Karatay Diyeti! Sende Katil sende zayifla!

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende diyete devam ediyom bugün 66.8 olmusum kahvaltıda zeytin peynir domates marul roka iki yumurtayla omlet yaptım yanina çay hava cok kotü degilse 1 1.5 saat yüruyüş yapmaya calışiyorum

Saol cnm senin iştahda azalma var mı Bn fazla birşey yiyemiyorum tartılmadım da kaç kilo olduğum ama maşallah sana

deneyip sonuç alan var mı arkadaşlar bu karatay diyetinden..ben de merak ediyorum araştırmalardayım şu an başlamak ile başlamamak arasında kaldım..

deneyip sonuç alan var mı arkadaşlar bu karatay diyetinden..ben de merak ediyorum araştırmalardayım şu an başlamak ile başlamamak arasında kaldım..
Bn yeni başladım 2. Haftaya girdim 2 öğün yıyorum abur cubur yok şeker yok bol su içeceksin kilo verdim mi bilmiyorum ama en azından midemin küçüldüğünü farkediyorum Bnde baya araştırdım vıdeo izledim zararlı çıkmazsın denesen en fazla şekeri bırakırsın sonuçta herşey serbest

Teşekkür ederim canım..Bakalım cesaret edip başlarsam inşallah..

Teşekkür ederim canım..Bakalım cesaret edip başlarsam inşallah..
Valla denemiş biri olaraktan diyet die başlama öyle başlarsan sanki ac kalıcam da doymucak mısım gibi hissediyorsun normal herşey serbest de kendi kendine devamı gelir en azında Bnde öyle oldum az kalıcam korkusuyla ne bulduysam kahvaltıda görürdüm şimdi yemeden kalkıyorum

Günaydın cnm dün yazamadım bu sabah peynir çay zeytin ve omlet yaptım 2 yumurtayla cnm pek birşey istemiyor zorlayarak yiyorum neden öyle oluyor normal mı
Doyarak kalkıyorsan sıkıntı yok bence bende kahvaltıda fazla yiyemiyorum yaptigım tabakla doyuyorum
Sabah kahvaltım
Zeytin
Peynir
Domates
Maydanoz
Yoğurtlu havuç
Biber

Günaydın kızlar
Uyanınca
1 bardak limonlu ılık su
Sabah 10:00
10 tane zeytin
Kibrit kutusu peynir
Bir adet kivi
Bir adet mandalina
3 dilim portakal
2 tane haşlanmış yumurta
3 tane marul
Maydanoz
1 bardak yeşilçay

Günaydın kızlar
Uyanınca
1 bardak limonlu ılık su
Sabah 10:00
10 tane zeytin
Kibrit kutusu peynir
Bir adet kivi
Bir adet mandalina
3 dilim portakal
2 tane haşlanmış yumurta
3 tane marul
Maydanoz
1 bardak yeşilçay
Sabah Bnde 10.30 gibi kahvaltı yaptım bir haşlanmış yumurta 2 fincan çay biraz 7 tane zeytin bir tane muz yedim şimdi biraz içim geçti badem kuru üzüm fındık yiyorum bn fazla şu içiyorum aklıma geldıkce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…