslar gibi oldu bi rahatsizlik hissi var. Bide bu ilaclar en hafif hormon . Sonumuz hayir olsun insallah canim :anneadayı::anneadayı::anneadayı:. Herkes igneden sonra agridigini yazmis canim demekki fayda etti ben hep böyle yorumluyorum. Bide igneden 9 10 gun sonra gebelik testi yapilabiliyomus. Kurban bayramina hamile girelim insallah canim:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: etten midemiz bulansin kan görmeye dayanamayalim:KK53::KK53: psikopata bagladim yine :KK45::KK47::KK48:

bende aynı düsüncedeyim canım Rabbim nasp ederse kurbana hamiş olmus olucaz ama midelir bulanmasın benm en korktuğm sey midemin bulanack olmaı :( kurbana özgü değil çalisirken çok zorlar beni :(

bende aynı düsüncedeyim canım Rabbim nasp ederse kurbana hamiş olmus olucaz ama midelir bulanmasın benm en korktuğm sey midemin bulanack olmaı :KK43: kurbana özgü değil çalisirken çok zorlar beni :KK43:
Evet cnm sen caliatigim icin senin icin zor olur. Ins kolay guzel bi hamilelik gecirirsin.sana ne anlaticam canim sana yazdiktan sonra uyudum yeninklktim ruyamda seni gordum. Kadinlar kulubunnun programi varmis sende konuk olmuşsun En Büyük KK:KK45::KK45::KK45:.tesadufen görüyorum bakiyirum kullanıcı adin kzulkr yaziyo tw de ne guzel bi kadinmis diyorum. Sarisin uzun renkli gozluydun :KK30::confused:ruyaya bak :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Terss laleee nerdesinnn. Senin patron yine mi basinda bana num ver arayim adami oyalayim sende siteye gir :KK5:

Evet cnm sen caliatigim icin senin icin zor olur. Ins kolay guzel bi hamilelik gecirirsin.sana ne anlaticam canim sana yazdiktan sonra uyudum yeninklktim ruyamda seni gordum. Kadinlar kulubunnun programi varmis sende konuk olmuşsun En Büyük KK:KK45::KK45::KK45:.tesadufen görüyorum bakiyirum kullanıcı adin kzulkr yaziyo tw de ne guzel bi kadinmis diyorum. Sarisin uzun renkli gozluydun :KK30::confused:ruyaya bak :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
hayır olsun canım inşallah :)) ben esmer kısa boylu kahverengi gözlüyüm :D ama güzel ruya görmüssün iyiye yormak lazım :))

hayır olsun canım inşallah :)) ben esmer kısa boylu kahverengi gözlüyüm :KK70: ama güzel ruya görmüssün iyiye yormak lazım :))
Valla nerem acik kaldi bilmiyorum :KK53:. Gecende kuflu ekmek yiyodum ruyada sabah cayda kuf tadi geldi :KK12:. Bende orta boy uzun ve kivircik koyu kumral sac kahverengi göz bugday tenliyim :KK45::KK45:

Valla nerem acik kaldi bilmiyorum :KK53:. Gecende kuflu ekmek yiyodum ruyada sabah cayda kuf tadi geldi :KK12:. Bende orta boy uzun ve kivircik koyu kumral sac kahverengi göz bugday tenliyim :KK45::KK45:
:) valla canım çok düsünüoruz da ondan oluo bu ruyalar..
bir sürü sey okudum klomen kullananlardan kiminde kist yapmıs kiminde adet geciktrmis.. günümüz gecse bile umutlandrmayalm kendimizi derim ben ;) üzülüoruz snra çok :(

