Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ÇARŞAMBA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 12:00
1 incir
Badem
BAL
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
Yeşil Zeytin
Maydonoz, nane, dereotu, limon, zeytinyağı
2 yumurta, tavada
Siyah çay

Limonlu Adaçayı

17:25-17:36
Köfteli çorba
Kırmızı lahana, kırmızı turp, dereotu, havuç salatası, çok az
Kapuska, kıymalı, bulgurlu

19:10-19:45
Keten tohumlu, zeytinyağlı yoğurt
Elma
3 badem

Limonlu Mineralli Su
SU

İlerleyen saatlerde su ile birlikte karbonat.

merhaba canım

sabah peynir eksik, 6 tane erik te fazla olmuş canım

diğerleri iyi

........... badem var karbonat var

........... badem var karbonat var

Ama badem kabuksuz, ben bademi arada yiyordum zaten, sen zayıflamaya yardımcı oluyor deyince, hemen yine almak aklıma geldi. Karbonatı şimdi kaşıkla attım ağzıma, üzerine su içtim, ıyyyk çok fena, ben yine suya atıp içeyim.

hemde bir tatlı kaşığı helal sana ben içemem

sen fayda gördünmü

bilmem görünürde bişi yok gerçi ayaklarımda egzemalarım var sanki eskisi gibi değil karbonattan mı sağlıklı beslenmeden mi bilemiyorumolurda tam geçerse mtlaka bildiririm

aaa gerçekten mi bende suya atıp içememiştim

bilmem görünürde bişi yok gerçi ayaklarımda egzemalarım var sanki eskisi gibi değil karbonattan mı sağlıklı beslenmeden mi bilemiyorumolurda tam geçerse mtlaka bildiririm

Ona da iyi geliyormuş, Kemal Milar'ın face sayfasında yazıyor, belki egzama olan kısımlara sürmen de gerekebilir. Hem içip, hem sürerek.

mrh.gül abla ve arkadaşlar,,,
oooof bugün bana 1 dak gibi geldi.yorgunluktan haşatım çıktı..
benim büyük kızın doğum günü yaklaşyr..hediye alayım dedim avm ye gittim.10.30 da gittim.saat 12 gibi
ufaklığım 1 saat oyaladı emzirme odasında..neyse dönüşte de bana yaın bi markette tam yolumun üstünde köy tavuğu satılıyrmu.kanzat mı ne markasıı..onu sormaya gittim..bugün yokmuş yarın getireceklermiş...saat 2 de ancak eve varabildim..
yine ufaklığa önce yemeğini verdim.sora da kendim yedim ki baktım saat 2,45 olmuş
ancak kk ım başaldı.kabaklı omlet yaptım gül abldan görerek..
o yorgunluğunüstüne eve gelip içli köfte yaptım..
akşamki menüm saat 7.40 ta 3 içli köfte
bi kase salata
1 kase yoğurt...
yarın da hünkarbeğendi yapmak istiyrm ama patlıcanlara eski kaşar koymayı düşünüyrm bakalım inşallah güzel olur..
bugünkü içli köfteyi karatay usulüyle yaptım eşiö çok beğendi..

gül abla ve canan abla
kızım yeni aldığım elbiseye oje döktü
taytunı da tükenmez kalemle çizdi ne yapayım da şu lekelerden kurtulaym.
siz tecrübelisinz.canan abla ilk defa konuşacağız mehrabalr bu arada..

Ona da iyi geliyormuş, Kemal Milar'ın face sayfasında yazıyor, belki egzama olan kısımlara sürmen de gerekebilir. Hem içip, hem sürerek.

olabilir hiç aklıma gelmemişti... bide karbonat sürmeyi deneyelimm inşallah geçer:))

Son düzenleme:

Bir ben yiyemedim galiba şu Karatay usulü içli köfteyi, eksik kaldım. Eline sağlık.

Iyi geceler arkadaşlar

Gül ablacim kk'da karbonatli suyla zayiflayanlar diye topik var, ben geçen sene bu sebeple içmeye calismistim..tadini hatirladimda cidden çok kötüydü. .egzamaya inşallah iyi geliyordur benimde var o sıkıntım

Bu gün yine yorucuydu..temizlikten kalan işleri bitirdim halilari serdim... ohh her yer ışıl ışıl oldu.geleyim ne yedim
Sabah kkk yine meyvesiz

Ara komşu mercimekli Köfte getirmisti..oglum cok sever 2 tane yedim kalani ogluma verdim...

aksam biraz geç oldu 19.20'de kalktim sofradan...taze fasulye, yoğurt, salata..bi kaç catalda kavurma..

Spor 4 km yürüyüş
Su 2.5 lt su..birazdanda yeşil çay icecegim..o kadar alıştım ki bu beslenme sekline çok cabuk doyuyorum ve sadece öğün vaktim geldiği için yiyorum..bu ara çok yoruluyorum o yüzden de iştahım azalmış olabilir..bu çok güzellll

hoş geldin canım
nasılsın
Hoşbulduk. Bugün sabahtan akşama kadar yoğundum. İyiyim çok şükür bir şikayetim yok. Normal yaşantıma devam :) Ama doktorda karar veremedim kaldım arada.:44:
Bugün sabah 9:00 kk
Akşam 16:15 e kadar biley yemedim öüşteriden çıkmıştım yeni kuruyemiş alıp atıştırdım.
19:00 köfte, haydari, soğan, bulgur pilavı, ayran ve kuruyemiş

Bir ben yiyemedim galiba şu Karatay usulü içli köfteyi, eksik kaldım. Eline sağlık.

Canım çok güzel olur karatay usulüde..ben eskiden kizartmasini yapardim ( hala favorim o) annem kendimi bildim bileli haşlar ve uzerine tereyağı döker.bu tam karataylik..en sevdigim yemeklerdendir..senin lahana corbasi gibi buda benim favorim:)

merhaba canım sana 2 çocukla hem çarşı hem içli köfte halletmişsinı
keşke kahvaltı yapıp çıksaydın o kadar saat açmı gezdin
hayırlı yaşlar olsun Duru'ya
kitaptakine göremi karatay menüsüne göremi yaptın

Son düzenleme:

kedicim.ben sağlıklı yaşıyrz sayfasındaki içli köfteyi yaptım.fırına sürülenden..canan karatay ın elazığ usulünü daha yapmadım..
bulgurlar sert gldi.sanırı frından dolayı kurudu..hiç bi şey yok sen de yaparsn benim bu 2.deneyişim.

Ben bir defa kızarmış olanı yemiştim ama hazırdı, çok ağır gelmişti tadı. Benim dosyada haşlanan tarifi vardı. Bir bakayım Karatayla aynımıymış. Bizim evde hiç yapılmaz. Karalahana benim 1. numaralı yemeğim, çok seviyorum. Birde un helvasını severdim, geçen gün aklıma geldi, ama öyle kapkara olan değil, açık renk yapılıp, içide pütürlü pütürlü olanlardan, annem kurtuldu onu yapmaktan, çünkü hiç sevmezdi yapmayı, bende isterdim çok nadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…