- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hangi marka omega 3 alayım ablacım
bi yere baktım da emziren annelere ve hamilelere de tavsiye ediliyr..
omega 3 markası söyleyamiyo muyuz ablA reklam olur diye
Mydenizzzcigim yavrun nasil oldu birtanem,umarim ve yuce rabbimden dilerim ki cok daha iyidir insaallah.
Şu an tarif dosyamdaki bazı tarifleri temizliyorum. Artık onlara çok ihtiyacım olmayacak. İşime yarayacak tarifleri bırakacağım, misafir için. Mydenizz gibi börekler, kekler yapmak zorunda kalınıyor çünkü.![]()
Bende perdelere,koltuklara,avizelere hatta duvarlara kadar yikiyorum defalarca.Daha once coook uzun vadeli bir alkol biraktirma savasim olmustu,rabbime bin sukurler olsun ki-su an itibariyle- vazgecirmeyi basarabildim.Acikcasi sirf evdeki huzur kacmasin diye susuyorum ama icimde yediklerim ve ictiklerimden cok sigarayi hissediyorum maalesef...
merhaba arkadaşlar... hiç beğenmedim sitenin bu değişikliğinibeğen butonunu zor buldum.. bazen beğeniyo bazen uyarı veriyor diğer kullanıcıları değerlendirmen lazım diye
bugün ne yaptım özet geçeyim hemen
sabah kahvaltım 10da bitti.. tereyağında çemenli yumurta, peynir 10tane zeytin, 1çay bardağı yer fıstığı ve portakal ( akşam eşim yerken çok canım çekmişti )
öğlen saat 15.15da bitti yarım lahmacun ve salata
(arkadaşımın bebeğinin mevlütü vardı oraya gittim. tahmin etmişsinizdir ikramlarıpastalar börekler tatlı tuzlu bir sürü şeyler.. eyvah dedim şimdi bunlaran zorla yedirecekler:18: içim içimi yedi... o kadar şeyden sadece yarım lahmacun ve salata yedim çünkü yiyebileceğim sadece oydu.. onları şavaş yavaş yerken annesi durmadan şundanda al bundanda al diyp duruyo ama ben çok şükür hiçbirinen yemeden günü kurtardım sadece lahmacunla.. )
akşamda 7.30de bitti yarım tabak sebzeli etli fırın yemeği ve salata yedim.
sabah aç karnına karbonat alıyorum artık hergün.. bide kahvaltıda ve yemeklerden hemen bonra çay içmeyide bıraktım bayadır dikkat ediyorum.. akşam sporumu yapamam diye sabah jillianı yaptım..gün boyu 2lt su içtim sadece 3 olmaz bugün..
Iyi akşamlar Canan ablacim, bebegimi sormussun teşekkür ederim. .Sabah yine yüksek atesle uyandi (39.7)
1 saatte zor düştü...tahlil sonuclari temiz.cikti.idrar sonucu temiz ama ateşi 2 gündür ara ara çıkıyor. .tedirgin bekliyorum![]()
gözünaydın canım
diğer dişini çıkarıyordur belki tahlillerde bişey olmadığına göre
Sağol ablacim sevindim temiz cikmasina ama ateş ara ara çıkınca korktumda..bu kadar yukselmezmis diş cikarken..38.5 üstüne direk hastalik diyo doktorlar. .yinede inşallah dedigin gibidir..3 gündür çok huzursuzdum.bu gün idrar alip tahlil sonucu cikinca ohh dedim..ne zor sey ya cocuklardan idrar örneği almak...
Mydenizzzzcigim canim,yavrucugunun tahlillerinin temiz cikmasinacok memnun oldum .Insaallah en kisa zamanda da hic birseyi kalmayacak.Kalbini ferah tut canim.
öksürüğü, hırıltısıda olmadığına göre rahat ol gizli ateşten iyidir ateşinin çıkması en azından çıktığını bilip indiriyorsun
bende gayta tahliline sinir olurdum, isteyince gelecek bişey değilki gece yarısı gelirdi yarım saat içinde hastaneye bırakmak gerek gece gece koştururdum hastaneye![]()
Bu arada söylemeyi unuttum defalarca niyetlenip baslayaman esim sonunda diyete başladı. .Şimdi daha kolay bu hafta belki o yüzden bu kadar gitti...onu gördükçe hirs yaptim..bu sabahta eksiyle uyandim çok şükür:))
Bende biraz once dini rituellerimi yerine getirip,kalbime ve de dualarima sizleride alarak topikteki butun dostlarimin mevlit kandillerini can-i gonulden kutluyorum.Yuce rabbim herbirinize gonlunuzden geceni nasip eylesin insaallah.
merhaba canım
kahvaltılık hazırlarken dolapta kabakları görünce sen aklıma geldinve hemen bir fikir oluştu yumurtaları kabaklı yapsam nolur diye ve yaptım değişik bir tat oldu
menüler![]()