İlk Aşkımın evli olması - ders olsun diye anlatıyorum

Başka çaren yok ki zaten :26:
Yok sayıp aklına getirmeyeceksin ki sinir kat sayın tavan yapmasın.
Hiç değmeyecek biri için.
Artık olan olmuş biten bitiş.Neden diye sormak da manasız geliyor bana.
Alnının akıyla kazanılmayan bir para var ortada.Resmen soygun gibi birşey.O yüzden haram tabiki.
Haram paralarla iki eli kavuşmaz eminim.Burnundan da fitil fitil gelir.
Yazık böyleleri salına salına ben adamım diye dolaşıyorlar ya ona şaşıyorum.

evet ben de düşündükçe çıldırıyordum saçlarını savurup havalı havalı dolanıyordur millete hava atıyordur ben şöyleyim ben böyleyim diye, kendi ile övünmeyi çok severdi zaten, gece nasıl uyuyor bilmiyorum gerçekten

okudukça benimde sinirlerim zıpladı..keşke hırsızlık ihbarı yapsaydınız evine aldıkları çok çabuk ispatlanırdı,kredi kartını kullandığı mağazalardaki güvenlik kamerası görüntüleri vs. sizin faydanıza olurdu paranızı söke söke alırdınız ... :KK20:
Allah 2 dünyada yakasını bir araya getirmesin şerefsizin

İşte bazen basiret bağlanması gibi bir şey oluyor insana. Kaç yaşındaydı bu adam ve ne iş yapıyordu merak ettim ?

canım 27 yaşındaydı inşaat işleri ile uğraşıyordu. en büyük hayali tekrardan üniversiteye girip inşaat mühendisliği okumaktı, ben bu konuda ona gaz verince vazgeçiyordu, yani bir şey yapmak ister onu düşünür, sen plan yapana kadar vazgeçer. yeminli mali müşavir olmayı planladı bir ara, sürekli kısa yoldan nasıl köşeyi dönerim, onları düşünüyordu.
maaşı düşük değildi aslında benimle aynı idi. yaptığı satışlardan prim alınca daha da fazla oluyordu.

okudukça benimde sinirlerim zıpladı..keşke hırsızlık ihbarı yapsaydınız evine aldıkları çok çabuk ispatlanırdı,kredi kartını kullandığı mağazalardaki güvenlik kamerası görüntüleri vs. sizin faydanıza olurdu paranızı söke söke alırdınız ... :KK20:
Allah 2 dünyada yakasını bir araya getirmesin şerefsizin

onu düşündüm ama çok kısa süre içinde yapmadı ki, birkaç ay içinde oldu bunlar, kartının çalındığını 24 saat içinde bildirmen gerekiyor diye biliyorum.

onu düşündüm ama çok kısa süre içinde yapmadı ki, birkaç ay içinde oldu bunlar, kartının çalındığını 24 saat içinde bildirmen gerekiyor diye biliyorum.

bazı insanlar 24 saat içinde farketmeyebiliyolar bazıları borçlar mahkemelik olunca kartının çalındığını farkediyolar..mesela benimkini çalsalar bende farketmem çünkü kullanmıyorum...keşke ihbar etseydin ama iş işten geçmiş...
sana geçmiş olsun cnm bazen para kaybetmekte iyidir baksana gerçek yüzünü görmüşsün :KK34: sıkma canını Allah çıkartır ondan
kimsenin ahı kimsede kalmaz

ne zaman ayrıldınız canım sen unuttun ama deıl mı olsun artık yapacak bir şey yok cana gelecegıne mala gelsın:)

O yaşlarda yapılıyor böyle hatalar niye bilmem.
Aşağı yukarı benzer hikayede bende var ama tek fark benim ki bekar.Yani boşanmış.
Cebindeki kontörünü her ay ben atardım.Borçlarını kapattım bir çok kez.Ne yüklü faturalarını ödemiştim.
Annesi bile telefon açıp para ve kontör isterdi.Ne saflıkmış gönderirdim.Sonradan sonradan aydım.Göndermedim.
Ama ne oldu ki tam bir pislikmiş ayrılırken tehditler etti bırakmak istemedi.Hatta en son şartı da verdiğim paraları geri istemezsen seni daha rahatsız etmem demişti.Bu kadarda onursuzmuş.
Ya hala akıl sır veremiyorum insan 19-20 li yaşlarda böylemi saf olur yoksa bizDe mi bişey var :KK1:
Aklıma geldi yine sinirlendim.

kızlar google'a Filmlere taş çıkartacak dolandırıcılık diye yazın. bazıları bunu iyice meslek haline dönüştürmüş. Allah'ım sen koru böylelerinden.

evlilik vaadiyle dolandırılan kadınlar şikayetçi olmuş tüm zanlılar yakalanarak adliyeye çıkartıldı. Ancak hiçbiri ceza almadı. Çünkü savunmaları, 'Parayı zorla almadım, kendisi verdi' oldu. Kanıt da sunamayan mağdurlara hüsran düştü.

