• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Kizlar meraba.girdim mesajlarinizi okudum ama cevap yazamadim simdi hemen yetiscem :KK76:. Yoldayim evime gidiyorum :eek: . Ters lalenkatikuyorum kiz erkek farketmez ikinci ucuncu cocuk olsa bile benim icin farketmez yeterki saglikli sihhatli olsunlar hayirli evlat olsunlar.....

bazen yapıo böle seyler işte :KK66: Allaha sükür arada da olsa yapar.. :)
Aradada olsa deredede olsa olsa iyi oluyor iste canim . Teeee ilk sevgililer gününde bana kapli yastik almisti kollari aciliyor seni bu kadar seviyorum yaziyor .ondan sonra romantik gelen bir hediyesi olmadi.birlikte gidiyoruz benim istedigimi aliyo:KK53::KK53::KK53:

oh oh senin yumurtalarda büyüyo demek ki inşallah bebiş haberleri gelcek sizden çalışmaları sıkı tutun sizden umutluyum bu ay kışlar..
Dr. konusunda bende aynısını söyledim canım ama çağrmamış yapcak bişey yok..
Benimki alır ama öyle romantik şeyler almaz ihtiyacım olan şeyleri alır bende onunla birlikte alırım ne beğendiyse istediyse alsın diye:KK48:
InsAllah canim ucimuzde hamile kalalim bu ay insallah. Bebeklerimizde arkadas olur :KK19:

Aradada olsa deredede olsa olsa iyi oluyor iste canim . Teeee ilk sevgililer gününde bana kapli yastik almisti kollari aciliyor seni bu kadar seviyorum yaziyor .ondan sonra romantik gelen bir hediyesi olmadi.birlikte gidiyoruz benim istedigimi aliyo:KK53::KK53::KK53:
Aynı biz şimdi diyo telefon beğen doğum gününde alcam :KK48: bende yok dedim masraf yapmayalım istemiyorum:63: Bikerecik romantiklik yap diyorum şaşırt beni ama nerdeeeeee:KK12:

Aynı biz şimdi diyo telefon beğen doğum gününde alcam :KK48: bende yok dedim masraf yapmayalım istemiyorum:63: Bikerecik romantiklik yap diyorum şaşırt beni ama nerdeeeeee:KK12:
Ahhh ahhh ters lale kardesss bende diyorumki bana bir tane tel toka al ama sen kendi begendin sekilde almis ol yok adam alamıyor . Hehehehe bejimde dogum gunune tel aldik.hala borç oduyoruz. Ihtiyac degilse bencede masraf etmme canim duttdutt alcaz daha beneklerin ihtiyaclari var bir sürü :anneadayı:

İhityacım var aslında ben ona doğumgününde note3 almıştım yaklaşık 2 bn civarında yeni bitti borcu. benimde akıllı telefonum yok hala ondan alim diyo da kıyamıyorum ona verilen paraya şimdi.. aynen dediğin gibi araba lazım bebiş gelirse ona lazımm çok işimiz var daha.. Çocuk olursa zaten bizim işimiz bitti kendimize bişeycik alamayız artık ona almaktan:KK70:

hıh o yastıktan bir yastkta bir değil bin yıllarımız olsun karıcım yazdırmıs :) ikimizin remini bastrmıs :D

İhityacım var aslında ben ona doğumgününde note3 almıştım yaklaşık 2 bn civarında yeni bitti borcu. benimde akıllı telefonum yok hala ondan alim diyo da kıyamıyorum ona verilen paraya şimdi.. aynen dediğin gibi araba lazım bebiş gelirse ona lazımm çok işimiz var daha.. Çocuk olursa zaten bizim işimiz bitti kendimize bişeycik alamayız artık ona almaktan:KK70:
Hehehhe aynen canim .tekefonlar cokk pahali. Suan uygun olan samsunglarda e ve a serisi telefonlari var canim. Ben 850 tl aldim samsung e5 cok memnunum :eek:

ben dün bebek elbissesi aldım tulum bi tane yatağım üstüne serdik gelioz gidioz sevıoz elbiseyi :KK70: :KK70: :KK66: gelmeden sevdrdiler kendilerini daha minnaklar.. :KK66:
Canimcim sanki azcik erken davranmissin :KK45:. Ama çok tatlilar. Bebeklerin ayaklari co kdikkatimi ceker tombik tombik bembeyaz miss kokulu. Yaaaa ben onu pamuklara sarmazmiyimm:KK46:

ipohone 4s de 850 tl canım almayı düsünürsen teknosayla bimeks te kredi çektıolor 910 a fln geliyo 9 taksitle ;) stoklarında kalmamıs bende o yuzden beklıorum samsung ta istemıo kocam..

ipohone 4s de 850 tl canım almayı düsünürsen teknosayla bimeks te kredi çektıolor 910 a fln geliyo 9 taksitle :KK66: stoklarında kalmamıs bende o yuzden beklıorum samsung ta istemıo kocam..
Baya dusmus fiyafi :KK51:. Iphone cok pahali old icin tercihim Samsung canim.ben lg de kullandim igrenc sakin sakin lg almayin

bi de karikatür var ya; cenin var bek tatlı, rahimde daha üstündede canım annem, kalbim senin sayende atıyor yazıyo . o karikatürü bastrmıs daha erken ama yumurta bizi baya seindrdi onun için yaptrdım dıo bizim resmimizin yanını bastrmış nasıl ağladım sevnçten :D:D:D:D:D

Back