burda bir düğüne davet edildik, çok merak ettim ortam nasıl vs diye, gittim..
burda damadın ayrı gelinin ayrı düğünü oluyor, herkes kendi düğününü kendi yapıyor:) maşallah hepsi de çok zengin olduğu için hiç dert etmiyorlar tabi:)
neyse sadede geleyim, ben tabi bizim bildiğimiz mezdeke gibi oynayacaklar öyle hareketli müzikler çalacak
sanıyorum, müzik bi başladı (diğer bir odada müzisyen çalıyor, ses salona geliyor ve adamın görüntüsü yansıtılıyor salonda :)) ), arkada sürekli tef sesi, ama azeri müziği gibi ,nasıl desem çok hareketli değil ve mezdeke kadar eğlenceli de değil... pist defile pisti gibi, uzun ince, azeriler gibi kollar iki yanda ve bi ileri bi geri gidecek şekilde, en tuhafı da oynadıkları kişiyle karşılıklı değil yanyana oynuyorlar ve pist üzerinde gidip geliyorlar
ve tbi bi detay daha, düğün gece 11de başlıyor sabaha kadar devam ediyor, deli gibi yiyip içiyorlar aklınız durur.. belki 20 30 defa çikolata ikram ediliyor kahveler çaylar, en son da deli gibi bi açık büfe gecenin 3ünde düşünün... burda zayıf insan o kadar az ki.. hayatları hep bu şekilde.. geceleri yaşayıp gündüzleri uyuyorlar.. zaten çalışma hayatı diye bişey yok.. paralar petrolden geliyor, çalışmasına izin verdikleri yabancılardan komisyon alıyorlar..