- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 45
-
- Konu Sahibi Hamzakifzulal
selam kızlar ben de 1 aydır karatay diyeti yapmaya çalışıyorum çok katı uygulamasam da büyük oranda uymaya çalışıyorum son iki gündür çok kaçamak yaptım içime dert oldu :) dikkat ettiğim süre içinde sadece 4 kilo verdimburda gaza gelirim belki ben de katıldım aranıza . bu arada iştahımı kapatsın diye suya çubuk tarçın attım benim iştahımı kapatıyor isteyen deneyebilir
Hoşbuldum :) kilom 61 hedefim 55 ama bakalım 4 kilodan sonra durakladım sanki daha veremiycekmisim gibi geliyor spor yapmam lazim sanırımHoşgeldin canım
Güzel olur, birbirimizi motive ederiz.
Kaç kilosun, hedefin ne?
Bence çok güzel vermişsin bir ayda 4 kilo ideal
Benim bildgim karatyda kasar peyniri asla yok sabh kalkinca 2 bardak limonku su varBugün neler yedim,
Karatay kahvaltımı
biber salçalı bir yumurta
Zeytin
Peynir
Kaşar
Ceviz
Bal
Salatalık
Domates
Yarım dilim ekmek
Akşam
Az Keşkek
Su iki yaparım
Spor yaparsam yazarım
Nasil tuketiyorsun canim icindeki haslanmis yumurtami yoksa beyaz lahanami ..bu ara gelen gidenden kendimi berbat hissediyorum bugun allah izin verirse uc gunluge ankara'ya erkek kardesimgile gidecegim ins kendimi kontrol edebilirim pazartesi benim icin hayat başlıyor... hep bu iradesizligime kiziyorum gecen sene buzamanlar baslamistim 14kg verdiydim ara verdim bazi sebeplerden simdi ise 5 kg sunu aldimKaraşimşek candır
Zayıflamada en büyük yardımcım
Plates çok etkili yavaş ve basit hareketler ile süper ter atıp sıkılaşabiliyorsun vucut alıştıkça süreyi artırmak gerekiyorBen de limonlu su icmiyorum benim ki de kendimce karatay o haldeçalıştığım icin spora vakit bulamiyorum ama 2 gündür pilatese başladım 15-20 dk yapiyorum şimdilik H Hamzakifzulal
ÇorbasıNasil tuketiyorsun canim icindeki haslanmis yumurtami yoksa beyaz lahanami ..bu ara gelen gidenden kendimi berbat hissediyorum bugun allah izin verirse uc gunluge ankara'ya erkek kardesimgile gidecegim ins kendimi kontrol edebilirim pazartesi benim icin hayat başlıyor... hep bu iradesizligime kiziyorum gecen sene buzamanlar baslamistim 14kg verdiydim ara verdim bazi sebeplerden simdi ise 5 kg sunu aldimyine tam azimle baslasamda bi 14 kg vermeye cok ihtiyacim var
aynen öle :) şuan heveslendim aslında tatlılara ara vermem lazım bende başlasam iyi olacak :)Plates i hocam A sordular mı bilmiyorum
Ama sordular ise eminim ben plates milates bilmem demiştir en sağlıklısı yürüyüş demiştir bir se deli danalar gibi koşmayın demiştir.