Karatay Diyeti! Sende Katil sende zayifla!

Kitabını aldım okumaya başladım. Kafama da çok yattı. Diyet değil de ömür boyu beslenme şekli yapabilirsem istediğim gibi zayıf ve sağlıklı bi kadın olacağım, olacağız inşallah
İnşallah aslında ilk başlarda diyet gibi görüp psikolojik men acıkıcam die düşünüyorsun daha sonra alısıyo bünye inşallah devam edersk etkisini azd a olsa görürsek bnce daha bırakmayız

İnşallah sen kaç kilosun ne kadar vermek ıstıyoesun
Şuan 83 kiloyum canım önceki ay 89 dan 85.5 a indim üç haftadır direnç gösteriyor vücudum iki gündür detoks ( İsveç diyeti de deniyor) yapıyorum seksen ucu gördüm. İlk hedefim yeni yıla 79 kilo ile girmek. Büyük hedefim 63 kilo olmak tabi

Şuan 83 kiloyum canım önceki ay 89 dan 85.5 a indim üç haftadır direnç gösteriyor vücudum iki gündür detoks ( İsveç diyeti de deniyor) yapıyorum seksen ucu gördüm. İlk hedefim yeni yıla 79 kilo ile girmek. Büyük hedefim 63 kilo olmak tabi
En azı vermişsin karatay diyeti ile mi basşadınız

İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın önerebileceğiniz detoks var mı
Ben şuan İsveç diyeti yapıyorum. Listeyi görünce korkmuştum ama rahat bi şekilde yapabiliyorum. Leslie ile üç ya da iki mil yaparak desteklemeye çalışıyorum. Bugün üçüncü günüm iki buçuk kilo gitti. Ama sıfır kaçamak ile devam ediyorum.

Iyi akşamlar canım bugün yogunluktan yazamadım iyi gidiyor bugün sabah haşlanmış yumurta zeytin peynir badem domates salatalık biber muzla kahvalti ettim akşam balik salata roka yaptım :kk77: senin nasil gidiyor canim
İyi akşamlar cnm bn sabah zeytin peynır sucuklu yumurta yaptım gayet tok tutu ara da kuru uzum ile kayısı çekirdeği yedim akşam bulgur pilavı mercimek çorbası bir kase yogurt bide kuşbaşılı menemen tarzı birşey yedim gayet tok tuttu hatta iştahım kesildi diyebilirim ama az önce bir elma mandalina hurma yedım bugun kacrdım ama yarun daha dıkkatlı olcam😁😉

X