offf ne olyor bu siteye yine yok beğen butonu
sabah kkk
öğlen bi tabak yoğurt
akşam yeşil mercimek salatası, közlenmiş biber salatası, tavuk sote, kuru soğan yedim..
Afiyet olsun. Yeşil mercimek salatası hiç denemedim ama güzel oluyordur diye düşünüyorum. Ben de yapacağım :)
CUMA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
KAHVALTI 11:30
Dil peyniri
Yeşil Zeytin
Elma kurusu, malatya kayısı kurusu, incir, fındık, kabak çekirdeği
2 ad. yürüyen tavuk yumurtası, kaşar peynirli, baharatlı
Maydonoza dökülen zeytinyağını içtim :)
Siyah çay
Türk Kahvesi
Kuşburnu çayı
17:00
Kabak çekirdeği, birkaç tane
17:55
Pazı kavurma
Kırmızı lahana salatası
19:35'ten 20:00'a kadar sürdü
Mercimek Çorbası
Yoğurt, çok az yiyebildim
Birazcık kabak çekirdeği
Kimse beni örnek almasın. Parça parça farklı saatlerde yedim mecburen.
Bende o kadar karisik goruncr tekrar okudum yanlismi gordum diye:)
Doğru okudun, ne yapayım yediğim az geldi ve erken oldu, onun için 8'e doğru mutlaka yemem lazım.
Herkese iyi geceler... Umarım herkes iyidir...
Bugünkü menüm kedi'ninki kadar karışık değil :))
Sabah callanetics (klasik)
Saat 10:30 KK kahvaltısı+ 1 bardak çökelek suyu. Bu suyu yoğurttan yaptığım çökelekten elde ettim.
Akşam 17:30 Adana + 1 lahmacun . Eşime sözüm vardı. Ben de cuma akşamı olsun bari dedim :)) kilo bildirinden sonra :)) neyime lazım belki kilomu olumsuz etkiler de moralim bozulur, diye korktum :))
Evde de iki saatten fazla düşük tempoda yürüdüm.
Okumam gereken yazılar vardı. Hiç yapmamıştım önceden ama süper oldu. Artık okumam gereken yazıları okurken aynı zamanda yürüyüşde yapıp fazla hareketsiz kalmayacağım.
iyi aksamlar canimHerkese iyi geceler... Umarım herkes iyidir...
Bugünkü menüm kedi'ninki kadar karışık değil :))
Sabah callanetics (klasik)
Saat 10:30 KK kahvaltısı+ 1 bardak çökelek suyu. Bu suyu yoğurttan yaptığım çökelekten elde ettim.
Akşam 17:30 Adana + 1 lahmacun . Eşime sözüm vardı. Ben de cuma akşamı olsun bari dedim :)) kilo bildirinden sonra :)) neyime lazım belki kilomu olumsuz etkiler de moralim bozulur, diye korktum :))
Evde de iki saatten fazla düşük tempoda yürüdüm.
Okumam gereken yazılar vardı. Hiç yapmamıştım önceden ama süper oldu. Artık okumam gereken yazıları okurken aynı zamanda yürüyüşde yapıp fazla hareketsiz kalmayacağım.
Çok iyi yürümüşsün.
8'den sonra ilaç içmenin leptine zararı olmaz ama yinede emin olmak istedim, olur mu?
Evet10 km.
Tempo düşük olunca yormuyormuş. O arada başka işler de yapılıyormuş)
Çok iyi yürümüşsün.
iyi aksamlar canim
Adanayi sade yemissindir heralde ...sende bize benzemeye basladin ayni anda 2 is yapiyorsun :)
Kitap ve yazılar çok iyi olmuş. Hem bedenini hemde zihnini çalıştırıyorsun. :)
Sadeydi Adana, yani ekmeksiz yedim. Ekmek artık asla yemem. Kötü bir alışkanlıktı benim için, tıpkı sigara gibi. Şimdi, tüm bedenimden ve zevk veren şeyleri hatırlayan hafızamdan tamamen silmek istiyorum. Çünkü ne yalan söyleyeyim tadını severdim
Sen yürüyüş yapıyor musun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?