• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karbonattan taşanlar; evli, mutlu inşallah çocuklu olacaklar :)

Günaydınlarrr kızlarrr

limonkabugsu limonkabugsu bugün senin için büyük gün canım hem doktor hemde evlilik yıldönümü ne güzel yaaa ,nşallah güzel haberler alırsın doktordan bu arada bir ömür sağlıkla mutluluk huzur ve bebişlerinizle yaşayın inşallah.. Bak gönlünü almış ne güzel bence müdüründe izin veriri gidip evde eşinin sevdiği yemekleri hazırlarsın ne güzel:KK68:
pink love pink love oh evine kavuşuyosun sende canım ne güzel eşini doğruca doktora götür de tahlili yaptırın :KK4: sizde tam tersi olcak bunun ama sen eşini götürcen:KK70:
:KK49::KK49::KK49:ilaca basladim bugun bitiyor hic calisma olmadi canim. Bi calisma yapariz sonrada dr a o_O

aldı bile canım da hafta soru telefon bozuldu kadınlar kulübüne girince donuo :KK43: artık sadece klavye yazmıo ekranda donuo.. :KK43:
bugün müdürden izin alablrsem doktrdan snra gelmicem işe evde hazrlk yapcam :KK70: insallah izin verir :KK66:
Oda sana telefon alsin :KK200:ins izin verir canim:KK53::KK49::KK49:

21 ml çapında bir tane yumurtamız oluşmuş dedi :) çatlatma iğnesi yazalım al gel ben yapıyım burda iğneni dedi gittim aldım ovit..?? bseydi adı 70 tl ymiş :D aldım doktor yaptı göbişimden :) her şey cok güzel dedi. adetin 5 gün geçsin test yap dedi :) adet olrsanda moral bozmak yok 3.gün yine gel tedaviye devam hersey normal dedi :) yalnız bizim yıldönümü kutlaması patladı ortada kaldı :D

21 ml çapında bir tane yumurtamız oluşmuş dedi :) çatlatma iğnesi yazalım al gel ben yapıyım burda iğneni dedi gittim aldım ovit..?? bseydi adı 70 tl ymiş :KK70: aldım doktor yaptı göbişimden :) her şey cok güzel dedi. adetin 5 gün geçsin test yap dedi :) adet olrsanda moral bozmak yok 3.gün yine gel tedaviye devam hersey normal dedi :) yalnız bizim yıldönümü kutlaması patladı ortada kaldı :KK70:
Ayyy canim masallah cok sevindim sebin adina haydii bakalim canimmm . Ovitrelle diyorsun heralde. Hemen igneni yapmis ne guzel. Çok heyecanli:):KK49::KK76: .kizizmmm 36 saat sonra kutlama yaparsiniz iste bugunun en guzel hediysi bu olmusss cok sevindim canim. :KK200::nazar:

21 ml çapında bir tane yumurtamız oluşmuş dedi :) çatlatma iğnesi yazalım al gel ben yapıyım burda iğneni dedi gittim aldım ovit..?? bseydi adı 70 tl ymiş :KK70: aldım doktor yaptı göbişimden :) her şey cok güzel dedi. adetin 5 gün geçsin test yap dedi :) adet olrsanda moral bozmak yok 3.gün yine gel tedaviye devam hersey normal dedi :) yalnız bizim yıldönümü kutlaması patladı ortada kaldı :KK70:
Igne azicik acitiyo mu acaba o_O

Boş durmak yok bu dönemde yumurtaları boş bırakmamak lazım kızlar gerçi siz doktora gidiyosunuz o takip yapcak ama ne zaman ne olcağıda belli olmaz tabii:KK48:
Aynen canim o yüzden daha fazla gecmeden calismalara baslarim. Yarin gidecegim evime :KK49::KK45::KK53:kocami ozledim :KK51:

Canımm süper bi haber inşallah o yumurtadan bebiş çıkcakkk peki çalışma için gün verdimi ve tekrar çağırdımı

kizlar Mrb tel skinti cikario greniorm :( yarindan yani 36 saat snra gun asiri dedi. Insallah iyi olur hersey kixlar kasiklarim agriyo ozelkklede sol kasigim igne yaptgi taraf cok agrio :( normalmidir acaba :( insallah yumurtayi catlatiodur da ondandur agri..

Adet Olmazsin insallah 5 gun gecince test yap dedi. Adet olursanda hic moralini bozma 3,gunu tekrar gel dedi. Ama 5-6 calisma yapmanz lazim dedi :D
Igneyi gobisten yapti hic acimadi yapatkende smdi agri yapio yakio gbi icten icten sanki..

kizlar Mrb tel skinti cikario greniorm :KK43: yarindan yani 36 saat snra gun asiri dedi. Insallah iyi olur hersey kixlar kasiklarim agriyo ozelkklede sol kasigim igne yaptgi taraf cok agrio :KK43: normalmidir acaba :KK43: insallah yumurtayi catlatiodur da ondandur agri..
Canım bende de ağrı olmuştu normal sanırım. Kullandığın ilaç ve iğneler doğrudan oraya etki ediyor çünkü. Tekrar kontrole çağırdımı doktor

Back