- 23 Ekim 2013
- 1.629
- 1.057
- 168
ben bir karar aldim, dün gece cok düsündüm, daha önceleri kendi kendime az yiyerek ve spor yaparak kilo vermistim, oglumun dogumundan sonra, 8 kilo vermistim hatta.. ama yaklasik 1,5 senedir kadinlar kulübüyle tanistim, cok sayfalar günlükler okudum, cok seyler duydum, tabiri caizse daldan dala , diyetten diyete gecis yaptim, her duydugumu uygulamaya kalktim, ve sonuc hüsran oldu benim icin ve su an bulundugum nokta koca bir sifir, yerimde saymaktan baska bir sey degil. hatta kilo artisi, kendimi psikolojik olarak cok zorlayip takintili hale geldigimi düsünüyorum, bu yüzdende tartiyla küstüm, bu sabah son kez tartilip tartimi catiya kaldirdim, aldigim karar bir ay boyunca hic tartilmayacagim, ve kadinlar kulübüne hic girmeyecegim, cünkü yeterince kafami karistirdim,,, haaa bu arada karatayla devam edecegim cünkü cok alistim karataya, birdee böyle deneyecegim bakalim nasil olacak, gayet relax bu sefer, ben cuma bildirimlerine katilamayacagim icin kararimi sizlerle paylasmak istedim, tarti artik iyice saplanti oldu benim icin ve moral bozuklugu ve stresden baska bir sey degil, su an icin böyle karar verdim, hepinizi cok seviyorum, destekleriniz icin ayri ayri tesekkür ediyorum, dayanabilirsem subatin 15 ine kadar hic acmayacagim, kadinlar kulübünü, beni merak etmeyin, subatta görüsmek dilegiyle, gelismeleri paylasacagim, umarim bu sekilde basarili olabilirim eskisi gibi, beni anlayisla karsilayacaginizi umuyorum öpüyorum hepinizi![]()
canım arkadaşım sıkma canını... inşallah dönüşün harika olacak.. burdan kopmasan daha iyiydi ama kendini bu şekilde daha iyi hissedeceksen birazcık uzaklaş.. bizde seni seviyoruz