bazı insanlar 24 saat içinde farketmeyebiliyolar bazıları borçlar mahkemelik olunca kartının çalındığını farkediyolar..mesela benimkini çalsalar bende farketmem çünkü kullanmıyorum...keşke ihbar etseydin ama iş işten geçmiş...
sana geçmiş olsun cnm bazen para kaybetmekte iyidir baksana gerçek yüzünü görmüşsün :KK34: sıkma canını Allah çıkartır ondan
kimsenin ahı kimsede kalmaz

teşekkür edrim canım desteğin için

ne zaman ayrıldınız canım sen unuttun ama deıl mı olsun artık yapacak bir şey yok cana gelecegıne mala gelsın:)

doğru söylüyorsun, tabi çoktan unuttum daha öncesinde soğumaya başlamıştım açıkçası çünkü sorumsuzluklarından sıkılmıştım bir de borcu yokmuş gibi saçmasapan planlar yapıyordu, ayılmaya başlamıştım yani. bir keresinde demişti ki çok ucuz bir ev varmış babamın adı ile kredi çeksem olur mu, ben bir sinirlendim senin borcun yok mu ne biçim insansın diye ortalığı birbirine katmıştım neler neler ya, 3 yıl oldu ayrılalı

Son düzenleyen: Moderatör:
O yaşlarda yapılıyor böyle hatalar niye bilmem.
Aşağı yukarı benzer hikayede bende var ama tek fark benim ki bekar.Yani boşanmış.
Cebindeki kontörünü her ay ben atardım.Borçlarını kapattım bir çok kez.Ne yüklü faturalarını ödemiştim.
Annesi bile telefon açıp para ve kontör isterdi.Ne saflıkmış gönderirdim.Sonradan sonradan aydım.Göndermedim.
Ama ne oldu ki tam bir pislikmiş ayrılırken tehditler etti bırakmak istemedi.Hatta en son şartı da verdiğim paraları geri istemezsen seni daha rahatsız etmem demişti.Bu kadarda onursuzmuş.
Ya hala akıl sır veremiyorum insan 19-20 li yaşlarda böylemi saf olur yoksa bizDe mi bişey var :KK1:
Aklıma geldi yine sinirlendim.

bence aşkı gözümüzde çok büyütüyoruz çünkü ben 1 kişiyle çıkıp onla evlenmenin hayalini kurardım o yüzden o 1 kişi olunca doğru insan oymuş gibi düşünmüşüm sanırım, bilemiyorum:)
seninki de çok kötüymüş ya Allah cezasını versin. beni tehdit etmedi hatta ben çok hakaret ettim onlara da cevap vermedi ama bir de verseydi diyorum , ne farkeder ki o saatten sonra pislik

canım 27 yaşındaydı inşaat işleri ile uğraşıyordu. en büyük hayali tekrardan üniversiteye girip inşaat mühendisliği okumaktı, ben bu konuda ona gaz verince vazgeçiyordu, yani bir şey yapmak ister onu düşünür, sen plan yapana kadar vazgeçer. yeminli mali müşavir olmayı planladı bir ara, sürekli kısa yoldan nasıl köşeyi dönerim, onları düşünüyordu.
maaşı düşük değildi aslında benimle aynı idi. yaptığı satışlardan prim alınca daha da fazla oluyordu.

Tabi zaten para sıkıntısı değil onun derdi onun kalbi bozuk.. çok geçmiş olsun, nasıl olsa kurtulmuşsun dert etme.

bence aşkı gözümüzde çok büyütüyoruz çünkü ben 1 kişiyle çıkıp onla evlenmenin hayalini kurardım o yüzden o 1 kişi olunca doğru insan oymuş gibi düşünmüşüm sanırım, bilemiyorum:)
seninki de çok kötüymüş ya Allah cezasını versin. beni tehdit etmedi hatta ben çok hakaret ettim onlara da cevap vermedi ama bir de verseydi diyorum , ne farkeder ki o saatten sonra pislik

Bende aynen öyle düşünüyordum bir kişi olacak bu doğru kişi ve ben onunla evleneceğim felan filan.:KK37:
Bu tip erkekler baya varmış hiç öyle azımsanacak kadar değiller demek ki.Yine de bizim için tecrübenin hası olmuştur buna inanıyorum,en azından.
Umarım birilerine de güzel bir ders olur.

Arkadaşlar düşününce detayları hatırladım. Biz en son kavgamızda ayrıldıktan sonra benana olan borcunun hepsini kabul etmemişti ya, ben hani fişlerin hepsini saklıyordun filan dedim.

