• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

Serpil canım sende güzel önerilere var rica ediyorum neler yiyosun öğlen ikindi ve akşam yazarmısın canım.Hani birgünlük yediklerin değil öğünlerde tercihlerin tatlım.

pelincim öğlen ve ikindide tercihen yediklerim ızgara köfte, ızgara yada haşlama tavuk veya ton balığı bunlar öğle ve ikindide olmazsa olmazlarım haline geldi artık. akşamları değişiyor ya haşlama sebze yada meyva oluyor. ben dondurmadan uzak duruyorum. dr da öyle dedi bana canın tatlıyı çok isterse bir top ye dedi. ama benim hiç istemiyor. istesede yemem sanırım. büyük konuşmiyim ama:))))
yani benim yeme alışkanlığım böyle pelincim.. haa bu arada yumurtayı ve peyniri de bol yemeyi unutmuyorum. vücuduma dayıyorum proteini dayıyorum ki sorma:))

Kızlar haberler kötü ben gene 71,2 ye kilitlendim.Enerji berbat grafik tepe taklak tavan yaptı.bugün seansa eşimle birlikte girdik doktor baya konuştu bizimle.Önce ben bugün ne yediğimi söyledim yanlışın nerede olduğunu sormak adına hepinize yazıyorum.
Sabah peynir zeytin krem peynir biraz simit ve çay öğlen işyerinde şinitzel vardı kesmedi beni gittim lokantaya büyükçe bir karnıyarık yanında ayranla.İkindi ton balığı limonlu ve bikaç zeytin çay.Bol su 3,5lt kadar.Bana doğru besleniyosun dedi.Bikaç örnek gösterdi grafiğimin aslında çok kötü olmadığını olacağını söyledi tabi ben atladım hemen 12.seans ve 3 seansım kaldı dedim.Merak etme dedi olacak şu an vücudunda bişeyler tamir ediliyor benim bilmediğim rahatsızlıklar olabilirmiş.Yemeye devam dedi olmaması imkansız dedi haftada 2 kez alcak takviye seanslar vericek ve seni zayıflatıcaz dedi cumaya tekrar çağırdı birde regl çok yakın takma kafana rahat ol dedi.Ya bu adam ne zaman gitsem aklımı çeliyor orda herşey mantıklı geliyor uygulamada ben sapıtıyorum.Eh benimde vücut amma direndi fevziye bakarsınız kıramıcak benim vücudun inadını zayıflatamadığı tek hasta ben olucam :::::)))))

yasemincim bak bunda genede güzel bir haber var.. nedir dersen senin biraz daha moralli olduğunu görüyorum yazından.. en azından ağlama değil gülme işareti yapmışsın:)))arkadaşım hep böyle olmalısın.. rahat ol kendini rahat bırak bak göreceksin her şey daha farklı olacak.. :))

selam kızlar, ben dün gittim 7.seansımdı, 700 gr vermişim çok sevindim çünkü hiç verememiştim, 3 kere daha verirsem bu iş tamam dedi doktor, zaten senin artık küçülmen lazım dedi, ağzından bal damlıyordu yani :)) herkese bol şans

selam bacılarrr aldık dün gazımızı vitese taktık 5e devam ediyoruz.Sabah yediklerim krem peynir,dil peyniri,kaşar peynirli tost,yumurta,1 avuç ceviz 5-6 zeytin ve çay.Öğlen 1 adet ton balığı limonlu ve 4 köfte yoğurt,1 dilim karpuz birazda beyaz badem ikindide ton balığı olcak.Cumaya kadar hergün yazıcam yediklerimi bakalım ne olcak :))))Kafam güzel dünya güzel herşey güzel heeeyyyytt.

yasemincim öğlen biraz fazla olmamışmı hem ton balığı hem köfte, şöle önceden bende patlayana kadar ye olarak algılıyordum bu olayı ve 2 porsiyon tüketiyodum, 6 seans kilo veremedim tabi akşamlarıda yiyordum hafifte olsa , sonra doktor, doyduğun an yeme dedi abartma dedi, artık çok yemiyorum doygunluk gelir gelmez kalkıyorum masadan bide akşamları hafif te olsa yemek yemiyorum sadece meyve, ve sonuç 6 günde 700 gr gitmiş , buda benden :)

