ben bir karar aldim, dün gece cok düsündüm, daha önceleri kendi kendime az yiyerek ve spor yaparak kilo vermistim, oglumun dogumundan sonra, 8 kilo vermistim hatta.. ama yaklasik 1,5 senedir kadinlar kulübüyle tanistim, cok sayfalar günlükler okudum, cok seyler duydum, tabiri caizse daldan dala , diyetten diyete gecis yaptim, her duydugumu uygulamaya kalktim, ve sonuc hüsran oldu benim icin ve su an bulundugum nokta koca bir sifir, yerimde saymaktan baska bir sey degil. hatta kilo artisi, kendimi psikolojik olarak cok zorlayip takintili hale geldigimi düsünüyorum, bu yüzdende tartiyla küstüm, bu sabah son kez tartilip tartimi catiya kaldirdim, aldigim karar bir ay boyunca hic tartilmayacagim, ve kadinlar kulübüne hic girmeyecegim, cünkü yeterince kafami karistirdim,,, haaa bu arada karatayla devam edecegim cünkü cok alistim karataya, birdee böyle deneyecegim bakalim nasil olacak, gayet relax bu sefer, ben cuma bildirimlerine katilamayacagim icin kararimi sizlerle paylasmak istedim, tarti artik iyice saplanti oldu benim icin ve moral bozuklugu ve stresden baska bir sey degil, su an icin böyle karar verdim, hepinizi cok seviyorum, destekleriniz icin ayri ayri tesekkür ediyorum, dayanabilirsem subatin 15 ine kadar hic acmayacagim, kadinlar kulübünü, beni merak etmeyin, subatta görüsmek dilegiyle, gelismeleri paylasacagim, umarim bu sekilde basarili olabilirim eskisi gibi, beni anlayisla karsilayacaginizi umuyorum öpüyorum hepinizi
Kedicim aysegul çoruhlu'nun alakali diyet kitabında yazıyor. Kitapta kararaya aykırı neredeyse hiçbir şey yok. Sadece sabah bir ya da iki dilim tam buğday ekmek var sanırım. Kadın, çok su için diyor. Buyalım bir şey değil ki. Hatta bunun matematiğini de yapmış, her 20 kilo başına 1 litre su içmelisiniz diyor. Ödeneğin 80 kiloluk biri 4 litre su içmeli. Bunun dışında da yediğiniz proteinin 4 katı kadar da çiğ sebze (salata ya da başka çip yenebilecek sebzeler) yenmeli ki proteinin yaratabileceği olumsuz tahribatı ortadan kaldırsın. En çığ sebze de faydalı bir şey. Kaldı ki protein yemeyin demiyor, yanında sebze de yiyin diyor. İçilen su alkali olmalı diyor. Bunun için de limon, elma sirkesi, İngiliz sodası ya da ph damlasını öneriyor. Hangisini isterseniz onu seçin. İngiliz sodası (karbonat, ancak mutfaktaki karbonat değil) 1litreye 1 çay kaşığı olmalı. Miktar artınca bağırsaklar çooooook çalışıyor) dikkat edilmeli. Ph damlası ise tadı ve kokusu olmadığı için en tercih edilesi seçenek ancak fiyatı oldukça fazla.
Yani bu tavsiyelere bakarak karatayın ruhuna aykırı demek pek doğru değil. Ancak alkali yaşam ve gerekliliği kısmında işin ehli olan doktorlar anlaşamıyorlar sanırım. Umarım fillerin altında çok ezilmeyiz :)))
tünaydın herkese
ben u sabah ölçülerimi aldım.. göğüs, bel, basen ve üst bacak tan 1er cm incelmiş.göbek ve kol aynı. jillian level 1 süresince... bakalım 2de ne kadar gidecek...
sanki biraz az mı incelmiş yoksa iyimi :44:
hanımlar acil bir durum var, aniden kaşıntı başladı bende, karnımda isilikler olmuş, sırtımda da var kaşıntı ama daha bakamadım, boynumda da var.. yumurta fazla mı geldi acaba? :26:
Senin o zaman bir yiyeceğe alerjin var ama hangisine, ben hergün yiyorum. 2'şer 3'er. Galiba, alerji için test yaptırman gerekiyor.
Canlarimmmm,herbirinize en icten duygularimla simsicacik merhabalar diliyorum.Bluebottlecigim,hayirli yolculuklar gerek Turkiyemle gerekse ailelerinle hayirli kavusmalar dilerim.Canim gurbetcicegim,kararina saygi duyarim ama eksikligin beni coook uzecek yavrum,avatarin bile ayri bir renk katiyordu ,paylasimlarini can halini dostlugunu cok arayacagiz.Ailece saglik ve mutlulukla kalin,yuce rabbime emanet olun canim.Prenscigim canim benim nacizana fikrim beslenme tarzin cok guzel ama icerigine sadik kalarak yediklerinin olcusunu biraz daha arttirabilirsin abartiya kacmadan cunku artik ilk aylarda degilsinn beslenmeyle aldigin vitamin ve mineraller ikinizede yetebilsin canim.
belki de o yüzden kilo verimim yavaş gidiyor.. alerji testi istiyorum mu diyeyim doktora? hangi bölüme gitmek gerek biliyor musun?
