Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

AMİN...güzel dileklerin için teşekkür ederim canım

Ya bu nasıl bir sistem oldu böyle yaaaaa 27 tane özel mesaj yok mesajınız alıntılandı burayı tuklayın ordan yeni sayfaya geç. Ben zaten görüyorum kim neyi alıntılamış, ne yazmış. Boşu boşuna msj kutusunu doldurmaktan başka bişey değil. Karman çorman birşey oldu.
Beğendirmiyorlarda doğru düzgün. Hiç
Sevmedim ben hiç yeni kk yı.
Neyse bugünkü menüme geleyim,
-sabah 9:30 sucuklu yumurta, zeytin, ceviz, roka
Öğlen 15:00 etli kurufasulye, kereviz, yoğurt
Akşam 18:30 yeşil mercimekli bulgur pilavı, tavuk ve ayran

KAHVALTI 11:00
1 incir
Kaju
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
Yeşil Zeytin
Domates
1,5 yumurta, tavada
Siyah çay

1 fincan adaçayı

17:30-18:00
Köfteli çorba
Köfteli bir yemek, çok az
Kırmızı lahana, kırmızı turp, dereotu, havuç salatası

19:50
Yoğurt, zencefil, zeytinyağı, tarçın, zerdeçal
Zerdeçal'i Ahmet Aydın'ın da önerdiğini hatırlıyorum. Ödemi attırıyormuş.

Ayrıntı için googledan Yoğurt Kürü Zayıflamak Göbek Eritmek İçin yazarsanız ulaşırsınız sayfaya.

Ladysubarudan göbek yağlarını eritmek için formül, normalde günde 2 defa yeniliyor, ben 1 defa yiyeceğim.
Alıntıdır
...................

Bu arada yağımıda sürdüm, bugün sporumu yapmaya çalışacağım. :)

Evet, karışık olmuş, önceden mesaj gibi değilde beğeni şeklinde gelirdi, mesajınız alıntılandı diye. O zaman çok rahattı, şimdi beğenilen mesajı ön izleme olarakta göremiyoruz. Beğenide sadece birkaç mesaja yapabiliyoruz.

onun için topikten kopmayalım diyoruz... hep birlikte hem motivasyon artıyor hem tecrübelerimizi paylaşıyoruz...ooo çok iyi giderkende dolduracaksın karataylıkları Ankara'ya gelecekmisin

Evet Gül abla ilk hafta oradayım 1 Şubat'ta mehil iznim başlıyor sonra ver elini memleketler :) baya gezicem yani
Burda yarın bir otelde Türk yemeklerini tanıtan bir festival var açılışını bizim amir yapacak eşim gidecek ben istemedim sırf kaçamak yapmayayım diye:)

iyi akşamlar... geçmişi okudum şimdi.. mydenizcim gül ablacım merak etmeyin ölçülerimi aldım.. yarın bakıcam burda paylaşırım
canan ablacım prensesinin mutlu olmasına sevindim inşallah hep böyle mutlu olur..

malesef bugün geç kalktığım için kahvaltı yapamadan çıktım ilk defa bi tane muz yedim kapıdan çıkarken o da yerli değildi
öğlen bi tabak yoğurt ve sabah yiyemedgğim kuru yemişim bi çay bardağı
akşam 19.45te bitti birazcık çiğ köfte( dün akşam kayınvalidemler yapmışlar ben gitmemiştim bana da göndermişlerdi geç diye bakmamıştım bile yüzüne, bugün yemeğin yanında yedim) yeşil fasülye, bir tabak yoğurt, turp ve kuru soğanla

gün boyu 4kupa bitki çayı, birtane soda ve türk kahvesi içtim
su ve sporumda tamamlanmadan yatmıcam

Menümü yazayım:
Sabah (09.30)
1 yumurta
Salatalık
1 dilim ananas
Peynir
6 zeytin
1 çay bardağı kuruyemiş
1 bardak süt
1 muz(1 işaret parmağı kadar:))

17.30da 2 kayısı 2 ceviz
19.30da
1 küçük bulgurlu etli dolma salata yoğurt
Sadece bulgurla çok güzel oldu pirinç koymadım hiç..
Su: 2 lt
1 fincan yeşil çay
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 Türk kahvesi şekersiz

