• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gulcugum,merhabalar canim.Hayirli pazarlar dilerim.Daha once burada belirtildigi gibi keten tohumu duzenli kullanildiginda sindirime cok faydali,ayrica keten tohumu yaginida salatalarda zeytinyagi alternatifi olarak gunde bir kereye mahsus kullanilabiliyor,muhtesem faydali bir dogal laxatif olarak.

Son düzenleme:
burda bir düğüne davet edildik, çok merak ettim ortam nasıl vs diye, gittim..
burda damadın ayrı gelinin ayrı düğünü oluyor, herkes kendi düğününü kendi yapıyor:) maşallah hepsi de çok zengin olduğu için hiç dert etmiyorlar tabi:)

neyse sadede geleyim, ben tabi bizim bildiğimiz mezdeke gibi oynayacaklar öyle hareketli müzikler çalacak
sanıyorum, müzik bi başladı (diğer bir odada müzisyen çalıyor, ses salona geliyor ve adamın görüntüsü yansıtılıyor salonda :)) ), arkada sürekli tef sesi, ama azeri müziği gibi ,nasıl desem çok hareketli değil ve mezdeke kadar eğlenceli de değil... pist defile pisti gibi, uzun ince, azeriler gibi kollar iki yanda ve bi ileri bi geri gidecek şekilde, en tuhafı da oynadıkları kişiyle karşılıklı değil yanyana oynuyorlar ve pist üzerinde gidip geliyorlar :9:

ve tbi bi detay daha, düğün gece 11de başlıyor sabaha kadar devam ediyor, deli gibi yiyip içiyorlar aklınız durur.. belki 20 30 defa çikolata ikram ediliyor kahveler çaylar, en son da deli gibi bi açık büfe gecenin 3ünde düşünün... burda zayıf insan o kadar az ki.. hayatları hep bu şekilde.. geceleri yaşayıp gündüzleri uyuyorlar.. zaten çalışma hayatı diye bişey yok.. paralar petrolden geliyor, çalışmasına izin verdikleri yabancılardan komisyon alıyorlar..

vay vay vay hayata bak yan gel yat , biizimde işte canımız çıkıyor eve geliyoruz evde yatana kadar çalış doğru dürüst dinlenmeden tekrar aynı yaşama devam ,,,,onlarda yaşıyorlar bizde ...kader...yinede halimize şükür diyelim bizden beterleride var aç susuz gezenler :50:....

Gulcugum,merhabalar canim.Hayirli pazarlar dilerim.Daha once burada belirtildigi gibi keten tohumu duzenli kullanildiginda sindirime cok faydali,ayrica keten tohumu yaginida salatalarda zeytinyagi alternatifi olarak gunde bir kereye mahsus kullanilabiliyor,muhtesem faydali bir dogal laxatif olarak.

teşekkür ederim canım sanada hayırlı pazarlar

iyiyim canım sen nasılsın,

hergün kullanıyorum ama :50: yağını almadım sadece tohumu

Cok tesekkur ederim canim hamdolsun bende iyiyim.Biraz once Ahmet Maranki hoca da zeytinyagi hakkinda ayni prof.Canan hanimin dediklerini paylasiyordu.Hatta kabizligin safra kesesinde tas olusumuna dahi baglantisindan bahsetti.Ben prof.Canan Karatay hocanin her fikrinin cok mantikli oldugunda yuzde yuz eminim ki cok sukur sonuclari gun be gun gozlemliyebiliyorum.

Cok tesekkur ederim canim hamdolsun bende iyiyim.Biraz once Ahmet Maranki hoca da zeytinyagi hakkinda ayni prof.Canan hanimin dediklerini paylasiyordu.Hatta kabizligin safra kesesinde tas olusumuna dahi baglantisindan bahsetti.Ben prof.Canan Karatay hocanin her fikrinin cok mantikli oldugunda yuzde yuz eminim ki cok sukur sonuclari gun be gun gozlemliyebiliyorum.

