Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba canım
kahvaltılık hazırlarken dolapta kabakları görünce sen aklıma geldin ve hemen bir fikir oluştu yumurtaları kabaklı yapsam nolur diye ve yaptım değişik bir tat oldu
menüler

günaydın ,gül hanım,nasıl aoldu,tadı güzel oldumu,ben hic yumurtayla denememiştim,güzel olursa ben de yaparım,kabızlığa iyi geldimi?

bu arada sitede deyişiklıkler olmuş, hoş olmamış gibi,karışık bir şey sanki,bazı şeyleri yapmak zor,beğen butonu beğenmiyor beğenilerimizi,kabul etmiyor yani:18:

günaydıııııın arkadaşlar

gül abla çok iyi yapmışsın kabaklı yumurtayı ben kabağı çok severim rendeleyip yağda hafif öldürtüp yumurta koyarım içine taze soğan yada dereotu da atılabiliyr hem lezzetli hem sağlıklı..hem de bağırsak çalıştırır

abla ben sana bi şey sorcam bilemmek ayıp değil öğrenmemk ayıp ya
şu gülen kafalrı nasıl ekliyorz ablam

bi de tereyağını peynirini evde kendin mi yapıyrsun
karatay mutfağı kitabına baktım da tereyağ için kaymak biriktirilmeliymiş.
peyniri hiç bilmiyoruız ama öğrebnip ben de evde kendim yapmak isterim
neden olmasın çok güzel olur

ben de bildirim yapmıştım ama listede unutulmuşum

cuma:

kahvaltı (11.00)

- soğanlı omlet ( 1 yumurta)
- 3 dilim sucuk
- salatalık maydonoz
- peynir
- 6 7 zeytin
- 1 çay bardağı badem fındık kaju karışımı
- 4 kayısı

(14.00) 1 şekersiz türk kahvesi

akşam (18.30)

2 lahmacun + salata

su: 2,5 lt

(20.00) bir coffee latte ( canım çok kahve çekti tek seçeneğim buydu şekersiz içtim)

Cumartesi

kahvaltı (12.00) ( yumurtamız bitmişti çiftliğe gidip alıp gelene kadar kahvaltı bu saatte oldu ama zaten geç kalkmıştık)

- peynir
- 6-7 zeytin
- peynirli omlet ( 2yumurta)
- 4 kayısı
- salatalık maydonoz havuç
- 1 çay bardağı kaju badem fındık karışımı

akşam (18.30)

- 1 tatlı tabağı et sote
- 2 yk kuru fasulye
- salata
- yarım kase yoğurt

su: 2 lt

haftasonu bu sefer çokşükür kaçamak yapmadım (coffee latte yi saymazsak, onun da kaçamak olduğunu düşünemedim)
ama spor yapamadım, bakıcım gelse de artık geceleri eşimle yürüyüşe çıksak)

ha bu arada perişembe akşam eşimle karşılıklı 15 dk oynadık valla pek keyifli oluyormuş tavsiye ederim

hanımlar bir de bişey danışmak istiyorum..
2 gündür özellikle akşam yemeğinden sonra canım çok tatlı çekiyor.. inanın resmen direniyorum bi süre.. adetim yeni bitti... çay içiyorum kafa dağıtmaya çalışıyorum.. kendimi yokluyorum hala açmıyım diye ama hayır, değilim..zaten sabah da öyle acıkmış uyanmıyorum..ilk defa 1 hafta boyunca diyetimi bozmak zorunda kalmadım çokşükür maşallah, acaba şeker bağımlılığını bırakıyorum diye mi canım istiyor? bi maddenin vücuttan atılması için 40 gün gerekliymiş, 40 gün dayanırsam bu isteğim geçecek belki inşallah.. yoksa yolunda olmayan bişey olabilir mi?
türkiyeye bi gitsem ilk gittiğim gün kan tahlili vericem ya..burda geçici görevli olduğum için sağlık hizmetim yok, bundan sonra olacak inşallah.düzenli tahlil yaptıracağım kısmetse..

tünaydın canım

tadı güzel oldu, dün erik te denemiştim ilk defa geceden ıslatıp önce ılık suyla eriği içtiğim için fayda erikten oldu diye tahmin ediyorum ..., kabak madlen çikolata gibi incecik iki dilimdi

evet çok değişiklikler olmuş beğen butonuna yorum yapılmayacaksa aşağısındaki beğeni göndere basıyorsunuz sonra küçük bir yazı çıkıyor ondada tamama basıyorsunuz puan veriyor

tünaydın canım
dolabı açıp kabağı görünce katsam nolacak ki güzel olmasada ben yiyeceğim dedim sen yapıyormuşsun bile bende senin yaptığın gibi yaptım
tabiiki soracaksın canım ....gülen kafalar mesaj yazarken aşağıda görünüyor hangisini istersen üstüne tıklıyorsun çıkıyor,,,bazen çıkmıyor takılıyor geri dönüp tekrar girince düzeliyor ben onunla uğraşmamak için takılınca hangisine tıklayacaksam mausu üstüne getiriyorum numarası görünüyor onu elimle yazıyorum topikte şekli çıkıyor

evet canım herşeyi kendim yapıyorum
sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip ediyormusun canım ben onlardan öğreniyorum

gul hanım,peyniri nasıl yapıyorsunuz, mayasını nerden alıyorsunuz?