Bende veriyodum ama bu hafta almışım 400 gr sadece hafta sonu saatlerimi şaşırdım çünkü şehir dışında gezmedeydim ama yasak bişey yemedim.Bide dışarda olduğumdan çok su içemedim.Ne biliym canım sıkıldı ama yine aynı sistem devam sen ikindidede mi protein alıyorsun serpili
Gamzelide yok oldu nerdeki acaba.Güldalla Yasemininde bugün seansları var bakalım onlar nasıl gelecek
selam kızlar ben geldım pelınce ben saat 2 40 ta senın ıcın erken geldım sen 10 dakıka once cıkmıstın bızde ebru hanımla sohbet ettık ben 900 gram odem almısım yagdan 200 gram vermısım cok korkmustum cunku son gunlerde bıraz kacırmıstım aldıgımı dusunuyordum dr demıstı enerjını alınca 2 kg verırsın demıstı ısı karıstırdım gene ama duzelecek bılıyorum yasemın bozma moralını olacak ben cok sısım bu benı rahatsız edıyor ama normalmıs kolajen durumu benımde esım bu gun gelıyor ınsaalah farkeder verdıgımı yoksa yandım pelınce alma verme bıraz olacak senın bunyen ıyı fazla problem yasamayacaksın serpıl sen masaalah ıyısın hepımız butun sorunları arkamızda bırakırız ınsaallah

Güldal'cım sen bişey demedin gelirim diye çok üzüldüm bak şimdi.Bende işim bitince durmadım hiç.Oğlumunda arkadaşı vardı yanımızda bizde kaldı akşam.
ınşallah dediğin gibidir bünyemde direnmeden veririm kiloları.Ben inatla doğru birşekilde beslenmeye devam edeceğim.Akşam eşimde sabrımı sınıyor en sevdiğim şu çikolata drajeler vardır ya her çeşidinden almış getirmiş bu yapılır mı diye kızdım ya canım tatlı falan istemiyor ama bu kadarıda fazla.Ama yemiycem önüme gelene yedirip bir an önce bitiricem isteyen varsa buyursun:)))

Yasemin canım sana hep bu kelimeyi kullanıyorum bravo arkadaşımhiç ama hiç rotayı şaşma bakalım bu hafta hatta bir gün önceden menülerini yazda yatıralım masaya.....

yasemincim öğlen biraz fazla olmamışmı hem ton balığı hem köfte, şöle önceden bende patlayana kadar ye olarak algılıyordum bu olayı ve 2 porsiyon tüketiyodum, 6 seans kilo veremedim tabi akşamlarıda yiyordum hafifte olsa , sonra doktor, doyduğun an yeme dedi abartma dedi, artık çok yemiyorum doygunluk gelir gelmez kalkıyorum masadan bide akşamları hafif te olsa yemek yemiyorum sadece meyve, ve sonuç 6 günde 700 gr gitmiş , buda benden :)
Valla canım 4 köfte minnacıktı doymadım küçük ton balığı açtım bende bademle yedim öyle fazla değildi.İkindiyi yapamadım bugün akşam 18,45te yemek zorunda kaldım hamburgerin içini yedim 3 köfte yani yanında da3 adet tavuk parçası mc nuggets akşamı 10 gibi yapıp karpuz yada meyve yicem.bu sefer cumaya bende vereceğim içimden bir ses öyle diyor ve arkadaşlar çözülme olunca çok hızlı giidyormuş kilolar.

Kızlar dr kendi web sayfasını yeniden düzenlemiş ve bize söylenen baştaki 10 seans olayı 15e çıkmış.Okuyun soru cevap yazmış bayada uzunca dr dream yazınca çıkıyor anasayfayı iyice okuyun hoşuma gitti açıkçası.

Güldal'cım sen bişey demedin gelirim diye çok üzüldüm bak şimdi.Bende işim bitince durmadım hiç.Oğlumunda arkadaşı vardı yanımızda bizde kaldı akşam.
İnşallah dediğin gibidir bünyemde direnmeden veririm kiloları.Ben inatla doğru birşekilde beslenmeye devam edeceğim.Akşam eşimde sabrımı sınıyor en sevdiğim şu çikolata drajeler vardır ya her çeşidinden almış getirmiş bu yapılır mı diye kızdım ya canım tatlı falan istemiyor ama bu kadarıda fazla.Ama yemiycem önüme gelene yedirip bir an önce bitiricem isteyen varsa buyursun:)))

Yasemin canım sana hep bu kelimeyi kullanıyorum bravo arkadaşımhiç ama hiç rotayı şaşma bakalım bu hafta hatta bir gün önceden menülerini yazda yatıralım masaya.....

