İlk Aşkımın evli olması - ders olsun diye anlatıyorum

Bir keresinde gidip kendine mudo outlet ten birkaç parça giyecek bir şey almış. Sonra gelip bana övünerek anlatmıştı bak bunları çok ucuza aldım, taksit yaptırdım çok iyi oldu diye sevine sevine söylemişti. Aldıkları çok fazla tutan şeyler değildi. Ayrıldığımızda da o tişörtlerden birini giyiyordu. Üstündeki kıyafet bile benim paramla alındı demiştim. Çok istiyorsan çıkarayım bunu al senin olsun diye üste çıkmıştı, beni haksız çıkarmaya çalışmıştı. Onun giyilmiş pis kıyafetlerini, kullanılmış eşyalarını ne yapacaksam.

en kötüsü de mantıken neyin ne olduğunu içten içe görüp, görmezden gelmiş olmamız sanırım, benim öyle idi...
iyi tarafından da bakalım ;:KK1: her ne kadar takıntılı derecede hassas hale gelmiş olsam da aklım ziyadesiyle başıma geldi...

Ne kadar çok böyle şeyler duymaya başladık. Adam gibi adam kalmadı. Nasıl erkek bunlar. Allah hepimizi korusun böyle pisliklerden. :18:

Son düzenleme:
Ne kadar çok böyle şeyler duymaya başladık. Adam gibi adam kalmadı. Nasıl erkek bunlar. Allah hepimizi korusun böyle pisliklerden. :18:

Katiliyorum, artik adam gibi adam gercekten kalmadi. Insan kime guvenecegini bilmiyor, bdv da neler neler okuyoruz, kisiliksizligin, karaktersizligin her turu var artik erkeklerde. Kadin parasi yemeye merakli olan, kendine hediyeler aldiran, evli/nisanli oldugunu saklayan, ailesi/annesi/akrabasi yuzunden 3 yillik nisanlisini terk eden, yuvasini yikan,.....

Dun bir kiz arkadasimla sohbet ediyorduk, bana ne varsa kadinlarda var dedi. Tuttugunu koparan, is bitirici, cevval insanlar kadinlardan cikiyor dedi. Oglunun ustune titreyen anneler yuzunden kendi basina yasamayi beceremeyen bir suru erkek turedi artik. Konu sahibesinin bahsettigi insan (erkek , adam diyemeyecegim ne yazik ki) tipinde de pek cok dolandirici turedi (bu tip niye artti bunu cozemedim ).

arkadaşlar inanın insanları tanımak mümkün olmuyor emek veriyorsunuz adam düze çıkınca sen dara düşünce ben güçlüyüm sende güçlen diyebiliyor erkek olmak tercih değil ama adamlık gerçekten tercih insanlarda saygı minnettarlık kalmamış.

Katiliyorum, artik adam gibi adam gercekten kalmadi. Insan kime guvenecegini bilmiyor, bdv da neler neler okuyoruz, kisiliksizligin, karaktersizligin her turu var artik erkeklerde. Kadin parasi yemeye merakli olan, kendine hediyeler aldiran, evli/nisanli oldugunu saklayan, ailesi/annesi/akrabasi yuzunden 3 yillik nisanlisini terk eden, yuvasini yikan,.....

Dun bir kiz arkadasimla sohbet ediyorduk, bana ne varsa kadinlarda var dedi. Tuttugunu koparan, is bitirici, cevval insanlar kadinlardan cikiyor dedi. Oglunun ustune titreyen anneler yuzunden kendi basina yasamayi beceremeyen bir suru erkek turedi artik. Konu sahibesinin bahsettigi insan (erkek , adam diyemeyecegim ne yazik ki) tipinde de pek cok dolandirici turedi (bu tip niye artti bunu cozemedim ).

Büyükşehirlerde bu yozlaşma oranı arttı bence. Aileler çocuklarına yeterli derecede görgü ve ahlak kurallarını öğretmiyor, ama aynı zamanda erkek çocukları ppohpohlanmaya devam ediliyor o zaman burnu havada her istediğini almak için her şeyi yapabilecek kapasitede insanlar yetişiyor.
Benim durumumda mesela üç sene peşinden koşulmuş tanrı gibi hissettirilmiş bir kişilik var, ona öyle alışmış ki kendini en mükemmel erkek sanıyordu. Ben çok zengin olmana gerek yok derdim. Sen idealsizsin , ben senin gibi memur zihniyetli olamam derdi. Aşırı hırs ve zengin olma tutkusu, aşağılık kompleksi ile birleşmişti hem kendine mükemmel diyor hem olduğu yeri beğenmiyor daha fazlasını istiyordu. Tamam iste de, bunun için alın terinle çalış güzel okullar oku değil mi.

Çok geçmiş olsun böyle bir pislikten kurtulduğun için. Bu yaşadıklarını anlatman genç kızlarımıza bir vatandaşlık görevi gibi olmuş. Allah yardımcın olsun.

X