merhaba canım
kahvaltılık hazırlarken dolapta kabakları görünce sen aklıma geldinve hemen bir fikir oluştu yumurtaları kabaklı yapsam nolur diye ve yaptım değişik bir tat oldu
menüler
KİLO VERENLER
mydenizzz -%2,225 :119::119::119::124::124::124:
hatce33 -%2,019 :119::119::124::124:
kedi83 %-1,702:119::119::124::124:
CANANSU60 -%1,156 :119::124:
Fmgenc -%1,107:119:
Gurbetçiçeği -%0,859
Gul_0663 -%0,744
Gulhatun%-0,283
Ekin06%-0,130
SABİT KALANLAR yok
KİLO ALANLAR yok
HAMİLELEr prenscim…+500 gr….61 kg (başlangıç 54, 22 haftalık)
YENİLER
mypen
mutlukız
iksir
yasminmelis
sweetlyy
gizem___
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
niceerendiz :95:
medcezir :95:
hatce33 :95:
sdf82 :95:
gizem__:95:
Snowflake84 :95:
Kaania :95:
umud :95:
RuweYDaa:95:
ALPRMUS:95:
KZCK :95:
Squaw:95:
kilo veren arkadaşları tebrik ederim..sanırım topiğimizde ilk defa oluyor..bu hafta bildirim yapan herkes eksi maşallah
yardımlarınızdan dolayı gül abla ve kedicim teşekkür ederim
günaydın ,gül hanım,nasıl aoldu,tadı güzel oldumu,ben hic yumurtayla denememiştim,güzel olursa ben de yaparım,kabızlığa iyi geldimi?
bu arada sitede deyişiklıkler olmuş, hoş olmamış gibi,karışık bir şey sanki,bazı şeyleri yapmak zor,beğen butonu beğenmiyor beğenilerimizi,kabul etmiyor yani:18:
tünaydın canımgünaydıııııın arkadaşlar
gül abla çok iyi yapmışsın kabaklı yumurtayı ben kabağı çok severim rendeleyip yağda hafif öldürtüp yumurta koyarım içine taze soğan yada dereotu da atılabiliyr hem lezzetli hem sağlıklı..hem de bağırsak çalıştırır
abla ben sana bi şey sorcam bilemmek ayıp değil öğrenmemk ayıp ya
şu gülen kafalrı nasıl ekliyorz ablam
bi de tereyağını peynirini evde kendin mi yapıyrsun
karatay mutfağı kitabına baktım da tereyağ için kaymak biriktirilmeliymiş.
peyniri hiç bilmiyoruız ama öğrebnip ben de evde kendim yapmak isterim
neden olmasın çok güzel olur
gul hanım,peyniri nasıl yapıyorsunuz, mayasını nerden alıyorsunuz?
ben de bildirim yapmıştım ama listede unutulmuşum
haftasonu bu sefer çokşükür kaçamak yapmadım (coffee latte yi saymazsak, onun da kaçamak olduğunu düşünemedim)
ama spor yapamadım, bakıcım gelse de artık geceleri eşimle yürüyüşe çıksak)
ha bu arada perişembe akşam eşimle karşılıklı 15 dk oynadıkvalla pek keyifli oluyormuş tavsiye ederim
hanımlar bir de bişey danışmak istiyorum..
2 gündür özellikle akşam yemeğinden sonra canım çok tatlı çekiyor.. inanın resmen direniyorum bi süre.. adetim yeni bitti... çay içiyorum kafa dağıtmaya çalışıyorum.. kendimi yokluyorum hala açmıyım diye ama hayır, değilim..zaten sabah da öyle acıkmış uyanmıyorum..ilk defa 1 hafta boyunca diyetimi bozmak zorunda kalmadım çokşükür maşallah, acaba şeker bağımlılığını bırakıyorum diye mi canım istiyor? bi maddenin vücuttan atılması için 40 gün gerekliymiş, 40 gün dayanırsam bu isteğim geçecek belki inşallah.. yoksa yolunda olmayan bişey olabilir mi?
türkiyeye bi gitsem ilk gittiğim gün kan tahlili vericem ya..burda geçici görevli olduğum için sağlık hizmetim yok, bundan sonra olacak inşallah.düzenli tahlil yaptıracağım kısmetse..
canım sen unutulurmusun mydenizzz in ilk yaptığı listede vardın, liste karıştı mydenizzz yeniden yaptı ne zorluklarla, bu mesajını görünce sana o açıklar,
bilmeden içmişsin kaçamak saymayalım
hoca nın tavsiyelerine uymuşsunuz ...angaranın bağlarını açsaydınız
hoca omega 3 kullanmayan kişinin canı tatlı çeker diyor..
tünaydın canım
dolabı açıp kabağı görünce katsam nolacak ki güzel olmasada ben yiyeceğim dedimsen yapıyormuşsun bile bende senin yaptığın gibi yaptım
tabiiki soracaksın canım ....gülen kafalar mesaj yazarken aşağıda görünüyor hangisini istersen üstüne tıklıyorsun çıkıyor,,,bazen çıkmıyor takılıyor geri dönüp tekrar girince düzeliyor ben onunla uğraşmamak için takılınca hangisine tıklayacaksam mausu üstüne getiriyorum numarası görünüyor onu elimle yazıyorum topikte şekli çıkıyor
evet canım herşeyi kendim yapıyorum
sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip ediyormusun canım ben onlardan öğreniyorum
öyle mi, sağolun ben görmedim listenin karıştığını, bilemedim
önce şu hımıhımıhım yar diye çok komik bi şarkı var yeni bi filmin galibaönce onda bikaç kere çalıp oynadık sonra da çekirgeyi açtık ama çok iyi geliyor hakkaten
işte buldum sebebini.. demekki bundan.. gül ablacım bana mesaj atarmısın hangi marka hangi addaki balıkyağını öneriyorsun?
tamam canım atıyorum
o eski bir şarkı hatırladım entarili bi şeydiiyi olmuş aradada arap havalarıyla oryantal yapa tam yerindesin
abla göremedim nerde bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?