O bana dedi ki evet onları aldım ama ikimiz için aldım ileride evlenip beraber yaşayacağız diye, kendim için almadım tek. Onlar benim borcum değil zaten veremem de dedi. istiyosan buzdolabını yatağı dolapları al götür dedi. bana aldığı eşyaları vererek borcunu kapatacakmış. Ben ne yapayım kullanılmış eşyaları eskiciye mi satayım akıl var mantık var ayyy çok sinirlendim. Dışarıda nerdeyse sinir krizi geçirecektim bu kadar salak yerine konulmaz ki. Bağırıp çağırıp kalkıp gittim arkamdan koşturmuştu çantamdan tutmuştu gitmeyim diye, yahu parayı vermiyosun, borcunu kabul etmiyorsun, niye benden kurtulmaya çalışmıyorsun hala benimle uğraşıyor. Sonra mesajlarımda bunu ona hatırlatınca, o panikle ne diyeceğimi bilemedim haklısın yazmıştı ama yine de hiçbirini ödemedi pislik her şey lafta ancak.

ilk fırtınalı aşkını ilkokul 1. sınıfta yaşayan biriyim, en azından aşka dair ilk anılarım acılarım silgimi kalemimi alıp alıp çantasına atmasından öteye gitmemişti yine de mazi içimde bir yaradır:KK5:

Bir de kadınlar için korkulur bu kadın milletinden derler:KK53:
Ayol bu erkeklerden korkulur asıl maddi manevi sömürmüş seni yahu!
Hakikaten Tcsini alıp araştırmak lazım ya ne şerefsiz adamlar var höhhh!

kendi saflıklarım geldi aklıma, sinirlendim yine durup dururken!!!

yazmadan geçemeyeceğim, bu da ders olsun bayanlara...
eski erkek arkadaş sıfatına sahip insan kişisi ile parasal maceralar
1. ailesi için kredi çekilir
2. kredi 90 günlük gecikmeye girer, ben salak gider ek hesaptan para çeker gecikmeyi kapatırım...
3. bu nedenle kendime kredi çekemeyecek hale gelirim, kredi puanım yerlerdedir zira
4. zat-ı muhterem çalışmadığı için (iş beğenmediği, büyük bir şehirde 3 kuruş yarı zamanlı asistan maaşı ile kirasını bile ödeyemediğinden ama buna rağmen ben başka işte çalışmam, kariyer yapacağım diye direttiğinden) bütün kredi kartları ağzına kadar dolar, bende 2 olan kart sayısı destek olacağım diye 6 ya çıkar, ek hesaplar eksilere düşer... ama yetmez her gün dışarda yemek yenir,markasız kıyafet giyilmez, en pahalı yerlerde eğlencelere gidilir (bensiz tabi), bir maç biletine dünyanın parası ödenir, armani orjinal parfümler alınır,vs.
5. canım çok harcama yapıyorsun benim maaşım olduğu halde dikkat ediyorum diye akıl vermeye çalışılır kendisine, sonra dönüp onların parası size ödettirilir itinayla...
6. yetmez bir kredi daha çekilir
7. yetmez bir kredi daha çekilir (bu eğitim amaçlıdır) uzun vadeli harcama planı yapılır... çalışma sahasına gider beyefendi ve 6 aylık planlanan paranın üçte ikisini yer...
8. hadi vardır bir bildiği dersiniz, yaz sonudur ve üstüme binbir zorlukla harcamaya kıyamayarak oldukça uygun fiyatlı ortalama bir marka 2 hırka almışımdır... aynı gün beni arar ve der ki; .... mağazasındayım hayatım ya ama ben biraz para harcadım, delirir ama çaktırmamaya çalışırım, eee ne aldın bir hırka aldım ama harika bayılacaksın.... ben de hırka aldım bugün 2 tane 50tl ikisi ne uygun almışım demi diye sevinçle anlatırım bir de... eee sen kaça aldın canım.... 500 tl....
9. artık bu noktadan sonra yılların birikimi ağzımdan çıkanı kulağım duymaz hale gelirim, kazanan ben olunca harcamak kolay tabi, sen ne biçim insansın şimdi napacaksın hani o para kasıma kadar yetecekti.vb... hadi bu .oku yedin umarım bir b planın vardır diye bağırır çağırırım... ve cevap 4 yıllık hiper salaklığımın tek cümlelik özetidir... sendeki altın hesabından kullanırız olmazsa...
10. bu olaylardan sonra bu ilişki bitti, olmadık rezillikler çıkardı, ağladı, zırladı.... ama ağladığı kaybettiği imkanlardı adım gibi eminim....ayrıldıktan sonra bana kargo gönderdi ne mi çıktı içinden ... benim paramla bana aldığı pahalı bir sürü gümüş, sana hediye almıştım,bunlar senin, güzel günlerde kullan diye de not...

sonuç; hesabımı yaptım borcun bu kadar diye haber verdim... paramı alamadım bu saatten sonra da ne arar ne sorarım... salaklık benim salaklığım ama hakkımı da iki cihanda helal etmiyorum...

seninki de ayrı bir yüzsüzmüş
yaptıklarını düşünüp utanmıyorlar mı ben en çok onu merak ediyorum. sonuçta seninki de benimki de işsiz güçsüz adamlar değillermiş belli bir çevreleri var. orada farklı bir imaj çiziyorlar. ama onların içyüzünü tanıyan biziz.

Son düzenleyen: Moderatör:
X