Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bu akşam giderken eczaneden karbonat alacağım sırf bağırsaklar için sonunda benide o zor içilen şeye başlatacaksınız

Başla başla, bakalım sende nasıl etki olacak, ishal şeklinde gelirse, vücudunda fazla asit vardır. İngiliz Karbonat'ı diye iste.

hanımlar acil bir durum var, aniden kaşıntı başladı bende, karnımda isilikler olmuş, sırtımda da var kaşıntı ama daha bakamadım, boynumda da var.. yumurta fazla mı geldi acaba? :26:

yumurtlar organik değilse o dokunmuş olabilir
belki de o yüzden kilo verimim yavaş gidiyor.. alerji testi istiyorum mu diyeyim doktora? hangi bölüme gitmek gerek biliyor musun?
..
alerji testi 800 ytl civarındaymış her yerde yapılmıyor, yaptırmanında bir anlamı yokmuş yaptırınca neye alerjin varsa 6 ay yememeliymişsin 6 ay sonra alerji geçermiş ama başka birşeyden alerji başlayabilirmiş vücudun ne zaman neye alerji yapacağı belli olmazmış,,,ney alerjiniz olduğunu biliyorsanız 6 ay yemeyin geçer diyorlar

anladım aslında karatay öncesinde de herzaman yumurta yerim ben günlük.. böyle aniden çıkabiliyor mu önceden olmamasına rağmen?

yumurta organikse yediğin şeyleri bir düşün hangisi yapabilir onu bir kaç gün kes,, bir arkadaşımdada sendeki belirtiler oldu yumurtayı 1 e indirdi bazen yemedi onun yerine diğer proteinlere yüklendi, köfte, soğuk balık, baklagiller, yoğurt aklına gelni yedi kahvaltıda 1-2 haftada geçti yine şer 2 şer yiyor bu arkadaş daha önce karaciğerinden rahatsızmış onun için kızarıklıklar çıktı sanmıştık

Herkese kucak dolusu sevgiler:)))

Dun akşam kk'yi okudum ama ne yazdiysam gonderemedim..sitede sorun vardi sanirim bende pess ettim artik..gecmisi okumaya calistim aklimda kaldiginca;

Bluebottle hemen Dermatoloji bölümüne gitmelisin arkadasim..ben görmüştüm karatayda yumurta ağır geleni belki sanada o dokunmustur..cok geçmiş olsun. .annem kronik urtiker hastasi zordur alerjiyle ugrasmak..teste gerek duymazlar ilk etapta antihistaminik verirler..test israrla gecmezse istenir.buyuk oglumunda malesef alerji geçmişi olduğu için biliyorum. ..tekrar geçmiş olsun

Canan ablacim sen mutlu geliyorsun ya her seferinde içim icime sigmadan okuyorum sevincini, bazende sevinc gözyaşiyla...maşallah umarim hep böyle iyi haberler getirirsin bize

Dün yediklerim

Sabah kkk yine meyvesiz..cecil peyniri ve telli peyniri eşliğinde
Ara süt kuruyemiş ( sabahtan kalan)

Aksam 2 içli köfte yogurt salata birde ayran:)

Su 2.5 lt, 1 yesil cay
Spor 5 km yürüyüş. ..

Canim mydenizzzcigim,cooook cook tesekkur ederim yavrum,guzel duygularin ve dileklerin icin.Insaallah sizlerle,sizlerinde en guzel mutluluk haberlerinizde bulusmak dilegiyle canim.

Başla başla, bakalım sende nasıl etki olacak, ishal şeklinde gelirse, vücudunda fazla asit vardır. İngiliz Karbonat'ı diye iste.

kız kardeşim arabayı almamış ben eve arabayla gideceğim için eczaneye uğrayamayacağım diye eczaneyi aradım, bayan geldiği gibi bitiyor bu ne işe yarıyor abla diye bana soruyor biraz anlattım ben depolardan bulup sana göndereyim dedi

Depodan getirtecekse çok al, ben az az alıyorum, anneme yetiştiremiyorum. Buzdolabını vs.. temizlerken de kullanabilirsin. Bir sürü şey için kullanılıyor.

