• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

Sağol canım.Hakket bu kızlar nerde?Katılım ne kadar çok olursa motivasyonumuzu o kadar koruyabiliriz diye düşünüyorum herkes hergün bir iki cümle yazsa çok iyi olacak

ooooooooooooooooooooo kızlar selam biliyorum beni özlediniz tabiii sizlerle uğraşacak insan olmayınca boşluğa düşersinizzzzz.....
benim güzel gidiyor kilo veriyorum.... verdiğimi de hissediyorummm.. insanlar sen de yağ falan yok diyor.... geçen gün ebru hanımla konuştuk burada yazılanları falan kendisi buraya yediklerimizi yazmanın çok güzel olduğunu söyledi...... bugün seansım vardı ama salı günü gideceğim artıkkkkınnnn..... işim varrrrr daaaa......
kızlar ben haftya memleketime gidiyorummmm.. sizlerle hafta içinde seanslarınızı bildiririrseniz en azından bir ikinizle gitmeden tanışmak isterimmmmmm..... sohbet ederik acıkkkkk....
yiyip içmeye devammmmm kızlarrrrr......

güldal kaç kiloydun şimdi kaçsın ben sana bi çizelge yaparım bide hedef kaç
canımcım 94 kıloydum su an 88 oldum hedef 63 bıraz sısım sankı ama normalmıs olması lazım kolajen uretımı ıcın benım pazartesı 17 30 da randevum var zamanlarımız uyusursa goruselım canım
vereliniortak

canımcım 94 kıloydum su an 88 oldum hedef 63 bıraz sısım sankı ama normalmıs olması lazım kolajen uretımı ıcın benım pazartesı 17 30 da randevum var zamanlarımız uyusursa goruselım canım
vereliniortak

slm güldallllll nasılsınn?
kolajen üretimi mi ne oluyor? onun için farklı bir uygulamama mı oluyor?

cok tesekkur ederım canımcım cok makbule gectı cokta guzel yapmıssın ellerıne saglık pelıncem banu kolajen ıcın extra bır sey yapmıyorum hepımızın tedavısı ıcınde var bu hanı sızlerde sıs oluyurdu ya ıste kolajen uretımı bu ben bugun pızza yedım umarım ters gıtmez kılo durumum p tesı yedım ama sımdı pısmanım bu arada kusura bakma pelınce mısafırım var o yuzden gec gordum tekrar tessekur sevgıyle kal

Rica ederim canım beğendiğine sevindim.Benim randevum 2:30 ta güldal sende erken gel araya sıkışırsın sonra otururuz az.Banu sen salımıydı sende gelsene pazartesi.Herkesler gelsin.
Serpillllllllllllllllll gamzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesiniz ki siz bi geliyosunuz bi yok oluyosunuz.
Sabah kahvaltı klasik işte
Öğlen zeytinyağlı fasulye yoğurt
ıkindi tandır varıi bişey yaptım yoğurt
Aslında öğle ile ikindi ters oldu ama arkadaşım geldi gitmeyince yapamadım ama ona ikram ettiklerimide yemedim yaniiiiiiiiiiiii
4 litre su içmişimdir rahat

herkese merhaba..
gösterdiğiniz başarılardan ziyade, birbirinize verdiğiniz destekten dolayı hepinizi tebrik ediyorum.
1 temmuzda randevum var. ne olucağını bılmıorum.. bırazda endişeliyim aslında, yıne işe yaramazsa diye. artık kılo verme konusunda kendımı cok ezik,başarısız,zavallı hıssedıyorum. elimde olan bişeyi, hemde en çok istediğim bişeyi yine BEN engel olarak basaramıorum.
20 kg vermem lazım. arayıp sadece randevu aldım. kac seans gelmelıyım kac kılo verırım cart curt hıcbısı sormadım. dırek gıdıp kendımı bırakmak ıstıorum. ama sızler denemıssınız. basarmıssınız. benımde su zavallı psikolojıme bı el atıverın yafu!
ne dersınız, ne önerirsiniz? olurmu olmazmı? neyse... :/

herkese merhaba..
gösterdiğiniz başarılardan ziyade, birbirinize verdiğiniz destekten dolayı hepinizi tebrik ediyorum.
1 temmuzda randevum var. ne olucağını bılmıorum.. bırazda endişeliyim aslında, yıne işe yaramazsa diye. artık kılo verme konusunda kendımı cok ezik,başarısız,zavallı hıssedıyorum. elimde olan bişeyi, hemde en çok istediğim bişeyi yine BEN engel olarak basaramıorum.
20 kg vermem lazım. arayıp sadece randevu aldım. kac seans gelmelıyım kac kılo verırım cart curt hıcbısı sormadım. dırek gıdıp kendımı bırakmak ıstıorum. ama sızler denemıssınız. basarmıssınız. benımde su zavallı psikolojıme bı el atıverın yafu!
ne dersınız, ne önerirsiniz? olurmu olmazmı? neyse... :/

merhaba
aramıza hoşgeldin.. doktorun gazını almadan önce ben vereyim biraz sana gazzzz...
canını hiç sıkma... endişelenme...... dr sana herşeyi anlatır. bu arada aklında soru kalmasın onlara sor.
kolay gelsinnnn

selam kızlar ben bu işten ümidimi kesmeye başlıyorum pazartesi 12.seansım olacak ve ben gitgide şişiyorum gene mutsuz forma girdim sanırım ama olmuyor kilo veren arkadaşlar hep kendilerinden bişeyler katıyor kimse dr a teslim olarak vermiyor yada bana öyle geliyor harfiyen uyguladığım halde nerdeyse 2,5 ay olcak ne inceldim ne kilo değişti iyice sıkılıyorum ve ben eminimki 3 seans sonra hiçbişey değişmicek.Ben bu kadar sürede spor yapıp yememe dikkat etseydim 5-6kg rahat vermiştim.Belki benim vücudumda sorun vardır ama olmuyor işte.Şu sıcak yaz günlerin hafif hafif gezmek varken sıkıntı içindeyim.Sonuna kadar devam edicem ama gerçekten sıkıldım.

