karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Adet Olmazsin insallah 5 gun gecince test yap dedi. Adet olursanda hic moralini bozma 3,gunu tekrar gel dedi. Ama 5-6 calisma yapmanz lazim dedi
Igneyi gobisten yapti hic acimadi yapatkende smdi agri yapio yakio gbi icten icten sanki..
Doktorun dediği de laf yanii adetin geçecek ve 5 gün bekliyceksin test yapmadan mümkün müüü.. çalışın canım sizde boş durmak yok

Aslında 2 3 gün sonra tekrar kontrole çağırabilirdi çaatlamış mı diye.. Siz evlilik yıl dönümü kutlamıyonuz mu canım ne işin var buralardahazırladım mı romantik masa
36 saati Bekkioz canim yemegimi yaptim hedyemi aldim guzel bi yastik yaptrnis ustune resim bastrmis kalpli malpli tv izlioz smdi cok yaklasmiom yarin benim tozumu bulamazsiniz burda

Kizlarrr gunaydinnn. Ben erken yatmistim duymadim hic biseyy hepsini bugun görüyorum . Kzulkarr mutlu olmans cok sevindim.bugun calisma onemli iyi calis he kalkma yat gobus dolcak. Esinin hediyesi supermis benimki hayatta yapmaz bana hediye alamıyor bn bilemem diyor yine sinirlendim bak. Neyse cnm srada kontrole çağırsa iyiydi en azindan catladigini bilirdin. Hayirlidi cnm her dr farkli iste. Benimd3 cok agrim var kizlar ins buyuyodur .karnimda siskinlik oldu bide azcik akinti oluyo normalmiki

Burdayım canıım iş yerimde çok yopunum giremiyorum kk ya akşamda ancak fırsat oldu benim bey maç izliyo Yok canım iğne acıtmıyo bende aynısından olmuştum minicik iğnesi var zati
Acitsada yapacak bisey yok ama acitmadigi iyi yani .insallah benim yumurtamda buyumustur bu kadar agriya buyumediyse bilemiyorum . Evime bi gitseydim

Bebek sagdan olursa kiz soldan olursa erkek oluyomus bi ark tutturdu böyle diye be egi sagdaydi olmus kizim olacak diyip duruykdu bebek erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…