aynen bende karatay hoca nın bütün söylediklerine inanıyorum ....diyetisyenler bile diyet menülerini canan hocanınkine benzer yazıyorlar artık, aynı olmasın diye 1 dilim buğday ekmeği veriyorlar onuda vermeseler canan hocayı tasdiklemiş olacaklar ya akılları sıra tasdiklemiyorlar:9::9::9:

vay vay vay hayata bak yan gel yat , biizimde işte canımız çıkıyor eve geliyoruz evde yatana kadar çalış doğru dürüst dinlenmeden tekrar aynı yaşama devam ,,,,onlarda yaşıyorlar bizde ...kader...yinede halimize şükür diyelim bizden beterleride var aç susuz gezenler :50:....

ya aynen öyle.. burdakilere karşı hep pozitif bi önyargım vardı, sempatim vardı, ama silindi gitti..
kölelik hala devam ediyor yanlarındaki çalışanlara köle gibi davranıyorlar.. yemek bile vermeyenler varmış, artıkları yiyorlarmış.. çok acı cok.. ama bunun hesabını verecekler öteki tarafta..

aynen bende karatay hoca nın bütün söylediklerine inanıyorum ....diyetisyenler bile diyet menülerini canan hocanınkine benzer yazıyorlar artık, aynı olmasın diye 1 dilim buğday ekmeği veriyorlar onuda vermeseler canan hocayı tasdiklemiş olacaklar ya akılları sıra tasdiklemiyorlar:9::9::9:

ya evet ben de geçen sene bi diyetisyenin diyetini yaptım 3 ayda 11 kilo verdim hiç durmadı hem de kilo verişim.. ama haftada 3 yumurta anca vardı, aşırı derecede paketli gıda, light ürün vs vardı, zeytin hiç yoktu mesela..karatayı okurken hep bu aklıma geldi.. geçen baktım 2 yumurta falan öneriyor :9:

ya aynen öyle.. burdakilere karşı hep pozitif bi önyargım vardı, sempatim vardı, ama silindi gitti..
kölelik hala devam ediyor yanlarındaki çalışanlara köle gibi davranıyorlar.. yemek bile vermeyenler varmış, artıkları yiyorlarmış.. çok acı cok.. ama bunun hesabını verecekler öteki tarafta..

ya evet ben de geçen sene bi diyetisyenin diyetini yaptım 3 ayda 11 kilo verdim hiç durmadı hem de kilo verişim.. ama haftada 3 yumurta anca vardı, aşırı derecede paketli gıda, light ürün vs vardı, zeytin hiç yoktu mesela..karatayı okurken hep bu aklıma geldi.. geçen baktım 2 yumurta falan öneriyor :9:
Bide muslumanlar vicdan kalmamis ,onlar kendilerine musluman dinin kurallarini yerine getirdiklrini saniyorlar ama inssanlari eziyorlar yazikkk. ...........senin diyetisyende karatayi mantikli bulmus yumurtayi 2 ye cikarmis...iclerinden hakli bulan cok distan soyleyemiyorlar onceden karsi ciktiklari icin simdi kaabul ettik hakliymissin diyemiyorlar

teşekkürler kedicim..sen omega 3 kullanıyo msn kullanıysn nedir

Ben kullanmıyorum şu an. :50:

sitenin değişikliği ile ilgili yeni bişey daha keşfettim, beğeni yapınca puan veriyor:9: o puanlar ne işe yarayacak ki
Bende hiç bilmiyorum. :1::37:

Bu arada söylemeyi unuttum defalarca niyetlenip baslayamayan esim sonunda diyete başladı. .Şimdi daha kolay diyet. .. bu hafta belki o yüzden bu kadar gitti...onu gördükçe hirs yaptim..bu sabahta eksiyle uyandim çok şükür:))

Çok güzel bir haber. :46::46:

Bende biraz once dini rituellerimi yerine getirip,kalbime ve de dualarima sizleride alarak topikteki butun dostlarimin mevlit kandillerini can-i gonulden kutluyorum.Yuce rabbim herbirinize gonlunuzden geceni nasip eylesin insaallah.
Allah kabul etsin. Amiiiin.