Bende baslayim bari abla
etkilerini birlikte paylasiriz.gecen sene 1 gun içtim iyyy beni dal gibi incecikte yapsa bir daha icmem demistim ama görüyorum ki karbonati az atincada oluyormus..birde böyle deneyeyim..geçen sene 1 lt suya 1 çorba kaşığı atmistik arkadaslarla..simdi 1 çay kaşığı atayim..buzdolabımi bende karbonatla silerim koku yapmazmis..benimkinin üzerinde sodyum bikarbonat yaziyor..ayni seyden mi bahsediyoruz acaba??

inşallah o deformasyonu bizde yaşar sonra karatay ve sporla senin gibi incelirim
seyretmem mı bakıtım hemen çok incelmişler gerçekten darısı bizlerin başına inanırmısınız ilk defa böyle sporlar yapıyorm en fazla yürüyüş yapardım mekikti şınavdı vb hareketleri yapmayı hiç sevmezdimm

Canim Gulcugum,bugun nasilsiniz ? Yazdiginiz her konu bana birazcik tanidik gibi.Ornegin her yonden isimizi o kadar kisisel bitirmeye alismisiz ki degil beklemeye ricaya tahammulumuz yok.Herseyi isik hiziyla yapmaya o kadar alismisim ki,hayatin,esimin ve cocuklarim etkisiyle tabii ki .Her zamanki duam rabbim elden ayaktan dusurmesin, kimseye de muhtac etmesin hicbirimizi.

yumurta organik diye tahmin ediyorum yani çiftlikten alıyorum öyle bilerek alıyorum..

çok teşekkürler mydenizz, benim de yapım alerjiktir, küçüklüğümden beri, hassas bünyem var bu konuda..türkiyeye gelince gideyim bari, tek çekincem doktorun yumurta yiyorum her gün deyince aa hergün yumurta zaten yenmez ki demesi:) malesef hala genel kanı bu..
düzenli yediğim bi yumurta var bir de badem var.. cevizi kajuyu fındığı dönüşümlü yiyorum ama nerdeyse hergün (bugün hariç) badem yedim, peynirin çeşidini değiştiriyorum..önce yumurtayı keseyim bi kaç gün sonra tekrar başlayayım o zaman anlarım inşallah..

aa evet iyi fikir:) oraya da uğrarım..
amma işim var gelince yahu

http://kisiselbakim.milliyet.com.tr...siselsaglik/galeri/1821778/default.htm?PAGE=1

işte karatayı onaylayan bir yazı daha:)

Depodan getirtecekse çok al, ben az az alıyorum, anneme yetiştiremiyorum. Buzdolabını vs.. temizlerken de kullanabilirsin. Bir sürü şey için kullanılıyor.

depodan getittirecek tanesi 3.5 heralde dedi, bi gelsin tadına bakayım beğenirsem alırım,,, haftaya izmirdeki kardeşim gelecek o senden etkilenmiş 2 aydır kullanıyor demiştim ya,, o gelince fazla almam gerekecek ....buzdolabına ingiliz olmasın türk olsun temizlik için yerliler daha hesaplı

zayıflatma etkisidemi varki millet hastalıklar için içiyor hep,,

inşallah o olsun gerisi kolay, zayıflama işini birlikte hallederiz

AMİN

tırnağın varsa başını kaşı derler ya ben gençliğimden beri tırnaklarımı uzatıyorum başımı kaşımak için

şaka bir yana hem kendi başımı hem çocukları hem kardeşlerimi (4 tane) hepsinin başını kaşımak bana düşüyor

seninlede benzer yanımız çok fazla hep ayaklarımızın üstünde durmaya çalışmışız erkek olmuşuz bi nevi

alışveriş yap 3 şehir gez ooooo çok işin var çok....
ufaklıkla nasıl gezeceksin
karatay ın dediklerinin aynısı karatayı okuyup okuyup yeni haber gibi resimleyip yayınlıyorlar kendi fikirleri gibi

Evet, 3,5 tl. bazıları fazlaca getirtiyorlardı, onun için fazla al demiştim. Tadını beğenirsen mi alacaksın, beğenmeyeceğin kesin. Kardeşinde faydası olmuş mu?

zayıflatma etkisidemi varki millet hastalıklar için içiyor hep,,

Zayıflatma etkisi de varmış diyorlar. Onun için içenlerde var.

Evet, sodyum bikarbonat yazacak, başkaa şey içermeyecek. En güveniliri eczanedeki.

beğenmeye beğenmeye içeceğim zayıflatma etkisi varsa

kardeşimle konuşurken hiç aklıma gelmiyor sormak mutlaka kullan diye yazdığına göre dur ya arayıp sorayım müsaitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…