- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
valla kızlar arada bole tepkimi tam göstermesem konu en kısa zamanda tekrarlanıo kendni haklı göruyo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey Allahım ya boşuna ikiniz de trip yapıyosunuz canım ne diyceğimi bilemedim walla ama sen çok streslisin canım biraz sakin ol bu stres gebeliği engel için baş düşman biliyosun sende çok iyi yapma bunu kendinebi sürü aradı nie acmıosn fln die mesj attı bnde biraz saydırdm umudunu kaybtme fln fln demis aksamda barısmam banane olduysa olmustur dıo olduysa olmustur o zaman barısmıcam gider gitmez yatcam uyuycam..
canım çok sikkn gerçektn elmde değil..Hey Allahım ya boşuna ikiniz de trip yapıyosunuz canım ne diyceğimi bilemedim walla ama sen çok streslisin canım biraz sakin ol bu stres gebeliği engel için baş düşman biliyosun sende çok iyi yapma bunu kendine
Üzüldüm gerçekten senin adına canım inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz gönlünü alır eşincanım çok sikkn gerçektn elmde değil..
Hehehehehe mutlu sonn .cok sevindim canim ohhhbaristik
Sırf sana bakayım diye geldim canımm beklediğim haber geldi sonunda Ohh bida küsmek yokbaristik
Kocasını görünce Yelkenler suya inmiş bizim kızda çok şükür herkes mutluuHehehehehe mutlu sonn .cok sevindim canim ohhh
Aynen yelkenler fora iyide olmus haniiiKocasını görünce Yelkenler suya inmiş bizim kızda çok şükür herkes mutluu
Yani küsme zamanı değil çalışma zamanı siz çıktınız mı dışarı canımAynen yelkenler fora iyide olmus haniii
Hahahausluyuz bugün kardeş olduk kocişle zaten maç yaptı yorgun o Hélène kadar bende temizliğini yaptım çamaşır yıkadım hsonu rahatım Ohh. . Şimdi de kendileri maç izliyo bende malum burdayım sizde var mıTers lale bugun sana yok uslu dur heee
Olur tabi ki canım hepimizin evliliğinde oluyo. bir gün iki gün değil ki bir ömür acısıyla tatlısıyla geçiyo sağlık olsun gerisi boş
Cikmadik canim yaa iptal oldu programımiz. Bende spagetti ve patlıcan oturtma yaptim. Bugun etli ekmek yemege gideceğiz buranin ve konyanin meshur daha tam ikna olmus degilde ben hallederim . Bi kere noldu cmt gezmeye ciktik bnm plan ihh disardada yer geliriz diye düşünüyorum anam bi baktim benimki balik aliyo eve geldik balık kizarttim evdeki hesap carsiya uymadiYani küsme zamanı değil çalışma zamanı siz çıktınız mı dışarı canım
İnşallaaah hadi belinize kuvvetGunaydinn kizlarrr kzulkr ters laleninde deigi gibi herkeste oluyor takma kafaya keyfine bak .ters lale rahat haftasinu seni bekliyor sevindim adina .biz dün yapmadik bugun dr un dedigi gun insallah yukleme başarılı olur
Benimkide patates kizartmasi meraklisi sabah kizarttim .birazdan cikicaz canim bubarada aksam diye düşünüyodum belim agriyodu masaj yap dedim sonra iste olduBen direk tirbe bağlarım o anda gıcık oluyorum bizde bazen dışarda oluyoruz diyo ki şimdi eve gidelim sen bi patates kızartrsın çay demlersin offf.. bende diyorum illa bana iş yaptırcaksın yani didişyoruz iştegeçen beni İskender yemeye götürdü kocacım bu hsonu evdeyiz gibi görünüyo işim de yok oturcam ohh