Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımcım 94 kıloydum su an 88 oldum hedef 63 bıraz sısım sankı ama normalmıs olması lazım kolajen uretımı ıcın benım pazartesı 17 30 da randevum var zamanlarımız uyusursa goruselım canımgüldal kaç kiloydun şimdi kaçsın ben sana bi çizelge yaparım bide hedef kaç
canımcım 94 kıloydum su an 88 oldum hedef 63 bıraz sısım sankı ama normalmıs olması lazım kolajen uretımı ıcın benım pazartesı 17 30 da randevum var zamanlarımız uyusursa goruselım canım
vereliniortak
herkese merhaba..
gösterdiğiniz başarılardan ziyade, birbirinize verdiğiniz destekten dolayı hepinizi tebrik ediyorum.
1 temmuzda randevum var. ne olucağını bılmıorum.. bırazda endişeliyim aslında, yıne işe yaramazsa diye. artık kılo verme konusunda kendımı cok ezik,başarısız,zavallı hıssedıyorum. elimde olan bişeyi, hemde en çok istediğim bişeyi yine BEN engel olarak basaramıorum.
20 kg vermem lazım. arayıp sadece randevu aldım. kac seans gelmelıyım kac kılo verırım cart curt hıcbısı sormadım. dırek gıdıp kendımı bırakmak ıstıorum. ama sızler denemıssınız. basarmıssınız. benımde su zavallı psikolojıme bı el atıverın yafu!
ne dersınız, ne önerirsiniz? olurmu olmazmı? neyse... :/
Rica ederim canım beğendiğine sevindim.Benim randevum 2:30 ta güldal sende erken gel araya sıkışırsın sonra otururuz az.Banu sen salımıydı sende gelsene pazartesi.Herkesler gelsin.
Serpillllllllllllllllll gamzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesiniz ki siz bi geliyosunuz bi yok oluyosunuz.
Sabah kahvaltı klasik işte
Öğlen zeytinyağlı fasulye yoğurt
İkindi tandır varıi bişey yaptım yoğurt
Aslında öğle ile ikindi ters oldu ama arkadaşım geldi gitmeyince yapamadım ama ona ikram ettiklerimide yemedim yaniiiiiiiiiiiii
4 litre su içmişimdir rahat
Serpili merhaba sen pek benim yazdılarımla ilgilenmiyorsun anlaşılan önemli değil sağlık olsun.Kaç kg ile başladın ve nasıl veriyorsun bu kiloları yazarmısın.haftasonu dr gittim 7. seansımdı. şimdiye kadar toplam 6 kilo vermiş oldum. enerjimi çok iyi buldu böyle 2 seans daha devam edersem hızla vermeye başlayacağımı söylüyor. heyecanla bekliyorum. hadi hayırlısı arkadaşlarım. hepimiz için güzel mutlu günler diliyorum.
ya şu çizelge işi nedir birde bana anlatsanıza lütfen. bende yapayım
sevgili yasemintokus,ben bunları söylediğimde arkadaşlar demotive olduklarını söylemişlerdi,amacım demotive etmek değil gerçek düşüncelerimi söylemekti,milyonlarca insan zayıflama uğruna neler yapıyor,hatta ölebiliyorlar..seninle aynı durumdayım,üstelik insanlar neden bu kadar sevinerek konuşuyor anlamıyorum,hala kimsenin aman aman bir kilo verdiğini duymadım,iyi giden birşeyler varda ben mi kaçırıyorum..dr beyin dürüstlüğüne inanıyorum,ben buradaki eksiğin sadece ilgisizlik ve tutarsızlık olduğunu düşünüyorum,doğrular çok ama yalnış olan birşeyler de var ama ne?selam kızlar ben bu işten ümidimi kesmeye başlıyorum pazartesi 12.seansım olacak ve ben gitgide şişiyorum gene mutsuz forma girdim sanırım ama olmuyor kilo veren arkadaşlar hep kendilerinden bişeyler katıyor kimse dr a teslim olarak vermiyor yada bana öyle geliyor harfiyen uyguladığım halde nerdeyse 2,5 ay olcak ne inceldim ne kilo değişti iyice sıkılıyorum ve ben eminimki 3 seans sonra hiçbişey değişmicek.Ben bu kadar sürede spor yapıp yememe dikkat etseydim 5-6kg rahat vermiştim.Belki benim vücudumda sorun vardır ama olmuyor işte.Şu sıcak yaz günlerin hafif hafif gezmek varken sıkıntı içindeyim.Sonuna kadar devam edicem ama gerçekten sıkıldım.