Spor oğlum uyuyunca leslie 3 yapıcam öğle arası 200 kere yerimde Zıpladım çok yorucu valla:)

dışişlerine uğrayacaksan benim işyerimde onun karşısında çaya yada kahveye beklerim

evet bende sinir oldum mesaj var diye bakıyorsun alıntı var gerçek mesaj gelse alıntıdır boşver diye bakmayız bile....aynı kişiye üst üste beğeni yapamıyorsun başkalarına yapman lazım ıyıde ya başkasının mesajını beğenmiyorsa o kişi niye beğenmek zorunda kalsınki ...bide her beğeniye puan veriyor o puanlar nolacaksa....siteye eleştiri yazmak lazım beğenmedik diye

canım tavuk köy tavuğumu

iyi akşamlar canım
kötü olmuş kahvaltı yapamaman ama yapacak bişey yok arasıra olur öyle şeyler
2. level de ne yapacaksın bakalım daha zormuş

afiyet olsun canım
ananası her gün yememeye çalış
bende dolmaları kıymalı yapıyorum lezzetli oluyor kızım beğenince rahatlıyorum ...beğenmese prinçli yapanmayacağım için yemeyecek bu sefer bu karatay yemeklerinin lezzeti yok diyecek ona ayrı bana ayrı zor olacak neyseki sesi çıkmıyor ne yapsam yiyor

sporda iyi giidiyor

Marketten alınmış organik tavuktu

buda başka bir diyetisyenin tavsiyeleri

Günde 3 lt. su tüketmelisiniz, yoksa kilo veremezsiniz.

Sakın öğün atlamayın, öğünlere tam olarak uyun.

Haftada en az 3 gün 1 saat boyunca tempolu yürüyüş yapın.

Her gün tartıya çıkmayın, haftada bir kez tartılın, her tartı strestir.

Mutlu olun, mutluluk kilo verdirir, stres kilo aldırır.

iyi akşamlar canım
kötü olmuş kahvaltı yapamaman ama yapacak bişey yok arasıra olur öyle şeyler
2. level de ne yapacaksın bakalım daha zormuş

yarın akşam başlıcam level 2ye bende merak ediyorum izledim geçen gün zor baya ama başladık bi kere geri dönüşü yok
zaten spor yapmayada alıştım... ne kadar kendimi yorgunda hissetsem içim rahat etmiyor kalkıp yapıyorum..

alışınca vücut hareket istiyor..bende yapmayınca huzursuz hissediyorum kendimi

ben bir karar aldim, dün gece cok düsündüm, daha önceleri kendi kendime az yiyerek ve spor yaparak kilo vermistim, oglumun dogumundan sonra, 8 kilo vermistim hatta.. ama yaklasik 1,5 senedir kadinlar kulübüyle tanistim, cok sayfalar günlükler okudum, cok seyler duydum, tabiri caizse daldan dala , diyetten diyete gecis yaptim, her duydugumu uygulamaya kalktim, ve sonuc hüsran oldu benim icin ve su an bulundugum nokta koca bir sifir, yerimde saymaktan baska bir sey degil. hatta kilo artisi, kendimi psikolojik olarak cok zorlayip takintili hale geldigimi düsünüyorum, bu yüzdende tartiyla küstüm, bu sabah son kez tartilip tartimi catiya kaldirdim, aldigim karar bir ay boyunca hic tartilmayacagim, ve kadinlar kulübüne hic girmeyecegim, cünkü yeterince kafami karistirdim,,, haaa bu arada karatayla devam edecegim cünkü cok alistim karataya, birdee böyle deneyecegim bakalim nasil olacak, gayet relax bu sefer, ben cuma bildirimlerine katilamayacagim icin kararimi sizlerle paylasmak istedim, tarti artik iyice saplanti oldu benim icin ve moral bozuklugu ve stresden baska bir sey degil, su an icin böyle karar verdim, hepinizi cok seviyorum, destekleriniz icin ayri ayri tesekkür ediyorum, dayanabilirsem subatin 15 ine kadar hic acmayacagim, kadinlar kulübünü, beni merak etmeyin, subatta görüsmek dilegiyle, gelismeleri paylasacagim, umarim bu sekilde basarili olabilirim eskisi gibi, beni anlayisla karsilayacaginizi umuyorum öpüyorum hepinizi

SABAH: zeytin yağında yapılmış ıkı yumurta ,5 zeytin,1 tane muz yedim .şekersiz çay birde
ÖĞLE :kuru fasulye ,bir kase yoğurt yiyecem
menümde yanlış bişeyler var mı su fazla içemiyorum ,spor yok bakalım en azından almam diye umuyorum bellı bır süre sabit kalsada kılom mühim değil

dışişlerine uğrayacaksan benim işyerimde onun karşısında çaya yada kahveye beklerim

kaptancımm yoksa sen benim eski kurumumdamısın:)) ben eskiden ekonomide uzman yrdcısıydım :) sonra eşimden dolayı tekrar sınavlara vs girip kurum değiştirdim:) kurumun yakınında köy tavuğu satan bi yer var deyince aklıma gelmedi değil aslında:)

tamam kaptancım bir tane almıştık bitsin ziyan olmasın diye sabahları 1 dilim yiyeyim dedim..
gece buraya yazdıktan sonra leslie mi yaptım bittiğinde gece 12.30 olmuştu:)) 100 tane de mekik yaptım farklı şekillerde, ebru şallıdan öğrendiğim pozisyonlarla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…