• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

bi sürü aradı nie acmıosn fln die mesj attı bnde biraz saydırdm umudunu kaybtme fln fln demis aksamda barısmam banane olduysa olmustur dıo olduysa olmustur o zaman barısmıcam gider gitmez yatcam uyuycam..
Hey Allahım ya boşuna ikiniz de trip yapıyosunuz canım ne diyceğimi bilemedim walla:KK43: ama sen çok streslisin canım biraz sakin ol bu stres gebeliği engel için baş düşman biliyosun sende çok iyi yapma bunu kendine

Vala canim bende sasirdim ne diyecegimi.biyle kirginkende insanin yanasasi gelmiyor ama insallah aksam gonlunu alir cmt pzr var bence duzelir ama sende uzme kendini tepkini göster gisterme demiyoruz canim ama bak onemli bi surectesin o ilaci igneyi bisunami kullandin ne kadar hevesli ve umutluydun ben o kzulkr i geri istiyorum ..... bir anlik öfkeyle yok yere tartışmabiz buyudu hepte böyle oluyor her ailede var canim . Allahim aranizi isindirsin ....:KK35:

T ters pink love pink love saoln kizlar evt kocacmla dertlestk birqz barstik cok sujur size habrr veriym die girdim bende aklinz kalmasin dedim :KK50: keyfler yerinde :KK19: oluo bole arada napalim :KK68:
Olur tabi ki canım hepimizin evliliğinde oluyo. bir gün iki gün değil ki bir ömür acısıyla tatlısıyla geçiyo sağlık olsun gerisi boş

Gunaydinn kizlarrr kzulkr ters laleninde deigi gibi herkeste oluyor takma kafaya keyfine bak :KK76:.ters lale rahat haftasinu seni bekliyor sevindim adina:KK45: .biz dün :KK49:yapmadik bugun :KK49: dr un dedigi gun :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46: insallah yukleme başarılı olur :KK53::KK45:

Yani küsme zamanı değil çalışma zamanı:KK49: siz çıktınız mı dışarı canım
Cikmadik canim yaa iptal oldu programımiz. Bende spagetti ve patlıcan oturtma yaptim. Bugun etli ekmek yemege gideceğiz buranin ve konyanin meshur :KK15:daha tam ikna olmus degilde ben hallederim :KK53::KK53:. Bi kere noldu cmt gezmeye ciktik bnm plan ihh disardada yer geliriz diye düşünüyorum anam bi baktim benimki balik aliyo :63: eve geldik balık kizarttim :KK53::KK53::KK53: evdeki hesap carsiya uymadi :KK47::KK47:

Ben direk tirbe bağlarım o anda gıcık oluyorum bizde bazen dışarda oluyoruz diyo ki şimdi eve gidelim sen bi patates kızartrsın çay demlersin offf.. bende diyorum illa bana iş yaptırcaksın yani didişyoruz işte:KK70:geçen beni İskender yemeye götürdü kocacım bu hsonu evdeyiz gibi görünüyo işim de yok oturcam ohh

Ben direk tirbe bağlarım o anda gıcık oluyorum bizde bazen dışarda oluyoruz diyo ki şimdi eve gidelim sen bi patates kızartrsın çay demlersin offf.. bende diyorum illa bana iş yaptırcaksın yani didişyoruz işte:KK70:geçen beni İskender yemeye götürdü kocacım bu hsonu evdeyiz gibi görünüyo işim de yok oturcam ohh
Benimkide patates kizartmasi meraklisi sabah kizarttim :kk77::kk77: .birazdan cikicaz canim bubarada aksam:KK49: diye düşünüyodum belim agriyodu masaj yap dedim sonra iste:KK49: oldu:KK45::KK45::KK45::KK45:

Back