beğenmeye beğenmeye içeceğim zayıflatma etkisi varsa
kardeşimle konuşurken hiç aklıma gelmiyor sormak mutlaka kullan diye yazdığına göre dur ya arayıp sorayım müsaitse
Haydi sor sor. Merak ettim.
yarım lt ye 2 çay kaşığı öğlene kadar içiyormuş ara ara...fazla içmediği için sadece zindelik hissetmiş, ishalde yapmamış, görümcesinin tanıdığı bir amca varmış 25 sene önce prostat kanseriymiş yıllardır karbonat içermiş kanser geçmiş,,,amcada 70 yaşını geçmiş çok dinçmiş
Ben sende karbonat'ı kullandıktan sonra, bacaklarınla ilgili sorununda yardımcı olacakmı onu merak ediyorum. :44:
Kemal Milar'ın sayfasında çok örnek var ama yakınlarımızdan duyunca daha iyi oluyor. Birde yorum yazanlarda var, büyüklerinin içtiğini, onlar ellerine döküp ağızlarına direk atıyorlarmış üzerinede su içiyorlarmış.Gayette sağlıklılarmış.
ona faydası olduğunu bilsem hergün içerim, sen ilk söylediğinde miller in sitesini okumuştum yorumlara bakmıştım ilgimi çekmişti kullanmadığım için okumadım bi daha ...bi sorayım miller e diz sıvısınada iyi geliyormuymuş nasıl kullanmam lazımmış
karbonat suyla birleşince kabarır nasıl yutuyorlarki...sen denedinmi öyle hiç
Denemedim hiç, ama öyle içenlerde var. Demekki sorun olmuyor.
Nasıl kullanıldığını anlattığı bir sayfası var onu atayım ben sana.
yok yok kabarmıyor sorun olmuyorben suya atıp içememiştim ya sonra bi tatlı kaşığı karbonatı ağzıma koyup üstüne de bi koca bardak su içerek denedim ve hala öyle içiyorm :) hiç değilse bi süreliğine ağzımın tadı bozuluyor
Aman dikkat et. Yumurta, fıstık, fındık yüksek allerjendir. Bence kes yemeyi ve hemen alerji testi yaptır, bir doktora görün.hanımlar acil bir durum var, aniden kaşıntı başladı bende, karnımda isilikler olmuş, sırtımda da var kaşıntı ama daha bakamadım, boynumda da var.. yumurta fazla mı geldi acaba? :26:
Aman dikkat et. Yumurta, fıstık, fındık yüksek allerjendir. Bence kes yemeyi ve hemen alerji testi yaptır, bir doktora görün.
yok yok kabarmıyor sorun olmuyorben suya atıp içememiştim ya sonra bi tatlı kaşığı karbonatı ağzıma koyup üstüne de bi koca bardak su içerek denedim ve hala öyle içiyorm :) hiç değilse bi süreliğine ağzımın tadı bozuluyor
Bende denesemmi acaba, eskiden hep öyle içilirmiş aslında. Suda içince garip bir tad da veriyor ağıza.
denesem mi dedin ya bugün mutlaka denersinaklına koyduğunu yapıyorsun
Evet, ne yapayım, aklıma koyduğumu yapmazsam rahat edemem. Ama bugün sürekli limonlu mineralli su içtim. Neyse yinede yapayım.
Evet, ne yapayım, aklıma koyduğumu yapmazsam rahat edemem. Ama bugün sürekli limonlu mineralli su içtim. Neyse yinede yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?