• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

adetimin 18. Gunu bugun ve ben temizlendiğim ilk gunden bu yana kasıl ve goğus ağrısı çekiyorum. Şuanda da aşırı goğus ağrım var. Sizce umut var mıdır
Valla canım nediyeyimki.her ikisininde belirtisi ayni insallah bebek vardirda ondandir. Ama adet bittiginden beri ilmasi sasirtici. Gununu bekleyip test yapmaktan baska sansin yok canim.tedavi falan gordunmu ilac igne gibi. Yada bisey kullandinmi

Valla canım nediyeyimki.her ikisininde belirtisi ayni insallah bebek vardirda ondandir. Ama adet bittiginden beri ilmasi sasirtici. Gununu bekleyip test yapmaktan baska sansin yok canim.tedavi falan gordunmu ilac igne gibi. Yada bisey kullandinmi
adetiçin ilk gununden incir yedim temizlenince de 3 gun soğan suyu içtim.. İdrar testi dollenmeden kaç gun sonra çıkar acaba

adetiçin ilk gununden incir yedim temizlenince de 3 gun soğan suyu içtim.. İdrar testi dollenmeden kaç gun sonra çıkar acaba
Idrar tesrine pek guven olmuyiki canim.bazisi adet gunu yapiyo pozitif cikiyo.bazisi 10 gun gecikmeyke yapiyo negatif kan veriyorki pozitif. Beta hcg hormonu idrara gec geciyormus. Kan verme sansin varsa adet gununde kan ver bence. Bide gec dollenme durumlari varsa iyice hesabin sasar. Sogan kuru 3gunluk bir kur degilji cnm neden devam etmedin ona. Onunda etkisi vardir agrilarinda. Incir yumurtani buyutmus olabilir. Dikkatli ye inciri prolaktinini yukseltebilir.

Idrar tesrine pek guven olmuyiki canim.bazisi adet gunu yapiyo pozitif cikiyo.bazisi 10 gun gecikmeyke yapiyo negatif kan veriyorki pozitif. Beta hcg hormonu idrara gec geciyormus. Kan verme sansin varsa adet gununde kan ver bence. Bide gec dollenme durumlari varsa iyice hesabin sasar. Sogan kuru 3gunluk bir kur degilji cnm neden devam etmedin ona. Onunda etkisi vardir agrilarinda. Incir yumurtani buyutmus olabilir. Dikkatli ye inciri prolaktinini yukseltebilir.
bu ağrılarım başlayınca gebelikten şuphelenip o yuzden bıraktım soğan suyunu

Onu tam yapmayinca ara kanama oluyor bazılarında. Adet sonu hamile kaldigini dusunuyorsun sanirim. Erken gebelik testi yap o zaman canim
ben temizlendiğim ilk gunden şupheleniyorum. Daha oncede 2 duşuğum var, belirtileri şşimdi yaşadıklarımla aynıydı.. İlişkinin ustunden 5 gun geçince kanda baktrdım negatif çıktı. Artık idrarı bekliorum. Onun içide heralde 15 gun faln geçmeliymşş. Biraz daha bekliyim de artık

ben temizlendiğim ilk gunden şupheleniyorum. Daha oncede 2 duşuğum var, belirtileri şşimdi yaşadıklarımla aynıydı.. İlişkinin ustunden 5 gun geçince kanda baktrdım negatif çıktı. Artık idrarı bekliorum. Onun içide heralde 15 gun faln geçmeliymşş. Biraz daha bekliyim de artık
O zaman kendine dikkt et canim.insallah vardir bebegin :anneadayı:. Evet işte idrara gec geçiyo gebelik hormonu. Biraz bekle oyle yap canim yada kan testi yaptir.emriyo 6gunde dolleniyomus canim.

Kizlarrr gunaydinnn. Ben erken yatmistim duymadim hic biseyy hepsini bugun görüyorum :KK45:. Kzulkarr mutlu olmans cok sevindim.bugun calisma onemli iyi calis he :KK49::KK49::KK49::KK49:kalkma yat :anneadayı: gobus dolcak:anneadayı:. Esinin hediyesi supermis :KK200::KK200: benimki hayatta yapmaz :eek: bana hediye alamıyor bn bilemem diyor :110:yine sinirlendim bak:KK53:. Neyse cnm srada kontrole çağırsa iyiydi en azindan catladigini bilirdin. Hayirlidi cnm her dr farkli iste:KK56:. Benimd3 cok agrim var kizlar ins buyuyodur .karnimda siskinlik oldu bide azcik akinti oluyo normalmiki:KK17:
oh oh senin yumurtalarda büyüyo demek ki inşallah bebiş haberleri gelcek sizden çalışmaları sıkı tutun sizden umutluyum bu ay kışlar..
Dr. konusunda bende aynısını söyledim canım ama çağrmamış yapcak bişey yok..
Benimki alır ama öyle romantik şeyler almaz ihtiyacım olan şeyleri alır bende onunla birlikte alırım ne beğendiyse istediyse alsın diye:KK48:

oh oh senin yumurtalarda büyüyo demek ki inşallah bebiş haberleri gelcek sizden çalışmaları sıkı tutun sizden umutluyum bu ay kışlar..
Dr. konusunda bende aynısını söyledim canım ama çağrmamış yapcak bişey yok..
Benimki alır ama öyle romantik şeyler almaz ihtiyacım olan şeyleri alır bende onunla birlikte alırım ne beğendiyse istediyse alsın diye:KK48:
bazen yapıo böle seyler işte ;) Allaha sükür arada da olsa yapar.. :)

adetimin 18. Gunu bugun ve ben temizlendiğim ilk gunden bu yana kasıl ve goğus ağrısı çekiyorum. Şuanda da aşırı goğus ağrım var. Sizce umut var mıdır
Temizlendiğin ilk günden beri olduğu için ben hamilelik olduğunu düşünmüyorum. O kadar erken belirti olmuyor diye biliyorum. Geçen ay bende de aynı belirtiler vardı ama gebelik olmadı. Belki incir kürü etkilemiş olabilir. Bildiğim kadarıyla yumurtaları büyütüyor kasık ağrının sebebi bu olabilir birde incir süt yaparmış belki süt hormonların çalışıyodur. Yine de belli olmaz ama bence çok ümitlenmeyin. (Biraz negatif bir yorum oldu ama sadece tecrübe ve bilgimi paylaştım kusura bakmayın)

Back