Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Iyi geceler herkese

Bu aksamda börek yaptim, saka yapmıyorum inanin haftaya kalabalik misafirim var..buzluga atilacaklari yapayim dedim..akşam esim cocuklarla ilgilenirken yaptim..neyseki pismeden dolaba kalkti...
Aksam esim farklı yerden ekmek almis değişik duruyordu.bir lokmadan az kıtır yerinden aldim.begenmedigimi söyledim..eşim; o kadar uzun zamandır yemiyorsun ki tadini unutmussun diyor

Yürüyüsu bende eskiden hep kitap okuyarak tamamlardim..birazda hizli tempoda yapardim..simdi topigi okuyorum yürürken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. .iyi oldu yani usengecligim kalkti ortadan..

Keten tohumunu konusmussunuz ben kadin dogumcuma sormustum ne gebeligimde ne emzirme döneminde kullanmamami söylemisti..yesilcayi da ayni sekilde...
Geleyim menume

Sabah kkk meyvesiz( az yedim erken aciktim)
Ara yoğurt az kuruyemiş sütlü kahve
Aksam balik salata 2 catal helva

Spor bu günde yok..yarin inşallah
Su 2.5lt

Son düzenleme:

iyi geceler canım
haftaya işin zor çeşit çeşit yapacaksın dolaptakileri pişireceksin gerçi koşturmaktan hizmet etmekten yemeye fırsat bulamazsın
keten tohumunu öğrendiğimiz iyi oldu bi sonuç alamamıştık, bundan sonra sen yokken soran olursa cevaplarız

sabahKKK ve 1 bardak süt

akşam1 bardak süt, 5 tane köfte, salata, keten tohumlu yoğurt

spor20 dkk işe kadar yürüyüş, 20 dkk eve kadar yürüyüş

............leslie 5

günaydın arkadaşlar herkse güzel bir hafta sonu diliyorum
dün maalesef hiç giremedim benim en yoğun günüm akşamda yorgunluktan erkenden yattım
kilo bildirimi yapılmış kilolar verilmiş tebrikler darısı bana inş diyorum
dün sabah 7.00 da 2 yumurtayla menemen peynir zeytin bir kase çorba
akşam 17.00 5 köfte fırında ekmeksiz ,soğan salatası ,yoğurt,buğday çorbası 2 kase
spor yapamadım suyumu içtim

günaydın arkadaşlarr.. herkese güzel haftasonları

dün akşam jillian yaptım sonrada tv seyrederken uyuyup kalmışım.. bugün dışarda olcaz akşamda geç geliriz sqorumu o yüzden birazdan yapıcam.. hepinizi öpüyorumm...

Tünaydın. Beğen butonu değişmiş, ne olmuş böyle.

günaydın kızlar,bu günkü menüm:kahvaltı 08 00:karatay kahvaltısı ve karatay kompostosu, öğlen 14 00: karatay corbası,haşlanmış tereyağlı,erikli,baharatlı köfte,zeytınyağında soganlı ıspanak buğulama,azcık peynır ve tereyağı,sarımsaklı yoğurt,fıstık yeşil cay. akşam öğlendeki menünün aynısı+yoğurt kaymağı olucak,inşallah. ve leslie 3

Son düzenleme:

merhaba canım

sana da iyi hafta sonları

canım yoğun olduğun zaman bir gün önce de kg bildirimi yapabilirsin

menün güzel kaçamak yok

merhaba canım sana da iyi hafta sonları
iyi gezmeler canım

tünaydın canım

sen yazınca baktım beğen butonu görünmüyor bu nasıl gördüki değiştiğini diye sağı solu bir aradım sağdaki butonu sola koymuşlar bide yıldız şeklinde küçücük yapmışlar ...yeni gelenler onun beğen butonu olduğunu nerden bilsinler öbüründe beğen diye yazıyordu bizde beğeniyorduk şimdikinde yazmadığı için bende beğenmedim işte yeni butonu

beğen butonunun altında yorum yaz var oradan sana yorum yazdım bu sayfaya mı düşecek mesajlara mı diye buraya düşmedi sen yukardan beğenilerden bak bakalım nereye düşüyor o yorumlar çözelim hemen olayı

merhaba canım
kahvaltılık hazırlarken dolapta kabakları görünce sen aklıma geldin ve hemen bir fikir oluştu yumurtaları kabaklı yapsam nolur diye ve yaptım değişik bir tat oldu
menüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…