• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Adet Olmazsin insallah 5 gun gecince test yap dedi. Adet olursanda hic moralini bozma 3,gunu tekrar gel dedi. Ama 5-6 calisma yapmanz lazim dedi :KK70:
Igneyi gobisten yapti hic acimadi yapatkende smdi agri yapio yakio gbi icten icten sanki..
Doktorun dediği de laf yanii adetin geçecek ve 5 gün bekliyceksin test yapmadan mümkün müüü.. çalışın canım sizde boş durmak yok:KK49::KK49:

Aslında 2 3 gün sonra tekrar kontrole çağırabilirdi çaatlamış mı diye.. Siz evlilik yıl dönümü kutlamıyonuz mu canım ne işin var buralarda:KK70:hazırladım mı romantik masa:KK70:
36 saati Bekkioz canim yemegimi yaptim hedyemi aldim guzel bi yastik yaptrnis ustune resim bastrmis kalpli malpli :D tv izlioz smdi cok yaklasmiom yarin benim tozumu bulamazsiniz burda :D

Kizlarrr gunaydinnn. Ben erken yatmistim duymadim hic biseyy hepsini bugun görüyorum :KK45:. Kzulkarr mutlu olmans cok sevindim.bugun calisma onemli iyi calis he :KK49::KK49::KK49::KK49:kalkma yat :anneadayı: gobus dolcak:anneadayı:. Esinin hediyesi supermis :KK200::KK200: benimki hayatta yapmaz :eek: bana hediye alamıyor bn bilemem diyor :110:yine sinirlendim bak:KK53:. Neyse cnm srada kontrole çağırsa iyiydi en azindan catladigini bilirdin. Hayirlidi cnm her dr farkli iste:KK56:. Benimd3 cok agrim var kizlar ins buyuyodur .karnimda siskinlik oldu bide azcik akinti oluyo normalmiki:KK17:

Burdayım canıım iş yerimde çok yopunum giremiyorum kk ya akşamda ancak fırsat oldu benim bey maç izliyo:KK48: Yok canım iğne acıtmıyo bende aynısından olmuştum minicik iğnesi var zati:KK24:
Acitsada yapacak bisey yok ama acitmadigi iyi yani :eek:.insallah benim yumurtamda buyumustur bu kadar agriya buyumediyse bilemiyorum :63:. Evime bi gitseydim:KK53:

Bebek sagdan olursa kiz soldan olursa erkek oluyomus :KK45::KK45::KK45::KK45:bi ark tutturdu böyle diye be egi sagdaydi olmus kizim olacak diyip duruykdu bebek erkek:KK58::KK54:

Back