• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü şeyler oldu arkadaşlar..

yukarda yazdigim yorumlari gorursen kufur ettigini kadinin gormemisim o sekilde degerlendirdim bende olayi.gormemek sucmu anlamadim neyi irdeliyosun
Kusura bakmayın ama sadece burda değil sizin hemen hemen her konuda böyle "değişik" yorumlarınız var. Hadi burda ayrıntıyı okumadınız, diğerlerinde okuduğunuz belli olan konularda bile ilginç, bağlamdan kopuk, akla hayale gelmez sonuçlara varan yorumlar yapıyorsunuz. Çok merak ettim sizi, tanımak isterim şahsen.

Kusura bakmayın ama sadece burda değil sizin hemen hemen her konuda böyle "değişik" yorumlarınız var. Hadi burda ayrıntıyı okumadınız, diğerlerinde okuduğunuz belli olan konularda bile ilginç, bağlamdan kopuk, akla hayale gelmez sonuçlara varan yorumlar yapıyorsunuz. Çok merak ettim sizi, tanımak isterim şahsen.
kendi yasantimdan yola cikarak aslinda cikarim ve tavsiyelerde bulunuyorum.belkide her insanin iliski anlayisi ve iletisim dinamikleri farkli oldugu icin garipsemeler oluyodur .ben mutlu oldugum sekilde tavsiyeler veriyorum yada degerlerim yonunde yorum yapiyorum .farkli geliyor olabilir:)şahsen tanissaydikta garip bulurdun ama herkesle anlasan bir yapim vardir sıkılmazdin canim😄

kendi yasantimdan yola cikarak aslinda cikarim ve tavsiyelerde bulunuyorum.belkide her insanin iliski anlayisi ve iletisim dinamikleri farkli oldugu icin garipsemeler oluyodur .ben mutlu oldugum sekilde tavsiyeler veriyorum yada degerlerim yonunde yorum yapiyorum .farkli geliyor olabilir:)şahsen tanissaydikta garip bulurdun ama herkesle anlasan bir yapim vardir sıkılmazdin canim😄
Yaşantınız çok zor olmalı 😥

O.cocuğu demişsiniz anladığım kadarıyla ama eşiniz bir daha o kelimeyi demeyeceksin demedim mi derken sizin daha öncede bu şekilde söylediğiniz ortaya çıkıyor. Neden bir insana o. Çocuğu diyorsunuz kaldı ki eşiniz. Bam teline basıyorsunuz. Birde yazmışsınız daha önceleri vuruyordum filan sanırım adam atağa geçsin diye yaptiniz bunu sonrada güç eşitsizliği diyorsunuz. Sahsen ben kimseye o çocuğu demem ya da kızdırmak icin vurmam yoksa karşılığı kötü döner. Boşanin anlaşamıyorsunuz demek ki.

Anneme küfür edenin üstüne cullanip nefesini kesmem, direk gırtlağını sıkar olduğun yerde bırakırım. Insanlar daha azı için katil oluyor, sizdeki bu kendini bilmezlik nedir?

Back