Eğer varsa tabi, kesinlikle ondan yavaş olur. Gül ablanın daha iyi bilgisi var, gelince cevap verir hemen. Ama pahalı diyordu galiba, Gül abla.
Level 1 bitti mi?Mydenizz 1. level'da ne kadar incelmişti acaba hatırlayamadım. 2'den sonra daha iyi incelme olur inşallah.
teşekkürler kedicik.. bu hafta 2 spor 1 dinlenme yapayım haftaya 1 spor 1 dinlenme:)
yorgunluğu kıyaslarım ona göre devam ederim..
tereyağı vs götürmek çok isterim ama ankaradan sonra 3 şehre daha gidicem o nedenle onu alamam ama salçası varsa alırım, emekteyse bi şekilde oraya gidebilirim bi fırsat bulup..
açık süte hasret kaldım ben..buradaki günlük sütlerle idare ediyorum malesef.. bulabileceğim en iyisi bu..
zeytini de organik olduğunu söyleyen bi yerden alayım o zaman..buradaki zeytinler berbat. hiç yenmiyor..türk bakkalından bi zeyin almıştık o da maşallah 4 gün suda beklettim hala tuzlu :)))
inşallah canımÇok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Genç olmanın zararları işte) şimdi 60 kadar çooook seneler var daha önünüzde )
Şaka bir yana umarım alternatif bir şeyler bilen bir arkadaşımızdan tavsiyeler gelir de kısa zamanda tamamen iyileşir.
benim huyumda kötü bir bardak suyu bile başkasından istemem kalkar kendim alırım, yanımda 34 yaşında kardeşim var çayım biter ben kalkarım onunkinide kendiminkinide doldurmaya, kimseye sen şunu yap bu bunu yapsın diyemem her işe ben koştururum söyle yapalım niye kendini yoruyorsun diyorlar ama ben aceleci olduğum için onların yavaş yavaş kalkmasını bekleyemem bişey söylüyorsun ellerindeki telefonun pc yi bırakıp kalkana kadar 15 dkk geçiyor oooo o zamana kadar ben yaparım diye söylemiyorumSizin de pek farklı değilmiş ama Gül hanım. Her haftasonu onca temizlik, organizasyon, koşturmaca... çok yoruyorsunuz kendinizi. Tıpkı annem gibi. Tamam hareketli olmak çok güzel ama en çok sizin dinlenmeye ihtiyacı ve hakkı var. Tüm evlerin direkleri canım annelerin ellerinden öpüyorum...
Bu tip sorunlar insanı gerçekten sıkacak haklı sebepler ama umarım bizler size destek olabiliriz. Burada sözünüzden çıkmayan ve sizinle iyi geçinen bir sürü evladınız var. Aslında epey şanslısınız çünkü verdiğiniz değerin karşılığını alıyorsunuz)
sğol canım desteğin için, oğlum 87 li buradakilerin çoğuda 3-5 yaş büyük ondan, senin dediğin gibi çoğu kişiyi çocuğum gibi görüyorum....sizler iyiki varsınız bribirimizle herşeyimizi paylaşabiliyoruz:118:
tünaydın herkese
ben u sabah ölçülerimi aldım.. göğüs, bel, basen ve üst bacak tan 1er cm incelmiş.göbek ve kol aynı. jillian level 1 süresince... bakalım 2de ne kadar gidecek...
Canlarimmmm,herbirinize en icten duygularimla simsicacik merhabalar diliyorum.Bluebottlecigim,hayirli yolculuklar gerek Turkiyemle gerekse ailelerinle hayirli kavusmalar dilerim.Canim gurbetcicegim,kararina saygi duyarim ama eksikligin beni coook uzecek yavrum,avatarin bile ayri bir renk katiyordu ,paylasimlarini can halini dostlugunu cok arayacagiz.Ailece saglik ve mutlulukla kalin,yuce rabbime emanet olun canim.Prenscigim canim ,benim nacizane fikrim beslenme tarzin cok guzel ama icerigine sadik kalarak yediklerinin olcusunu biraz daha arttirabilirsin abartiya kacmadan cunku artik ilk aylarda degilsin beslenmeyle aldigin vitamin ve mineraller ikinizede yetebilsin canim.
Dün başka bir topikte bir arkadaş söylemişti Ayşegül Çoruhlu'yu, dün baktım ama hep ürün tanıtımı vardı. Videoları izlememiştim. Tekrar bakayım. Zaten Karatayda da et yanında salata, yeşillik var menülerde, aslında benzer sayılırlar. Mesela yumurtayıda öneriyorlar ve kuruyemişi, okuduğum başka bir kişinin sayfası vardı ama adını hatırlamıyorum, süt ürünlerini önermiyordu. İngiliz karbonatını bende içiyorum Kasım ayından itibaren. :) Eczaneden aldığım tabii. İlk içtiğim zamanlarda vücuttaki fazla asitleri attığı için ishal yapmıştı. Kemal Milar açıklıyordu face sayfasında. Bende başka yerde 30 kilo başına 1 lt. su diye okumuştum.Herkes farklı söylüyor ama genel olarak 30-33 olarak görmüştüm.
tünaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?