Bu arada limonlu derken hazır limonlu değil, limonu kendim sıktım.
merhaba arkadaşlar.bu günkü menümü yazıyım:
08 00 kahvaltı:1 köy yum.zeytınyagında zeytınler,karabugday,kuruyemış,6 erik,1 kayısıyla yeşil cay.
öğlen 13 40:yeşil fasulye,tereyagında 1 yumurta,sarımsaklı yogurt.
akşam 18 30:etli,erikli,bulgurlu beyaz lahana sarması,ayran.
80 dk. yürüyüş,15dk.egzersiz.2.5 lt su
her kese boool leptinler
ÇARŞAMBA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
KAHVALTI 12:00
1 incir
Badem
BAL
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
Yeşil Zeytin
Maydonoz, nane, dereotu, limon, zeytinyağı
2 yumurta, tavada
Siyah çay
Limonlu Adaçayı
17:25-17:36
Köfteli çorba
Kırmızı lahana, kırmızı turp, dereotu, havuç salatası, çok az
Kapuska, kıymalı, bulgurlu
19:10-19:45
Keten tohumlu, zeytinyağlı yoğurt
Elma
3 badem
Limonlu Mineralli Su
SU
İlerleyen saatlerde su ile birlikte karbonat.
...........badem var karbonat var
hemde bir tatlı kaşığı helal sana ben içemem
sen fayda gördünmü
Ama badem kabuksuz, ben bademi arada yiyordum zaten, sen zayıflamaya yardımcı oluyor deyince, hemen yine almak aklıma geldi. Karbonatı şimdi kaşıkla attım ağzıma, üzerine su içtim, ıyyyk çok fena, ben yine suya atıp içeyim.
bilmemgörünürde bişi yok gerçi ayaklarımda egzemalarım var sanki eskisi gibi değil karbonattan mı sağlıklı beslenmeden mi bilemiyorum olurda tam geçerse mtlaka bildiririm
aaa gerçekten mibende suya atıp içememiştim
Ona da iyi geliyormuş, Kemal Milar'ın face sayfasında yazıyor, belki egzama olan kısımlara sürmen de gerekebilir. Hem içip, hem sürerek.
mrh.gül abla ve arkadaşlar,,,
oooof bugün bana 1 dak gibi geldi.yorgunluktan haşatım çıktı..
benim büyük kızın doğum günü yaklaşyr..hediye alayım dedim avm ye gittim.10.30 da gittim.saat 12 gibi
ufaklığım 1 saat oyaladı emzirme odasında..neyse dönüşte de bana yaın bi markette tam yolumun üstünde köy tavuğu satılıyrmu.kanzat mı ne markasıı..onu sormaya gittim..bugün yokmuş yarın getireceklermiş...saat 2 de ancak eve varabildim..
yine ufaklığa önce yemeğini verdim.sora da kendim yedim ki baktım saat 2,45 olmuş
ancak kk ım başaldı.kabaklı omlet yaptım gül abldan görerek..
o yorgunluğunüstüne eve gelip içli köfte yaptım..
akşamki menüm saat 7.40 ta 3 içli köfte
bi kase salata
1 kase yoğurt...
yarın da hünkarbeğendi yapmak istiyrm ama patlıcanlara eski kaşar koymayı düşünüyrm bakalım inşallah güzel olur..
bugünkü içli köfteyi karatay usulüyle yaptım eşiö çok beğendi..
Hoşbulduk. Bugün sabahtan akşama kadar yoğundum. İyiyim çok şükür bir şikayetim yok. Normal yaşantıma devam :) Ama doktorda karar veremedim kaldım arada.:44:hoş geldin canım
nasılsın
Bir ben yiyemedim galiba şu Karatay usulü içli köfteyi, eksik kaldım.Eline sağlık.
mrh.gül abla ve arkadaşlar,,,
oooof bugün bana 1 dak gibi geldi.yorgunluktan haşatım çıktı..
benim büyük kızın doğum günü yaklaşyr..hediye alayım dedim avm ye gittim.10.30 da gittim.saat 12 gibi
ufaklığım 1 saat oyaladı emzirme odasında..neyse dönüşte de bana yaın bi markette tam yolumun üstünde köy tavuğu satılıyrmu.kanzat mı ne markasıı..onu sormaya gittim..bugün yokmuş yarın getireceklermiş...saat 2 de ancak eve varabildim..
yine ufaklığa önce yemeğini verdim.sora da kendim yedim ki baktım saat 2,45 olmuş
ancak kk ım başaldı.kabaklı omlet yaptım gül abldan görerek..
o yorgunluğunüstüne eve gelip içli köfte yaptım..
akşamki menüm saat 7.40 ta 3 içli köfte
bi kase salata
1 kase yoğurt...
yarın da hünkarbeğendi yapmak istiyrm ama patlıcanlara eski kaşar koymayı düşünüyrm bakalım inşallah güzel olur..
bugünkü içli köfteyi karatay usulüyle yaptım eşiö çok beğendi..
Bir ben yiyemedim galiba şu Karatay usulü içli köfteyi, eksik kaldım.Eline sağlık.
Canım çok güzel olur karatay usulüde..ben eskiden kizartmasini yapardim ( hala favorim o) annem kendimi bildim bileli haşlar ve uzerine tereyağı döker.bu tam karataylik..en sevdigim yemeklerdendir..senin lahana corbasi gibi buda benim favorim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?