- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Afiyet olsun canim yarın daha dikkat edersinİyi akşamlar cnm bn sabah zeytin peynır sucuklu yumurta yaptım gayet tok tutu ara da kuru uzum ile kayısı çekirdeği yedim akşam bulgur pilavı mercimek çorbası bir kase yogurt bide kuşbaşılı menemen tarzı birşey yedim gayet tok tuttu hatta iştahım kesildi diyebilirim ama az önce bir elma mandalina hurma yedım bugun kacrdım ama yarun daha dıkkatlı olcam
İnşallah canmAfiyet olsun canim yarın daha dikkat edersin
Bn yapmıyorum ama başlıcam dedim bugün ilk haftam vücudum önce yeme düzenine girsin evde egzersiz programı bide yürüyüş yapcam inşallah pazartesıKızlar merhaba
Spor yapıyor musunuz. Hangi sporla ilgileniyorsunuz
Merhaba canım yürüyüş yapıyorum vakit oldukcaKızlar merhaba
Spor yapıyor musunuz. Hangi sporla ilgileniyorsunuz
Düzenli yapılınca yarar tabikide canım bedenini hareket etiriyon sonucta vucudunda sıkılaşırAcaba evde egzersiz programı ise yarar mı
2,5 kilo vermisim canım sabah akşam kahvaltisini doyana kadar yapıyorum akşama kadar acıkmıyorum bendeAfiyet olsun cnm vermeye başladın mı Bn artık çöl acıkmıyorum mesala sabah herşeyi yerdim şimdi çoğu şeyi yemeden kalkıyorum sofradan
Çok dikkat ediyo musun yoksa arada bir kaçamak oluyor mu2 hafta oldu canim
Ediyorum canım tatlı falan yiyemiyorum zaten ben cok kolay kilo veremem bir iki ilacta kullanıyorum onlarda etkiliyorÇok dikkat ediyo musun yoksa arada bir kaçamak oluyor mu
Ediyorum canım tatlı falan yiyemiyorum zaten ben cok kolay kilo veremem bir iki ilacta kullanıyorum onlarda etkiliyor
[/QUOTE geçmiş olsun cnm
Tunaydın canım kimse yazmıyor diye benimde yazasim gelmiyor canım napiyon nasil gidiyor diyetKızlar sesiniz cıkmıyorrr
Teşekkür ederim canım biraz grıp oldum ama diyeti bırakmadım sadece fazla hareket edemedim bugün bolca yürüyüş yaptım sabah kahvaltısında 2 tane haşlanmış yumurta biraz zeytin ve peynir 3 fincan çay içtimTunaydın canım kimse yazmıyor diye benimde yazasim gelmiyor canım napiyon nasil gidiyor diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?