- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Günaydınlarrr kızlarrr
limonkabugsu bugün senin için büyük gün canım hem doktor hemde evlilik yıldönümü ne güzel yaaa ,nşallah güzel haberler alırsın doktordan bu arada bir ömür sağlıkla mutluluk huzur ve bebişlerinizle yaşayın inşallah.. Bak gönlünü almış ne güzel bence müdüründe izin veriri gidip evde eşinin sevdiği yemekleri hazırlarsın ne güzel
pink love oh evine kavuşuyosun sende canım ne güzel eşini doğruca doktora götür de tahlili yaptırın sizde tam tersi olcak bunun ama sen eşini götürcen
Bize haber ver canim ins guzel bi gekisme vardir haydi bakalimmvalla canım batma yok artık ama ağrı var karnımda sağımda solumda... hayırolsun İnşallah.
Oda sana telefon alsinaldı bile canım da hafta soru telefon bozuldu kadınlar kulübüne girince donuoartık sadece klavye yazmıo ekranda donuo..
bugün müdürden izin alablrsem doktrdan snra gelmicem işe evde hazrlk yapcaminsallah izin verir
ilaca basladim bugun bitiyor hic calisma olmadi canim. Bi calisma yapariz sonrada dr a
Ayyy canim masallah cok sevindim sebin adina haydii bakalim canimmm . Ovitrelle diyorsun heralde. Hemen igneni yapmis ne guzel. Çok heyecanli:)21 ml çapında bir tane yumurtamız oluşmuş dedi :) çatlatma iğnesi yazalım al gel ben yapıyım burda iğneni dedi gittim aldım ovit..?? bseydi adı 70 tl ymişaldım doktor yaptı göbişimden :) her şey cok güzel dedi. adetin 5 gün geçsin test yap dedi :) adet olrsanda moral bozmak yok 3.gün yine gel tedaviye devam hersey normal dedi :) yalnız bizim yıldönümü kutlaması patladı ortada kaldı
Amaann boşver ben gittiğimde sorarimaaa ben inofolic i sormayı unuttum..
Igne azicik acitiyo mu acaba21 ml çapında bir tane yumurtamız oluşmuş dedi :) çatlatma iğnesi yazalım al gel ben yapıyım burda iğneni dedi gittim aldım ovit..?? bseydi adı 70 tl ymişaldım doktor yaptı göbişimden :) her şey cok güzel dedi. adetin 5 gün geçsin test yap dedi :) adet olrsanda moral bozmak yok 3.gün yine gel tedaviye devam hersey normal dedi :) yalnız bizim yıldönümü kutlaması patladı ortada kaldı
Aynen canim o yüzden daha fazla gecmeden calismalara baslarim. Yarin gidecegim evimeBoş durmak yok bu dönemde yumurtaları boş bırakmamak lazım kızlar gerçi siz doktora gidiyosunuz o takip yapcak ama ne zaman ne olcağıda belli olmaz tabii
Canımm süper bi haber inşallah o yumurtadan bebiş çıkcakkk peki çalışma için gün verdimi ve tekrar çağırdımı21 ml çapında bir tane yumurtamız oluşmuş dedi :) çatlatma iğnesi yazalım al gel ben yapıyım burda iğneni dedi gittim aldım ovit..?? bseydi adı 70 tl ymişaldım doktor yaptı göbişimden :) her şey cok güzel dedi. adetin 5 gün geçsin test yap dedi :) adet olrsanda moral bozmak yok 3.gün yine gel tedaviye devam hersey normal dedi :) yalnız bizim yıldönümü kutlaması patladı ortada kaldı
Burdayım canıım iş yerimde çok yopunum giremiyorum kk ya akşamda ancak fırsat oldu benim bey maç izliyoIgne azicik acitiyo mu acaba
Hadi bakalım sıra senin yımırtalarda senden de kzulkr gibi iyi haber bekliyoruzSon ilacimi ictim kizlar
Canım bende de ağrı olmuştu normal sanırım. Kullandığın ilaç ve iğneler doğrudan oraya etki ediyor çünkü. Tekrar kontrole çağırdımı doktorkizlar Mrb tel skinti cikario greniormyarindan yani 36 saat snra gun asiri dedi. Insallah iyi olur hersey kixlar kasiklarim agriyo ozelkklede sol kasigim igne yaptgi taraf cok agrio normalmidir acaba insallah yumurtayi catlatiodur da ondandur agri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?