Karatay Diyeti! Sende Katil sende zayifla!

Merhaba kızlar sabah domates salatalık peynir zeytin marul elma tarcınlı limonlu su yaptım onu iciyorum yumurta canım istemedigi icin yapmadım akşama ne yapsam düşünmeye başladım bile

bende aksam tavuklu mantar sote corba ve tursu yemeyi dusunuyorum hersey guzel gidiyo evdeyken ama bir yere gidince cay saati gibi yerlere kendimi tutamaz fazla yersem diye korkuyorum

Bnde 2 tane haşlanmış yumurta yedim havuç peynir zeytin armut dünki ile aynı ama az önce acılık oldu birazcık lahmacun badem fındık kabak çekirdeği yedim akşamı sabırsızlıkla bekkıyorum

Acaba kaç günden sonra vermeye başlarız birde bn spor veya yürüyüş yapamıyorum şimdilik oğlum hasta siz yapıyor musunuz

Acaba kaç günden sonra vermeye başlarız birde bn spor veya yürüyüş yapamıyorum şimdilik oğlum hasta siz yapıyor musunuz
Metabolizmaya göre degişir bence bende pek yürüyüşe çıkamıyorum gidersem markete sag sola evdeyken hareket etmeye calışıyorum telefondan health programını kullanıyom gunde 10000 adımı tamamlamaya calışıyorum günde su alımını falan giriyom egzersiz programlarımda var onlara bakıp uygulamaya calışıyorum :spor:

Metabolizmaya göre degişir bence bende pek yürüyüşe çıkamıyorum gidersem markete sag sola evdeyken hareket etmeye calışıyorum telefondan health programını kullanıyom gunde 10000 adımı tamamlamaya calışıyorum günde su alımını falan giriyom egzersiz programlarımda var onlara bakıp uygulamaya calışıyorum :spor:
Ya bn başladım başlayalı metabolizmam sanki durdu sizce normal mı

X