:) valla canım çok düsünüoruz da ondan oluo bu ruyalar..
bir sürü sey okudum klomen kullananlardan kiminde kist yapmıs kiminde adet geciktrmis.. günümüz gecse bile umutlandrmayalm kendimizi derim ben :KK66: üzülüoruz snra çok :KK43:
Valla canim ins kist yapmaz en cok bundan korkuyorum.dun cok agrim olunca kistmi oldu diye gecti aklimdan.... igneden sonra 10.gun kanda cikiyomus cnm yapmayı düşünüyo musun ben yapmayacağım zaten igne vurursa 13.gun adet gunum bir iki gunde öyle bekleyip yaptırırım diye düşünüyorumda. Belirtikller olursa belkide yaparim sagim solum belli olmaz :KK48:. Bayrama mujdeyke girsek ya rabbimmm insallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı:ters lale sende dahil hee bak burda 3hamile bayan var :KK49::KK76::KK46::KK46::KK46:

Valla canim ins kist yapmaz en cok bundan korkuyorum.dun cok agrim olunca kistmi oldu diye gecti aklimdan.... igneden sonra 10.gun kanda cikiyomus cnm yapmayı düşünüyo musun ben yapmayacağım zaten igne vurursa 13.gun adet gunum bir iki gunde öyle bekleyip yaptırırım diye düşünüyorumda. Belirtikller olursa belkide yaparim sagim solum belli olmaz :KK48:. Bayrama mujdeyke girsek ya rabbimmm insallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı:ters lale sende dahil hee bak burda 3hamile bayan var :KK49::KK76::KK46::KK46::KK46:
vallahi canım benim bgün 8 oldu iğneye.. 18 ini beklerim çünkü erken yapıncada iğnenin salgıladığı hormonlar hamile gibi aynıymıs test pozitif cıkar ama iğnenin salgıladığı hormondan olur dıolar doktorum bana gunun 5 gün geçsin ole test yap dedi.. vardır bi bildiği diorum ben normalde 24-25 günde olurdum gecen ay 27 mi 28 mi attı uzadı ya kafamı hiç bulandırmıcam haftaya persembe test yaparım cumada eğer pozitif çıkarsa doktora adet olursamda 3.gün yine doktora ;)

vallahi canım benim bgün 8 oldu iğneye.. 18 ini beklerim çünkü erken yapıncada iğnenin salgıladığı hormonlar hamile gibi aynıymıs test pozitif cıkar ama iğnenin salgıladığı hormondan olur dıolar doktorum bana gunun 5 gün geçsin ole test yap dedi.. vardır bi bildiği diorum ben normalde 24-25 günde olurdum gecen ay 27 mi 28 mi attı uzadı ya kafamı hiç bulandırmıcam haftaya persembe test yaparım cumada eğer pozitif çıkarsa doktora adet olursamda 3.gün yine doktora :KK66:
Canim sendede esindede prob yok masallah. Ama nedense denk gekmemis bir türlü bence bu ay olacak ve sen kese kontrolune gideceksin :KK55::anneadayı:. Benimde adet gunum 15 yada 16 si ama ne okur bilmem pcos duzensizlik yaptigi icin guvenemiyorum.ama ankaraya gitmeden once yaparim muhakkak.bu defa kan vericem idrarda yapmicam onu kanda çıkınca keyfi sirf heves icin yapicam :KK45::KK45::KK45:. Az kaldı sana hadi bakakim canimm cok umutluyum senden:anneadayı:. Dun ark biri dogum yapti kzii oldu ne guzelll :KK46::KK46:darisi bize insallah

vallahi canım benim bgün 8 oldu iğneye.. 18 ini beklerim çünkü erken yapıncada iğnenin salgıladığı hormonlar hamile gibi aynıymıs test pozitif cıkar ama iğnenin salgıladığı hormondan olur dıolar doktorum bana gunun 5 gün geçsin ole test yap dedi.. vardır bi bildiği diorum ben normalde 24-25 günde olurdum gecen ay 27 mi 28 mi attı uzadı ya kafamı hiç bulandırmıcam haftaya persembe test yaparım cumada eğer pozitif çıkarsa doktora adet olursamda 3.gün yine doktora :KK66:
Ignede hcg horminu var sanirim onunn yuzunden pozitif cikiyir erken donemde. Yaa bnm calistigim yerde mahsus hcg verirdi dr pozitif ciksin diye serefsizler:KK67:

Back