• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü şeyler oldu arkadaşlar..

İlk defa hem de bir şiddet konusunda kocaya acıdım sanıyorum, adamın elinde bugüne kadar kalmadıysanız adamda peygamber sabrı olduğundan; umarım adamcağız elini kana bulamadan sizden kurtulur.

Nerede öğretmenseniz umarım yollarımız kesişmez, başlarına sizi öğretmen diye koydukları çocuklara acıdım.
Çok üstüne gitmeyelim yoksa topluca analarımıza küfür edecek potansiyeli var....Kalbi kara ,ağzı lafım çukuru olunca normal geliyor demekki.....

Çok üstüne gitmeyelim yoksa topluca analarımıza küfür edecek potansiyeli var....Kalbi kara ,ağzı lafım çukuru olunca normal geliyor demekki.....
Anonimliğine güvenip edebilir; ama bu ağızla, gerçek hayatta bir gün birinin elinde kalacağı kesin.

Boş yapma mikrop
Tevekkeli değil aileniz bile sahip çıkmıyor doğru düzgün, onlar bile size bulaşmaktan korkup el çekmişler. Elinizde iyi kötü bir koca var onu da pis ağzınızla kaçırıp iyice el elde el başta kalacaksınız.

Tevekkeli değil aileniz bile sahip çıkmıyor doğru düzgün, onlar bile size bulaşmaktan korkup el çekmişler. Elinizde iyi kötü bir koca var onu da pis ağzınızla kaçırıp iyice el elde el başta kalacaksınız.
Katibim bunları okuyup yedi ceddimize sövüyordur, kulaklarım çınlamaya başladı bile 😐

Kadınla erkeğin gücü bir değil diye şiddeti, küfrü evliliğinizde normallestirirseniz, karşılığıni birgün alırsınız böyle. Hep siz, itip, kakacak, saldıracak,küfür edeceksiniz eşiniz kadınla erkek aynı değil diye alttan alacak sanıyordunuz herhalde. Tam layık olduğunuz karşılığı almışsınız.
Eşinizin hatası sizinle evli kalmaya devam etmek, ondan da tez vakitte döner umarım.

Back