- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
yok Canm cagrmadi sadce adet gununu bekle gun asiri seyyapin deduCanım bende de ağrı olmuştu normal sanırım. Kullandığın ilaç ve iğneler doğrudan oraya etki ediyor çünkü. Tekrar kontrole çağırdımı doktor
insallahhhCanımm süper bi haber inşallah o yumurtadan bebiş çıkcakkk peki çalışma için gün verdimi ve tekrar çağırdımı
Doktorun dediği de laf yanii adetin geçecek ve 5 gün bekliyceksin test yapmadan mümkün müüü.. çalışın canım sizde boş durmak yokAdet Olmazsin insallah 5 gun gecince test yap dedi. Adet olursanda hic moralini bozma 3,gunu tekrar gel dedi. Ama 5-6 calisma yapmanz lazim dedi
Igneyi gobisten yapti hic acimadi yapatkende smdi agri yapio yakio gbi icten icten sanki..
Adet Gununu bekle dedi cnmCanımm süper bi haber inşallah o yumurtadan bebiş çıkcakkk peki çalışma için gün verdimi ve tekrar çağırdımı
Aslında 2 3 gün sonra tekrar kontrole çağırabilirdi çaatlamış mı diye.. Siz evlilik yıl dönümü kutlamıyonuz mu canım ne işin var buralardayok Canm cagrmadi sadce adet gununu bekle gun asiri seyyapin dedu
Doktorun dediği de laf yanii adetin geçecek ve 5 gün bekliyceksin test yapmadan mümkün müüü.. çalışın canım sizde boş durmak yok
36 saati Bekkioz canim yemegimi yaptim hedyemi aldim guzel bi yastik yaptrnis ustune resim bastrmis kalpli malpliAslında 2 3 gün sonra tekrar kontrole çağırabilirdi çaatlamış mı diye.. Siz evlilik yıl dönümü kutlamıyonuz mu canım ne işin var buralardahazırladım mı romantik masa
Ah o testlere verilen paralarrr eşim diyo testlere verdiğimiz parayı biriktirseydik araba almıştıkvalla 3.gun yapatim gibime gelio daha smdiden hatta belki yine rrken gewlk testi getrtirim 25 tl bosa gitmisti gecen ay : (
Ooseninki de romantiklikte hiç fena değilmiş36 saati Bekkioz canim yemegimi yaptim hedyemi aldim guzel bi yastik yaptrnis ustune resim bastrmis kalpli malplitv izlioz smdi cok yaklasmiom yarin benim tozumu bulamazsiniz burda
Yok o kadar olmadıda canımAh o testlere verilen paralarrr eşim diyo testlere verdiğimiz parayı biriktirseydik araba almıştık
Bir sendr hic böle bsey yapmamişti cık mutlu oldym cok duygulandum :)))Ooseninki de romantiklikte hiç fena değilmiş... Yani çalışma zamanı herkes işine baksın
İyi oluyo canım arada böyle şeyler ilişkiye can katıyor inşallah 2. Yılınızı bebeğinizle kutlarsınızBir sendr hic böle bsey yapmamişti cık mutlu oldym cok duygulandum :)))
Dr yatak odasindayok Canm cagrmadi sadce adet gununu bekle gun asiri seyyapin dedu
Yap canim yaa en akkinda duracagina karninda dursunvalla 3.gun yapatim gibime gelio daha smdiden hatta belki yine rrken gewlk testi getrtirim 25 tl bosa gitmisti gecen ay : (
Acitsada yapacak bisey yok ama acitmadigi iyi yaniBurdayım canıım iş yerimde çok yopunum giremiyorum kk ya akşamda ancak fırsat oldu benim bey maç izliyoYok canım iğne acıtmıyo bende aynısından olmuştum minicik iğnesi var zati
Canim bende bu agrilar hep yiye isaret diye biliyorum .Canım bende de ağrı olmuştu normal sanırım. Kullandığın ilaç ve iğneler doğrudan oraya etki ediyor çünkü. Tekrar kontrole çağırdımı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?