hanımlar merhabaaa
ben sürekli giremiyorum buraya onun için bir varım bir yokum.. ama girebildiğim zamanlar hepinizin yazdıklarını okuyup cevap yazıyorum.

haftasonu dr gittim 7. seansımdı. şimdiye kadar toplam 6 kilo vermiş oldum. enerjimi çok iyi buldu böyle 2 seans daha devam edersem hızla vermeye başlayacağımı söylüyor. heyecanla bekliyorum. hadi hayırlısı arkadaşlarım. hepimiz için güzel mutlu günler diliyorum.
ya şu çizelge işi nedir birde bana anlatsanıza lütfen. bende yapayım

arkadaşlarım bir şey sorabilirmiyim? regl döneminde gitmenin bir sakıncası varmı ? yoksa gitmemek mi gerekli merak ettim. ben sanırım bu yakınlarda olacağım çünkü şişmeye başladım. ne tavsiye edersiniz gideyim mi ? gitmeyeyim mi?
yanıtlarınızı bekliyorum:)
hepinize huzurlu mutlu bir yeni hafta diliyorum.

Rica ederim canım beğendiğine sevindim.Benim randevum 2:30 ta güldal sende erken gel araya sıkışırsın sonra otururuz az.Banu sen salımıydı sende gelsene pazartesi.Herkesler gelsin.
Serpillllllllllllllllll gamzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesiniz ki siz bi geliyosunuz bi yok oluyosunuz.
Sabah kahvaltı klasik işte
Öğlen zeytinyağlı fasulye yoğurt
İkindi tandır varıi bişey yaptım yoğurt
Aslında öğle ile ikindi ters oldu ama arkadaşım geldi gitmeyince yapamadım ama ona ikram ettiklerimide yemedim yaniiiiiiiiiiiii
4 litre su içmişimdir rahat

pelincim ben her zaman giremiyorum kusura bakmayın nolur. hep sizinle konuşmak istiyorum ama olmuyor ne yaparsın. benim işim çok yoğun oluyor...ben haftasonları gidebiliyorum ancak hafta içi bana uymuyor ne yazıkki. pelincim 4 litre su içmek o kadar da iyi değil.. bu seferde böbrekleri biraz fazla zorlamış oluyoruz. bence en ideal iki ikibuçuk litre daha fazlasını yüklenme bence..

haftasonu dr gittim 7. seansımdı. şimdiye kadar toplam 6 kilo vermiş oldum. enerjimi çok iyi buldu böyle 2 seans daha devam edersem hızla vermeye başlayacağımı söylüyor. heyecanla bekliyorum. hadi hayırlısı arkadaşlarım. hepimiz için güzel mutlu günler diliyorum.
ya şu çizelge işi nedir birde bana anlatsanıza lütfen. bende yapayım
Serpili merhaba sen pek benim yazdılarımla ilgilenmiyorsun anlaşılan önemli değil sağlık olsun.Kaç kg ile başladın ve nasıl veriyorsun bu kiloları yazarmısın.

selam kızlar ben bu işten ümidimi kesmeye başlıyorum pazartesi 12.seansım olacak ve ben gitgide şişiyorum gene mutsuz forma girdim sanırım ama olmuyor kilo veren arkadaşlar hep kendilerinden bişeyler katıyor kimse dr a teslim olarak vermiyor yada bana öyle geliyor harfiyen uyguladığım halde nerdeyse 2,5 ay olcak ne inceldim ne kilo değişti iyice sıkılıyorum ve ben eminimki 3 seans sonra hiçbişey değişmicek.Ben bu kadar sürede spor yapıp yememe dikkat etseydim 5-6kg rahat vermiştim.Belki benim vücudumda sorun vardır ama olmuyor işte.Şu sıcak yaz günlerin hafif hafif gezmek varken sıkıntı içindeyim.Sonuna kadar devam edicem ama gerçekten sıkıldım.
sevgili yasemintokus,ben bunları söylediğimde arkadaşlar demotive olduklarını söylemişlerdi,amacım demotive etmek değil gerçek düşüncelerimi söylemekti,milyonlarca insan zayıflama uğruna neler yapıyor,hatta ölebiliyorlar..seninle aynı durumdayım,üstelik insanlar neden bu kadar sevinerek konuşuyor anlamıyorum,hala kimsenin aman aman bir kilo verdiğini duymadım,iyi giden birşeyler varda ben mi kaçırıyorum..dr beyin dürüstlüğüne inanıyorum,ben buradaki eksiğin sadece ilgisizlik ve tutarsızlık olduğunu düşünüyorum,doğrular çok ama yalnış olan birşeyler de var ama ne?

selam kızlar, yasemin canım bende seninle aynı durumdayım , bugün 7.seansıma gitcem, ama verdim diyemem çünkü hala aynıyım şiş hissediyorum kendimi, ama başladım bi kere ve yarıda kesmek istemiyorum, bugün doktor yine bana enerji yok dicek , bende çığrımdan çıkıcam :) artık doktordan bi liste isticem kendisi yazsın ne yiceğimi o zaman bana bırakınca ben halledemiyorum demekki :(

bu arada serpil seni tebrik ederim 7 seansta 6 kilo çok iyi, ama senin fazla kilon ne kadar,sanırım kilolu kişiler daha çabuk veriyo, ben,m 4 kilo fazla kilom o yüzden gram gitmedi:(

Back