• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Artk bsey alırım canum :KK43: biz ev aldık bilezkler eve gitti :KK43: arabaya briktrcez işte kredi cekmeyelim biraz brktrlm birazda borc aliriz dedik babamdan kp den fln bır sene daha var ama bizim araba almamza :KK43: hayrlsi olsn bakalm temz bi araba denk gelirse belki kredi cekerz... Annaenne sevndm cann iyi cook cook gecmiş olsunn..
Onemli olan ev canim.kira gunu nasilda hemen geliyor hic anlamıyoruz. Biz memlekete gidene kadar ev alamayiz ne kadar kalacagimizda belli degil. Bizim öncelik araba suan icin ama temiz bulamadik henuz kismettt. Ama hamile kalinca iyi kotu alalım diyorum cunku hast gitmek buyuk prob acil bisey olsa taksi bile yok belli saatten sonra :KK12:.

Onemli olan ev canim.kira gunu nasilda hemen geliyor hic anlamıyoruz. Biz memlekete gidene kadar ev alamayiz ne kadar kalacagimizda belli degil. Bizim öncelik araba suan icin ama temiz bulamadik henuz kismettt. Ama hamile kalinca iyi kotu alalım diyorum cunku hast gitmek buyuk prob acil bisey olsa taksi bile yok belli saatten sonra :KK12:.
Ben bileziklerin hepsini bozdurmam dedim .Allah gonlumu biliyorya kizlar tup bebek tedavisine falan gerek kalirsa o zaman bozdururm diye dusunuyorum. Insallah gerek kalmazda. . . .

Artk bsey alırım canum :KK43: biz ev aldık bilezkler eve gitti :KK43: arabaya briktrcez işte kredi cekmeyelim biraz brktrlm birazda borc aliriz dedik babamdan kp den fln bır sene daha var ama bizim araba almamza :KK43: hayrlsi olsn bakalm temz bi araba denk gelirse belki kredi cekerz... Annaenne sevndm cann iyi cook cook gecmiş olsunn..
Ay canim bu arada tesekur ederim.insam hast gidince ibret alıyor eve gelince yine ayni ama kendi derdinden buyugu yok saniyor :KK12::KK51:

iki Tane braktm bnfe vnm nolur nolmaz die. Evt kira verniorz ama aidat fln yine baya gider oluyo. Yinede sukur canim.. zamani gelince hersey olur. Beklioruz bakalim nasip kismet :) insan hastnede anlii cnm kendu derdnin tek olmadgni buyuk olmadgnu Allah kimseyi dusyrmesin yinede..
Esime ne alcagma hala jarar vrremedlm ama :( telefnu da bozuldu iyice alsammi almasammi bilenedim hic telefnu ;)

iki Tane braktm bnfe vnm nolur nolmaz die. Evt kira verniorz ama aidat fln yine baya gider oluyo. Yinede sukur canim.. zamani gelince hersey olur. Beklioruz bakalim nasip kismet :) insan hastnede anlii cnm kendu derdnin tek olmadgni buyuk olmadgnu Allah kimseyi dusyrmesin yinede..
Esime ne alcagma hala jarar vrremedlm ama :KK43: telefnu da bozuldu iyice alsammi almasammi bilenedim hic telefnu :KK66:
Giderler bitmiyor cnm maleseff amin kimseyi dusrmesin.... telefonu almani istememis ama bozUlduysa al bence canim ihtiyaci olan bisey nede olsa. Hem sevinir :KK45:

Bencede sevinir canim iphone 4s mi alacaksin simdi:KK66:. Havadandir canim yaa
4s braz geri de kaldı ama iphone daki garanti imkanı hiçbi telefond yok karsılaştrdm fiyatida uygun dierlerine göre ama tam karar veremedim.. acikcasi bozuguz eften puften sebeplerle hic bsey yapasimda kalmadi supriz mupris.. mudurden izin alip ogledn snrada gitmcektm supriz yapcktm evde yemek fln yapcktim ama kadin olan benim erkek olan o ben ugrasiorm dusunuorum herseyi planliirm sonra en ufack biseyde kalbmi kirdi dun hicbsey yapasmda kalmadi acikcasi.. :110::KK43::KK61::KK61::cry::KK61:

