Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canım Bnde akşam yemegı olarak sebzeli bir şeyler yaptım bulgur pilavı yogurt yicem inşallahben bugun oruc tuttum gece yatmadan tarcinli sut ve muz yemistim iftarada corba ve tavuk yemeyi dusunuyorum
Allah kabul etsinben bugun oruc tuttum gece yatmadan tarcinli sut ve muz yemistim iftarada corba ve tavuk yemeyi dusunuyorum
Aman dikkat et canım diyetteyim diyorum en fazla cay kahve icip kalkıyorum bendebende aksam tavuklu mantar sote corba ve tursu yemeyi dusunuyorum hersey guzel gidiyo evdeyken ama bir yere gidince cay saati gibi yerlere kendimi tutamaz fazla yersem diye korkuyorum
Metabolizmaya göre degişir bence bende pek yürüyüşe çıkamıyorum gidersem markete sag sola evdeyken hareket etmeye calışıyorum telefondan health programını kullanıyom gunde 10000 adımı tamamlamaya calışıyorum günde su alımını falan giriyom egzersiz programlarımda var onlara bakıp uygulamaya calışıyorumAcaba kaç günden sonra vermeye başlarız birde bn spor veya yürüyüş yapamıyorum şimdilik oğlum hasta siz yapıyor musunuz
Ya bn başladım başlayalı metabolizmam sanki durdu sizce normal mıMetabolizmaya göre degişir bence bende pek yürüyüşe çıkamıyorum gidersem markete sag sola evdeyken hareket etmeye calışıyorum telefondan health programını kullanıyom gunde 10000 adımı tamamlamaya calışıyorum günde su alımını falan giriyom egzersiz programlarımda var onlara bakıp uygulamaya calışıyorum
Bilmiyorum ki canım sıvı tüketimine dikkat et bitki caylarida icebilirsin yeşilcay v.bYa bn başladım başlayalı metabolizmam sanki durdu sizce normal mı
2 lt den fazla şu içiyorum sabah yeşil çay da içiyorum akşamda bazenBilmiyorum ki canım sıvı tüketimine dikkat et bitki caylarida icebilirsin yeşilcay v.b
O da olabilir ilaç stres insülin direncide etkiliyor 1 2 hafta sonra düzene girer belki biraz bekleyinAcaba bünye olarak ters mi tepti ya da yeni die düzene mi gırıyo
Tesekur edrim cnm bilgin içinO da olabilir ilaç stres insülin direncide etkiliyor 1 2 hafta sonra düzene girer belki biraz bekleyin
Rica ederim canımTesekur edrim cnm bilgin için
Bn daha yeni başladım cnm ama yapanlar memnun you tubede videolar bakabilirsin istersenMerhaba kızlar
On üç günlük detoksum bitsin Karatay tipi beslenmeye geçicem. Merak ediyorum kaçar kilo verdiniz, çok zorlanıyor musunuz