merhabalar,karataycılar.bu günkü menüm:
kahvaltı 08 15:k kahvaltısı,mercımek corbası,kuruyemiş,kayısı,yeşıl cay.ben yumurtaları zeytınlerle beraber zeytınyağına koyuyorum,üzerıne de nane,pul biber koyuyorum,yumurtaları ve zeytınlerı yiyorum,kalan yaği iciyorum,tadı güzel olur,hem kabızlığı giderir,hem de tok tutuyor.
öğlen 14 15:taze fasulye(yazın buzluğa koymuştum),karabuğday
pilavı,sarımsaklı yogurt,1 tane kayısıyla yeşil cay,fındık,ceviz.
akşam 18 35:öğledekinin aynısı.
1 saat yürüyüş,15 dk,egzersız.
Gül hanım,Allah tüm sıkıntılarını gidersin,inşallah,her şeyi güzel gönlünce versin.canım arkadaşlarım,hepinize en güzel günler ve en güzel hayat,saglıklı mutlu ömür,örnek olacak aile ve evlatlar temenni ediyorum.her birinizin sevincine seviniyorum ve sıkıntısına üzülüyorum,ama bağışlayın,tek tek yazamıyorum.sizi cok seviyorum,değerli arkadaşlarım.topiğimizin hamile hanımlarını tebrik ediyorum,inşallah güzel bebeklerinizi hayırlısıyla kücağınıza alırsınız.
Ya bu nasıl bir sistem oldu böyle yaaaaa 27 tane özel mesaj yok mesajınız alıntılandı burayı tuklayın ordan yeni sayfaya geç. Ben zaten görüyorum kim neyi alıntılamış, ne yazmış. Boşu boşuna msj kutusunu doldurmaktan başka bişey değil. Karman çorman birşey oldu.
Beğendirmiyorlarda doğru düzgün. Hiç
Sevmedim ben hiç yeni kk yı.
Neyse bugünkü menüme geleyim,
-sabah 9:30 sucuklu yumurta, zeytin, ceviz, roka
Öğlen 15:00 etli kurufasulye, kereviz, yoğurt
Akşam 18:30 yeşil mercimekli bulgur pilavı, tavuk ve ayran
onun için topikten kopmayalım diyoruz... hep birlikte hem motivasyon artıyor hem tecrübelerimizi paylaşıyoruz...ooo çok iyi giderkende dolduracaksın karataylıklarıAnkara'ya gelecekmisin
Evet Gül abla ilk hafta oradayım 1 Şubat'ta mehil iznim başlıyor sonra ver elini memleketler :) baya gezicem yani
Burda yarın bir otelde Türk yemeklerini tanıtan bir festival var açılışını bizim amir yapacak eşim gidecek ben istemedim sırf kaçamak yapmayayım diye:)
Ya bu nasıl bir sistem oldu böyle yaaaaa 27 tane özel mesaj yok mesajınız alıntılandı burayı tuklayın ordan yeni sayfaya geç. Ben zaten görüyorum kim neyi alıntılamış, ne yazmış. Boşu boşuna msj kutusunu doldurmaktan başka bişey değil. Karman çorman birşey oldu.
Beğendirmiyorlarda doğru düzgün. Hiç
Sevmedim ben hiç yeni kk yı.
Neyse bugünkü menüme geleyim,
-sabah 9:30 sucuklu yumurta, zeytin, ceviz, roka
Öğlen 15:00 etli kurufasulye, kereviz, yoğurt
Akşam 18:30 yeşil mercimekli bulgur pilavı, tavuk ve ayran
iyi akşamlar... geçmişi okudum şimdi.. mydenizcim gül ablacım merak etmeyin ölçülerimi aldım.. yarın bakıcam burda paylaşırım
canan ablacım prensesinin mutlu olmasına sevindim inşallah hep böyle mutlu olur..
malesef bugün geç kalktığım için kahvaltı yapamadan çıktım ilk defabi tane muz yedim kapıdan çıkarken o da yerli değildi
öğlen bi tabak yoğurt ve sabah yiyemedgğim kuru yemişim bi çay bardağı
akşam 19.45te bitti birazcık çiğ köfte( dün akşam kayınvalidemler yapmışlar ben gitmemiştim bana da göndermişlerdi geç diye bakmamıştım bile yüzüne, bugün yemeğin yanında yedim) yeşil fasülye, bir tabak yoğurt, turp ve kuru soğanla
gün boyu 4kupa bitki çayı, birtane soda ve türk kahvesi içtim
su ve sporumda tamamlanmadan yatmıcam
Menümü yazayım:
Sabah (09.30)
1 yumurta
Salatalık
1 dilim ananas
Peynir
6 zeytin
1 çay bardağı kuruyemiş
1 bardak süt
1 muz(1 işaret parmağı kadar:))
17.30da 2 kayısı 2 ceviz
19.30da
1 küçük bulgurlu etli dolma salata yoğurt
Sadece bulgurla çok güzel oldu pirinç koymadım hiç..
Su: 2 lt
1 fincan yeşil çay
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 Türk kahvesi şekersiz
Spor oğlum uyuyunca leslie 3 yapıcam öğle arası 200 kere yerimde Zıpladım çok yorucu valla:)
evet bende sinir oldum mesaj var diye bakıyorsun alıntı var gerçek mesaj gelse alıntıdır boşver diye bakmayız bile....aynı kişiye üst üste beğeni yapamıyorsun başkalarına yapman lazım ıyıde ya başkasının mesajını beğenmiyorsa o kişi niye beğenmek zorunda kalsınki ...bide her beğeniye puan veriyor o puanlar nolacaksa....siteye eleştiri yazmak lazım beğenmedik diye
canım tavuk köy tavuğumu
Marketten alınmış organik tavuktu
iyi akşamlar canım
kötü olmuş kahvaltı yapamaman ama yapacak bişey yok arasıra olur öyle şeyler
2. level de ne yapacaksın bakalım daha zormuş
yarın akşam başlıcam level 2ye bende merak ediyorumizledim geçen gün zor baya ama başladık bi kere geri dönüşü yok
zaten spor yapmayada alıştım... ne kadar kendimi yorgunda hissetsem içim rahat etmiyor kalkıp yapıyorum..
dışişlerine uğrayacaksan benim işyerimde onun karşısında çaya yada kahveye beklerim
afiyet olsun canım
ananası her gün yememeye çalış
bende dolmaları kıymalı yapıyorum lezzetli oluyor kızım beğenince rahatlıyorum ...beğenmese prinçli yapanmayacağım için yemeyecek bu sefer bu karatay yemeklerinin lezzeti yok diyecek ona ayrı bana ayrı zor olacak neyseki sesi çıkmıyor ne yapsam yiyor
sporda iyi giidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?