- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
Neyin var canimKızlar yaa bana yardımcı olun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyin var canimKızlar yaa bana yardımcı olun..
adetimin 18. Gunu bugun ve ben temizlendiğim ilk gunden bu yana kasıl ve goğus ağrısı çekiyorum. Şuanda da aşırı goğus ağrım var. Sizce umut var mıdırNeyin var canim
Valla canım nediyeyimki.her ikisininde belirtisi ayni insallah bebek vardirda ondandir. Ama adet bittiginden beri ilmasi sasirtici. Gununu bekleyip test yapmaktan baska sansin yok canim.tedavi falan gordunmu ilac igne gibi. Yada bisey kullandinmiadetimin 18. Gunu bugun ve ben temizlendiğim ilk gunden bu yana kasıl ve goğus ağrısı çekiyorum. Şuanda da aşırı goğus ağrım var. Sizce umut var mıdır
adetiçin ilk gununden incir yedim temizlenince de 3 gun soğan suyu içtim.. İdrar testi dollenmeden kaç gun sonra çıkar acabaValla canım nediyeyimki.her ikisininde belirtisi ayni insallah bebek vardirda ondandir. Ama adet bittiginden beri ilmasi sasirtici. Gununu bekleyip test yapmaktan baska sansin yok canim.tedavi falan gordunmu ilac igne gibi. Yada bisey kullandinmi
Valla canım nediyeyimki.her ikisininde belirtisi ayni insallah bebek vardirda ondandir. Ama adet bittiginden beri ilmasi sasirtici. Gununu bekleyip test yapmaktan baska sansin yok canim.tedavi falan gordunmu ilac igne gibi. Yada bisey kullandinmi
Idrar tesrine pek guven olmuyiki canim.bazisi adet gunu yapiyo pozitif cikiyo.bazisi 10 gun gecikmeyke yapiyo negatif kan veriyorki pozitif. Beta hcg hormonu idrara gec geciyormus. Kan verme sansin varsa adet gununde kan ver bence. Bide gec dollenme durumlari varsa iyice hesabin sasar. Sogan kuru 3gunluk bir kur degilji cnm neden devam etmedin ona. Onunda etkisi vardir agrilarinda. Incir yumurtani buyutmus olabilir. Dikkatli ye inciri prolaktinini yukseltebilir.adetiçin ilk gununden incir yedim temizlenince de 3 gun soğan suyu içtim.. İdrar testi dollenmeden kaç gun sonra çıkar acaba
bu ağrılarım başlayınca gebelikten şuphelenip o yuzden bıraktım soğan suyunuIdrar tesrine pek guven olmuyiki canim.bazisi adet gunu yapiyo pozitif cikiyo.bazisi 10 gun gecikmeyke yapiyo negatif kan veriyorki pozitif. Beta hcg hormonu idrara gec geciyormus. Kan verme sansin varsa adet gununde kan ver bence. Bide gec dollenme durumlari varsa iyice hesabin sasar. Sogan kuru 3gunluk bir kur degilji cnm neden devam etmedin ona. Onunda etkisi vardir agrilarinda. Incir yumurtani buyutmus olabilir. Dikkatli ye inciri prolaktinini yukseltebilir.
Onu tam yapmayinca ara kanama oluyor bazılarında. Adet sonu hamile kaldigini dusunuyorsun sanirim. Erken gebelik testi yap o zaman canimbu ağrılarım başlayınca gebelikten şuphelenip o yuzden bıraktım soğan suyunu
ben temizlendiğim ilk gunden şupheleniyorum. Daha oncede 2 duşuğum var, belirtileri şşimdi yaşadıklarımla aynıydı.. İlişkinin ustunden 5 gun geçince kanda baktrdım negatif çıktı. Artık idrarı bekliorum. Onun içide heralde 15 gun faln geçmeliymşş. Biraz daha bekliyim de artıkOnu tam yapmayinca ara kanama oluyor bazılarında. Adet sonu hamile kaldigini dusunuyorsun sanirim. Erken gebelik testi yap o zaman canim
O zaman kendine dikkt et canim.insallah vardir bebegin . Evet işte idrara gec geçiyo gebelik hormonu. Biraz bekle oyle yap canim yada kan testi yaptir.emriyo 6gunde dolleniyomus canim.ben temizlendiğim ilk gunden şupheleniyorum. Daha oncede 2 duşuğum var, belirtileri şşimdi yaşadıklarımla aynıydı.. İlişkinin ustunden 5 gun geçince kanda baktrdım negatif çıktı. Artık idrarı bekliorum. Onun içide heralde 15 gun faln geçmeliymşş. Biraz daha bekliyim de artık
ben beklemeyi tercih edicem bat.tan 3-4 gun once test yaparımO zaman kendine dikkt et canim.insallah vardir bebegin . Evet işte idrara gec geçiyo gebelik hormonu. Biraz bekle oyle yap canim yada kan testi yaptir.emriyo 6gunde dolleniyomus canim.
