- 20 Kasım 2013
- 57
- 40
İnşallah canım senin nasıl gidiyor devam ediyor musun?Harika gidiyorsunuz kızlar. Bu azmin karşılığını tartıda bol eksiler olarak göreceksiniz göreceğiz inşallah
Evet canım İsveç diyetimim onuncu günün deyim. Yedinci günümdeyken 82 kg dım 3.5 kg vermişim. Küçük oğlum tartımı kırdı şimdiki kilomu bilmiyorum. Regl oluyorum ve davul gibi şiş hissediyorum kendimi kilo aldım gibiI
İnşallah canım senin nasıl gidiyor devam ediyor musun?
Bende regli oldum ilaçlardan gecikti bide her yerim şiş şiş ondandir kilo bende öyle hissediyorumEvet canım İsveç diyetimim onuncu günün deyim. Yedinci günümdeyken 82 kg dım 3.5 kg vermişim. Küçük oğlum tartımı kırdı şimdiki kilomu bilmiyorum. Regl oluyorum ve davul gibi şiş hissediyorum kendimi kilo aldım gibi
Regl bittiğinde verdiğimiz kilolarda şişkinlikle birlikte gider mi acaba. Ayy nr güzel olurBende regli oldum ilaçlardan gecikti bide her yerim şiş şiş ondandir kilo bende öyle hissediyorum
Diyete kacamak yapmazsak gider bence ödem oluyor sonuctaRegl bittiğinde verdiğimiz kilolarda şişkinlikle birlikte gider mi acaba. Ayy nr güzel olur
Sıfır kaçamak ile ilerliyorum bakalım. Yeşilçay vs ödem için elimden geleni yapıyorum bakalım.Diyete kacamak yapmazsak gider bence ödem oluyor sonucta
Aynn canım bende yapmıyorum inş böyle devam ederiz yeşilçay rezene falan iciyom bendeSıfır kaçamak ile ilerliyorum bakalım. Yeşilçay vs ödem için elimden geleni yapıyorum bakalım.
161 boyum 65.4 kilom. Hedefim 60Boyunuz
kilonuz
ideal kilonuzu paylasmak istermisiniz?
Hoşgeldin aramıza inş ideal kilomuza kavuşuruz161 boyum 65.4 kilom. Hedefim 60
Bnde sabah sucuklu yumurta zeytin bir tane de muz yedim bugün temizlik yaptım içim geçti şimdi bir tane havuç elma yedim baktım olmuyor bir kase de mercimek çorbası içiyorumGeç oldu biraz kızlar ama
Uyanınca 1 bardak limonlu ılık su
Sabah 11.00
15 tane zeytin
Peynir
2 yumurtalı yarım kaşık tereyağlı pastırmalı yumurta
1 adet kivi
Marul
Maydanoz
Yeşilçay
İnşallah cnmHarika gidiyorsunuz kızlar. Bu azmin karşılığını tartıda bol eksiler olarak göreceksiniz göreceğiz inşallah
Bnm de adetim bitmek üzere şişkinlik geçti ilk günler çoktu şimdi pek kalmadıEvet canım İsveç diyetimim onuncu günün deyim. Yedinci günümdeyken 82 kg dım 3.5 kg vermişim. Küçük oğlum tartımı kırdı şimdiki kilomu bilmiyorum. Regl oluyorum ve davul gibi şiş hissediyorum kendimi kilo aldım gibi
Afiyet olsun canımBnde sabah sucuklu yumurta zeytin bir tane de muz yedim bugün temizlik yaptım içim geçti şimdi bir tane havuç elma yedim baktım olmuyor bir kase de mercimek çorbası içiyorum
O iyi bari odemini falanda atmışsındır darısı banaBnm de adetim bitmek üzere şişkinlik geçti ilk günler çoktu şimdi pek kalmadı
İnşallah cnm yaO iyi bari odemini falanda atmışsındır darısı bana