maya kullanmıyorum canım ben basit peynir yapıyorum
sana daha önce dediğim bir facebook sayfası vardı, sen zayıflamış bayanları görmüştün o sayfanın ana sayfası sağlıklı yaşıyoruz var takip ediyormusun orayı

bilmeden içmişsin kaçamak saymayalım
hoca nın tavsiyelerine uymuşsunuz ...angaranın bağlarını açsaydınız

hoca omega 3 kullanmayan kişinin canı tatlı çeker diyor..

canım sen unutulurmusun mydenizzz in ilk yaptığı listede vardın, liste karıştı mydenizzz yeniden yaptı ne zorluklarla, bu mesajını görünce sana o açıklar,

öyle mi, sağolun ben görmedim listenin karıştığını, bilemedim

bilmeden içmişsin kaçamak saymayalım
hoca nın tavsiyelerine uymuşsunuz ...angaranın bağlarını açsaydınız

önce şu hımıhımıhım yar diye çok komik bi şarkı var yeni bi filmin galiba önce onda bikaç kere çalıp oynadık sonra da çekirgeyi açtık ama çok iyi geliyor hakkaten

hoca omega 3 kullanmayan kişinin canı tatlı çeker diyor..

işte buldum sebebini.. demekki bundan.. gül ablacım bana mesaj atarmısın hangi marka hangi addaki balıkyağını öneriyorsun?

abla göremedim nerde bunlar

Eklentiler

• $003.webp
    13 KB · Görüntüleme: 35

tamam canım atıyorum

o eski bir şarkı hatırladım entarili bi şeydi iyi olmuş aradada arap havalarıyla oryantal yapa tam yerindesin

tamam canım atıyorum

o eski bir şarkı hatırladım entarili bi şeydi iyi olmuş aradada arap havalarıyla oryantal yapa tam yerindesin

burda bir düğüne davet edildik, çok merak ettim ortam nasıl vs diye, gittim..
burda damadın ayrı gelinin ayrı düğünü oluyor, herkes kendi düğününü kendi yapıyor:) maşallah hepsi de çok zengin olduğu için hiç dert etmiyorlar tabi:)

neyse sadede geleyim, ben tabi bizim bildiğimiz mezdeke gibi oynayacaklar öyle hareketli müzikler çalacak
sanıyorum, müzik bi başladı (diğer bir odada müzisyen çalıyor, ses salona geliyor ve adamın görüntüsü yansıtılıyor salonda :)) ), arkada sürekli tef sesi, ama azeri müziği gibi ,nasıl desem çok hareketli değil ve mezdeke kadar eğlenceli de değil... pist defile pisti gibi, uzun ince, azeriler gibi kollar iki yanda ve bi ileri bi geri gidecek şekilde, en tuhafı da oynadıkları kişiyle karşılıklı değil yanyana oynuyorlar ve pist üzerinde gidip geliyorlar

ve tbi bi detay daha, düğün gece 11de başlıyor sabaha kadar devam ediyor, deli gibi yiyip içiyorlar aklınız durur.. belki 20 30 defa çikolata ikram ediliyor kahveler çaylar, en son da deli gibi bi açık büfe gecenin 3ünde düşünün... burda zayıf insan o kadar az ki.. hayatları hep bu şekilde.. geceleri yaşayıp gündüzleri uyuyorlar.. zaten çalışma hayatı diye bişey yok.. paralar petrolden geliyor, çalışmasına izin verdikleri yabancılardan komisyon alıyorlar..

abla göremedim nerde bunlar

cevaplaya basınca mesaj yazmak için açılan sayfada,,, o sayfayı açınca direk görmen lazım mesaj yazılan kutucuğun içinde 3 sıra en az 60 tane var altında fazlası tusu var onu acıncada 100 den fazla çıkıyor...onun altındada mesaj simgeleri var ...

açtığınız konuların asla silinmeyeceğini asla unutmayın yazan kutucuğun en üstünde başlık var, altında mesaj kutusu içinde yazı karekterleri eklemeler falan var, onun altındada bu şekiller var ...sende çıkmıyorsa mesaj kutusunun altındaki seçenekleri karıştır bende de basta çıkmıyordu karıştırarak buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…