• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

suan ağlamamk icin kendimi zro tutuorm yeminle benm icimdeki çocuk sevgisini nasıl istediğimi bilio :KK43: bole bi zamanda bana bunu yapmıcaktı :KK43:(
Canım sakin ol zaten 36. saatte oldu dimi zaten olacağı varsa o belkiyodur orda biyerde ve yumurtan da çatladıysa döllenmiştir. Biliyosun spermler yumrtadan daha uzun süre yaşıyolar ne zaman dölleneceği belli olmaz yani

suan ağlamamk icin kendimi zro tutuorm yeminle benm icimdeki çocuk sevgisini nasıl istediğimi bilio :KK43: bole bi zamanda bana bunu yapmıcaktı :KK43:(
Canim haklisin ama bak lutfen topla kendini cok kirildin belli ama bu duyguyu yenmen lazim. Hamile kalinca intikam alirsin canin olmadik seyler ister heheheh :rolleyes::rolleyes::KK8::KK9:

Canım sakin ol zaten 36. saatte oldu dimi zaten olacağı varsa o belkiyodur orda biyerde ve yumurtan da çatladıysa döllenmiştir. Biliyosun spermler yumrtadan daha uzun süre yaşıyolar ne zaman dölleneceği belli olmaz yani
suan tek umudum o zaten canım.. ama içim çok kotu oldu bi an

Ters lalecim bende çıkıyorum daha kahvalti yapicam kusun kafesini temizleyim babasi bu ara hic bakmiyor :KK12:grsrz yine cnm. Iyi çalışmalar :KK25:

ben geldim kızlar.. eve gidemedim sekerim düstü güliba elim ayağım bosaldı bi titreme geldi burda bseyler yedim yarım saat fln uzandım koltkları birlestrdim kapıyı kiltleim biraz iyiyim simdi.. uyanncada çıkolata yedim iyym birazz.. esim arıo msj atıo açmıorm cvp yazmıorm aksama kadarda açmıcam arasın drsun..

ben geldim kızlar.. eve gidemedim sekerim düstü güliba elim ayağım bosaldı bi titreme geldi burda bseyler yedim yarım saat fln uzandım koltkları birlestrdim kapıyı kiltleim biraz iyiyim simdi.. uyanncada çıkolata yedim iyym birazz.. esim arıo msj atıo açmıorm cvp yazmıorm aksama kadarda açmıcam arasın drsun..
Aaaa canim kendini sikintiya soktun bak ne kotu olmus.cok gecmis olsun. :110:.eşin aksama kadar merakbetsin tamam ama eve gidince baris tamam i :KK15:

ben Onun benim gonlumu almayisina herxaman kirilirim ama bu sefrr bole vi gunde kirdi ve gonlmu almadi :KK61:hic affetmicem onu :KK43: :cry::KK67::KK61:
olsun canım geçer bugünlerde şimdi yeni ve aranız bozuk diye öyle düşünüyosun hayatta oluyo böyle şeyler bir daha eskisi gibi olamıycaksın gibi geliyor ama Allah öyle bişey vermiş ki eşlerin arasına ne olursa olsun geçiyor hiç bişey olmamış gibi oluyor.

Ah canım yaa bak kendine ediyosun böyle yazık

Aaaa canim kendini sikintiya soktun bak ne kotu olmus.cok gecmis olsun. :110:.eşin aksama kadar merakbetsin tamam ama eve gidince baris tamam i :KK15:
bi sürü aradı nie acmıosn fln die mesj attı bnde biraz saydırdm umudunu kaybtme fln fln demis aksamda barısmam banane olduysa olmustur dıo olduysa olmustur o zaman barısmıcam gider gitmez yatcam uyuycam..

Back