- 4 Ağustos 2017
- 36
- 51
- 36
Arkadaşlar merhabalar ben de araniza katılıyorum. Kilo hikayemi anlatayım önce 7 yıl önce 83 kiloydum bir sene içinde depresyondan bu kiloya gelmiştim. Daha sonra karatay beslenmesine yakın bir beslenme ile 31 kilo vererek 52 kilo oldum. Beslenme tarzımda ekmek yoktu saat 5ten sonra yemek yoktu. Bu sene yani geçen eylülde 5 senelik ilişkimi bitirdim. Arkasından barışma nişan ailenin istememesi falan bir sene yine bir depresyona girdim. Tüm düzenim değişti. 16 saat uyku uyumaya başladım. Ve şu an 63 kiloyum boyum 1.63. Düğüne kadar en azından 57 kilo olmak istiyorum. Yaşımda 29 olduğu için bir an önce zayıflayıp zayıf da bir anne olmak istiyorum son üç aydır denemediğim diyet kalmadı. Her diyet kilo olarak döndü. Iki aydır düzenli spor yapıyorum. Ip atlıyorum yürüyüş yapıyorum bacaklarım kalın olduğu için bölgesel hareket yapıyorum. Hiç biri beni gram eritmiyor
Ben de bu sayfayı görerek son çare karataya başladım. 3. Günüm bu gün ama tam olarak uyamadım. Inşaallah sizlerle beraber ben de kilo verebilirim.
Ayrıca sormak istediğim şey iki öğün deniyor tek öğün yiyebilir miyim. Tatlıya karşı zaafım çok fazla meyve yok deniliyor bu konuda ne yapabilirim. Tatilde olduğum için genelde 11 12 gibi uyanıyorum bunun diyete etkisi çok mu büyük. Teşekkürler şimdiden
Ben de bu sayfayı görerek son çare karataya başladım. 3. Günüm bu gün ama tam olarak uyamadım. Inşaallah sizlerle beraber ben de kilo verebilirim.
Ayrıca sormak istediğim şey iki öğün deniyor tek öğün yiyebilir miyim. Tatlıya karşı zaafım çok fazla meyve yok deniliyor bu konuda ne yapabilirim. Tatilde olduğum için genelde 11 12 gibi uyanıyorum bunun diyete etkisi çok mu büyük. Teşekkürler şimdiden