Pelincem sağolasın.Dr un dediği şu vücudun tamir olayı aslında çok hoşuma gitti.Sitesindede yazmış bununla ilgili.Valla çok dikkat ediyorum et tavuk balık üçgeni içindeyim.Cumaya inşallah gidecek diyorum ben bu yazı feda ettim Fevzicime :) Olursa ilk defa bir kış mevsimini kilo olmadan geçiricem sende bol bol görücen zaten gelişmeleri.Bu arada çok geziyosun okullar tatil diye :)

Sorma pirelendim yasemin ama düzene uyucam diyede bir mücadele ki sorma çok zor oluyo valla.Fevzi bey zayıflatmazsa lokanta ücretlerini bile istiycem ye ye ye iyi de dışardayız geçiştirmekte mümkün değil köftecilerle ahbap oldum.Bugün kuaföre gittim alo köfte yaptım örneğin. iyi köfte nerde bana sorabilirsiniz kebapla dönerle işim olmaz mecburen balık köfte takılıyorum öğlen illa et ikindi ve akşam sebze çorba modundayım bozmamak için seferberlik ilan ettim:)))

Son düzenleme:

sağol canım benim harika oldu ya moral olsun herkese değişiklik iyidir.Valla bende esnaf lokantasına takılıyorum bizim orda pek restaurant tarzı yer yok ufak lokantalar var. malum işyerinde hergün etli yemekde çıkmıyo mesela yarın karışık kızartma var bende tavuk şiş yesem diye düşünüyorum.Birsürü erkeğin içinde yiyorum valla kız arkadaşımla.Garsonlarla ahbap olduk zaten önceden çerezi yanımda götürüyodum geçenlerde biri abla bugün bademi unuttun galiba diye takıldı koptum gülmekten :::))):sm_cool:

Yahu banu nerelerdesin çoktandır sesin çıkmıyo ben kime takılıcam aaaa.Kızlar yazın bişeyler ya kayboldunuz yoksa çaktırmadan yemekmi yiyosunuz kaçaklar nerdesiniz aluuuuuu....

kızlar selam malum okullar tatil ben de gitmeden arkadaşlarımla vakit geçiriyorum... bu arada benim dün seansım vardı ama sıcaktan gidemedimm.... ne bu istanbul un sıcağı yaaaaaa :((((
perşembeye gün aldımmmm... salı günü fethiye ye dönüyorum... bakalım nasıl olacak ... bugün karnım şiştiiiiii :(((((

selam kızlarrrr
ne gündü benim için dün süleymeniye camii nden eminönüne kadar akşam yürüdük arkadaşlarlaaaa... bugün bacaklarımın ağrısından duramıyorummmm......
öğlen uyudum şişmişlerrr..... yarın benim sabah randevum varrr.. bakalım nolcak pek ümitli değilim açıkçasıııııı........karnım şişmiş giibiiiiiiii.

Merhabalar sinek vızıltılarını duyar gibiyim nerdesiniz yine hele gamzeli hele nerdesin ümidi kestinde herşeyden vaz mı geçtin bu sessizlik ne ola ki?
Ben bu sabah daha bi mutluydum verdiğim rakamları almıştım ya onu yine gördüm başladığımdan beri en iyi rakamımdı az almıştım yine oraya geldim.Ama açıkçası daha gazdan pek bi fayda sağladığıma inanmıyorum sabırsız olmakta istemiyorum elbette 4 haziranda başladım nerdeyse 1 ay olmak üzere 2 kg vermiş durumdayım ve denilenin gram dışına çıkmıyorum.Bu kilo verdiren bir yöntemse bir süre içinde kilo hızla kilo vermeye başlamam lazım diye düşünüyorum çünkü ne denirse onu uyguluyorum.Başlarken bu zamanlarda 6 kg vermiş olacağım ümidi taşıyodum ama 2 kg vermiş durumdayım.Bunu tatlıyı kestiğimde bu kadar su içtiğimde zaten sağlardım hatta daha fazlasınıda.
Hala ümidim var 10 kg vermek istiyorum ama bu 10 kg bu hızla 5 ayda anca veririm 5 ayda kaç seans almam gerekir orasıda başka muamma .....Karamsar değilim ama 1 eylülde 56 kg'yi görmek istiyorum.Zaten bir görsem 2 kg aldım mı hemen vericem bu ne yaaaaaaaaaaaaaaa

hayırlı akşamlar kız ya birşey soracam sayfanın tümünü okuyamadım Adana da bu işlemi yapan bir yer var mı acaba bilen birileri söylersen çok mutlu olurum
opuyorumnanaktan

Back