Sabah 11:00

Çeçil peyniri
3-4 siyah zeytin
Muz (ithal)
domates, salatalık, limon, zeytinyağ
Fındık

Akşam 17:00

2 lahmacun
Sabahtan kalan çeçil peynir çok az
Muz :37:

19:30
Keten tohumlu yoğurt

Kedicik naber, nasilsin

İyi değilim Gül abla, spor yapamıyorum. Bacağıma birşey oldu ama ne oldu bilmiyorum. Birkaç gündür dizlerim ağrıyordu zaten, ipte atlarken zorlanıyordum. Dünde bacağımın bir bölgesinde hafif şişlik ve çevresinde morarma oluştu. Galiba kasla ilgili birşey. Belki bugün sadece mekik çekerim. Ne güzelde gidiyordu sporum. :43:

İyi değilim Gül abla, spor yapamıyorum. Bacağıma birşey oldu ama ne oldu bilmiyorum. Birkaç gündür dizlerim ağrıyordu zaten, ipte atlarken zorlanıyordum. Dünde bacağımın bir bölgesinde hafif şişlik ve çevresinde morarma oluştu. Galiba kasla ilgili birşey. Belki bugün sadece mekik çekerim. Ne güzelde gidiyordu sporum. :43:

Kedicigimmm,yavrum cok gecmis olsun canim.Umarim ciddi bir durum degildir.Bence kendini biraz fazla zorlamis olabilirsin.Mumkunse birsey danisacaktim,karbonatli suyun ne gibi olumlu getirilerini hissettin canim ? Tesekkur ederim.

Gecmis olsun canim..benimde sol dizim agriyor bugun leslie gunu ama yapamayacagim

Kedicigimmm,yavrum cok gecmis olsun canim.Umarim ciddi bir durum degildir.Bence kendini biraz fazla zorlamis olabilirsin.Mumkunse birsey danisacaktim,karbonatli suyun ne gibi olumlu getirilerini hissettin canim ? Tesekkur ederim.

Mantar'a iyi gelmişti bende, birde fazla asidi atıyor, ishal şeklinde. Başka bir etkisini hissetmedim galiba, hatırladığım kadarıyla. :)

Mantar'a iyi gelmişti bende, birde fazla asidi atıyor, ishal şeklinde. Başka bir etkisini hissetmedim galiba, hatırladığım kadarıyla. :)

kız kardeşimde 2 ay önce buraya girdiği zamanlar seninle karbonat hakkında sohbet etmişti...2 aydır kullanıyormuş ona sağladığı faydaları sormadım daha... gecen karbonatla ilgili bişey yayınlamıştım facede ona yorum yapmış abla sende kullan mutlaka diye sen farketmedin galiba beğenmemiştin görsen kaçırmazdın :9::9:

beğen butonunun yine değiştirmişler :9: aynı yere gelmiş beğen diyede yazmışlar iyi olmuş küçücük yıldız belli olmuyordu:50:

gül abla yok benim bilgisayarımda bunlar
demekki bazılarında çok kolay çıkıo bazılarında DA çıkmıo.
kurcalamaya da pek zamanım myok.

neyse bugün çok üzüldüm hem karnıbahar yaparken elimi kestim
hem de mayaladığım yoğurt tutmadı ilk kez su gibi çıktı süt
sanırım dolap yerine sıcaklığı değişen balkona koyduğum için.ilk kez sıcakken dışarı koydum ve işlk kez tytmadı yoğurdum..

Bugünkü menüm:
Kahvaltı (09.00)
1 yumurta haşlanmış
Domates salatalık
6zeytin
Peynir
1 kuru kayısı
1 ince dilim ananas
1 çay bardağı badem fındık içinde 2 3 kaju

Öğlen (15.00)
6 yk etli kuru fasulye
1 kase yoğurt keten tohumlu

Akşam (19.30)
1 tabak yeşil mercimek
Koca kase brokoli salatası
Su:2,5 lt
1 şekersiz Türk kahvesi
3 fincan Yeşilçay
1 fincan siyah çay
Spor: 500 ip atlama (yerimde ip atlar gibi yaptım bunu akşam yemeğinden önce yaptım)
Az önce Leslie 3 mile
100 mekik
40 squat burda saat 12 ama olsun :)

Kedicik geçmiş olsun soğuk sıcak tedavisi yapman gerekebilir aman ihmal etme kas yırtığı vs olmasın

Size iyi geceler hanımlar sporumu yapmanın ve kaçamak yapmamanın ve hala tok hissetmenin mutluluğunu yaşıyorum :) iyi ki varsınız sizden çok şey öğreniyorum

Back