4s braz geri de kaldı ama iphone daki garanti imkanı hiçbi telefond yok karsılaştrdm fiyatida uygun dierlerine göre ama tam karar veremedim.. acikcasi bozuguz eften puften sebeplerle hic bsey yapasimda kalmadi supriz mupris.. mudurden izin alip ogledn snrada gitmcektm supriz yapcktm evde yemek fln yapcktim ama kadin olan benim erkek olan o ben ugrasiorm dusunuorum herseyi planliirm sonra en ufack biseyde kalbmi kirdi dun hicbsey yapasmda kalmadi acikcasi.. :110::KK43::KK61::KK61::cry::KK61:
Dün moralin bozuk diye öyle düşünüyorsun canım sonra düzelince yapsaydım keşke dersin alır gönlünü bence eşin.. üstündeki jırgınlık da moral bozukluğuna olabilir canımm

Kızlar önce mesajlarınızı okurken sıcağı sıcağına yorumlar yaptım şimdi de yağmurlu bir pazar günü sabahından sizlere kocamaaaan bir Günaydınnnn. Dün misafirlerim vardı işte gelip çörek börek yaptım onları ağırladım hiç bakamadım topiğimize pink love pink love ananen çıktı mı canım hastaneden limonkabugsu limonkabugsu senin kasık batmaları ne durum da canım

Kızlar önce mesajlarınızı okurken sıcağı sıcağına yorumlar yaptım şimdi de yağmurlu bir pazar günü sabahından sizlere kocamaaaan bir Günaydınnnn. Dün misafirlerim vardı işte gelip çörek börek yaptım onları ağırladım hiç bakamadım topiğimize pink love pink love ananen çıktı mı canım hastaneden limonkabugsu limonkabugsu senin kasık batmaları ne durum da canım
Gunaydim canimmm. Daha cikmadi canim sali gunu cikacak insallah. Birazdan hast gidicem aksama kadar ben durucam aksamda kayinvalidemlere gidicem salida evime insallah. Bu arada kzulkr icin soyledigine katılıyorum o anki uzuntuyle karar vermemeli bencede keske yapsaydim derr duyuyosun demi kzulkr cim. Coktan barismissinizdir bile :KK49:

Reklamdada diyorya canim bir iphonenin yerini ancak baska bir iphone tutabilir :KK53:azda ucuz olsa nolurdu :KK45:. Sen yine sulrizinibyap cnm sonra pisman olma

Kzulkr cigimm evlilikntildonunuznuz kutlu olsun.bir yastikta kocayin insallahhh . Eviniz bebeklerinizin sesinile senlensin insalah canim. Bugunde dr kintrolin var inss bu anlamli gunde iyi seyler duyarsin canim

Dün moralin bozuk diye öyle düşünüyorsun canım sonra düzelince yapsaydım keşke dersin alır gönlünü bence eşin.. üstündeki jırgınlık da moral bozukluğuna olabilir canımm
aldı bile canım da hafta soru telefon bozuldu kadınlar kulübüne girince donuo :( artık sadece klavye yazmıo ekranda donuo.. :(
bugün müdürden izin alablrsem doktrdan snra gelmicem işe evde hazrlk yapcam :D insallah izin verir ;)

valla canım batma yok artık ama ağrı var karnımda sağımda solumda... hayırolsun İnşallah.

Günaydınlarrr kızlarrr

limonkabugsu limonkabugsu bugün senin için büyük gün canım hem doktor hemde evlilik yıldönümü ne güzel yaaa ,nşallah güzel haberler alırsın doktordan bu arada bir ömür sağlıkla mutluluk huzur ve bebişlerinizle yaşayın inşallah.. Bak gönlünü almış ne güzel bence müdüründe izin veriri gidip evde eşinin sevdiği yemekleri hazırlarsın ne güzel:KK68:
pink love pink love oh evine kavuşuyosun sende canım ne güzel eşini doğruca doktora götür de tahlili yaptırın :KK4: sizde tam tersi olcak bunun ama sen eşini götürcen:KK70:

Back