oh oh senin yumurtalarda büyüyo demek ki inşallah bebiş haberleri gelcek sizden çalışmaları sıkı tutun sizden umutluyum bu ay kışlar..Kizlarrr gunaydinnn. Ben erken yatmistim duymadim hic biseyy hepsini bugun görüyorum . Kzulkarr mutlu olmans cok sevindim.bugun calisma onemli iyi calis he kalkma yat gobus dolcak. Esinin hediyesi supermis benimki hayatta yapmaz bana hediye alamıyor bn bilemem diyor yine sinirlendim bak. Neyse cnm srada kontrole çağırsa iyiydi en azindan catladigini bilirdin. Hayirlidi cnm her dr farkli iste. Benimd3 cok agrim var kizlar ins buyuyodur .karnimda siskinlik oldu bide azcik akinti oluyo normalmiki
elefon kalmamsı solemdk zorunda kaldım bü kac gun bi dha ugrıcam iyi al barı dedi istBu arada ne aldın hediye telefon mu
İnsallah canımm :))İyi oluyo canım arada böyle şeyler ilişkiye can katıyor inşallah 2. Yılınızı bebeğinizle kutlarsınız
ay inşallah canım çok acayip bi ağrı iğneden kaynaklanıo belli :) ama iyiyedir insallahCanim bende bu agrilar hep yiye isaret diye biliyorum .
bazen yapıo böle seyler işte Allaha sükür arada da olsa yapar.. :)oh oh senin yumurtalarda büyüyo demek ki inşallah bebiş haberleri gelcek sizden çalışmaları sıkı tutun sizden umutluyum bu ay kışlar..
Dr. konusunda bende aynısını söyledim canım ama çağrmamış yapcak bişey yok..
Benimki alır ama öyle romantik şeyler almaz ihtiyacım olan şeyleri alır bende onunla birlikte alırım ne beğendiyse istediyse alsın diye
Dr yatak odasinda
benim soldan cok ağrıo hayrlisi bakalım.. gönlüm erkekten yana ama kızada hayır demem çıtı pıtı oluolar kızlarda :)Bebek sagdan olursa kiz soldan olursa erkek oluyomus bi ark tutturdu böyle diye be egi sagdaydi olmus kizim olacak diyip duruykdu bebek erkek
T
elefon kalmamsı solemdk zorunda kaldım bü kac gun bi dha ugrıcam iyi al barı dedi ist
İnsallah canımm :))
Temizlendiğin ilk günden beri olduğu için ben hamilelik olduğunu düşünmüyorum. O kadar erken belirti olmuyor diye biliyorum. Geçen ay bende de aynı belirtiler vardı ama gebelik olmadı. Belki incir kürü etkilemiş olabilir. Bildiğim kadarıyla yumurtaları büyütüyor kasık ağrının sebebi bu olabilir birde incir süt yaparmış belki süt hormonların çalışıyodur. Yine de belli olmaz ama bence çok ümitlenmeyin. (Biraz negatif bir yorum oldu ama sadece tecrübe ve bilgimi paylaştım kusura bakmayın)adetimin 18. Gunu bugun ve ben temizlendiğim ilk gunden bu yana kasıl ve goğus ağrısı çekiyorum. Şuanda da aşırı goğus ağrım var. Sizce umut var mıdır
öyle valla canımda kızra erkek te evlat kokcak suğlkları yernde olsndaAman kızlar yaa hayırlısı olsun da kız erkek ne fark eder. Bi olsunlar da