Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

dün banada öyle olmuştu yazdıklarım çıkmamıştı senin de tam bildirimine denk gelmiş yüzdene göre bu haftanın 4. sırasındasın tebrik ederim canım... bu arada kilo çabuk gitmeyecek diyorsun ama 8 günde 3.5 kg gitmişsüper valla

Evet, kötü bir ana denk geldi bildirimim. Halbuki ne güzel seviniyordum, verdiğim kiloları sizinle paylaşacağım diye.
Ama size kocaman sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum. Çünkü sizin varlığınızda, aylardır bir türlü olamadığım, motive oldum. Bazen ne yapacağını bimek yetmiyor, motive olmak ve bunun için de karalı olmak gerekiyor. Sayenizde motivasyonum arttı. Kararlılığım devam etti.
TOPİKTEKİ HERKESE TEKRAR TEŞEKKÜRLER

Canim Gulcugum,gozun aydin insaallah devami gelir.Kuruerik aldin mi canim ? Yanliz geceden iki uc tane ,bir cay bardaginda suda bekletip sabah suyu ile tuketmek cok faydali.Benim yillardir vazgecilmezlerimden bir aliskanligimdir.Birde papatya cayi cok mukemmel bir laxativ.

yeni gelen arkadaşlardan bunları duymak bizleri mutlu ediyor, bizimde bu şekilde motivasyonumuz artıyor,
sanal ailemiz gittikçe büyüyor

Bugün ne yediiiiiim??
Sabah 9:30 2 yumurta ,10 zeytin, 1 kivi, 1ç.b. Ceviz 1 kuru incir
Öğlen 14:00 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak z.yağlı bezelyeli kereviz, 1 kase yoğurt
Akşam 18:30 ızgara et ve bir kocaman mevsim salata üstüne kabak çekirdeği ve 1 avuç leblebi. Az önce de kocacım ayva getirdi 2 dilimcik yedim.

Sevgili niceerendiz,nazik msj.in icin cok tesekkurler.Biz burada cok sukur gercek bir aile gibiyiz.Kilo verdigin icin de kutlarim canim.Insaallah devamida gelecek cunku butun dostlarim cok degerli kisiler,her dakika yeni ve dogru bir bilgi almak mumkun.Kilolar bu topikte buyuk bir zevkle veriliyor canim.

teşekkür ederim canım, dün -100 gramdı bu sabah -500 görünce inanamadım indim tekrar çıktım, öbür tartıya gittim sabah sabah -400 gram şoku yaşadım banada sürpriz oldu -100 bildirecekken - 500 bildirdim

aldım canım parlak parlaktı neden böyle dedim adam kendinden şıralı dedi inşallah çok tatlı değildir

kayısılarıda akşamdan ıslatıyordur ona alıştı bünye fayda etmemeye başladı erikle değişiklik yapayım gece ıslatırım

afiyet olsun canım
ayva yemek çok iyi nedenini anlatırım sonra

canım bnde seni tebrik ederim geçen hafta verememiştin galiba bu hafta iyi vermişsin

Bende dün 75,9 çıkıp bugün 76,5 çıkınca indim bidah çıktım. Sınra bide öbür tartıya çıktım. Sonra tekrar önürüne ama değişmedi
Halbuki dün leptin çalışmıştı önceki gün tatildeydi :44:

Saçıma maskemi sürdüm, birazdan da Canan ablanın önerdiği yağımı süreceğim. Sonra da sporumu yapacağım. Çok işim var çooook.

bazen öyle oluyor gün gün tartı eksiliyor yada artıyor dün bi yazı paylaşmıştım doktorun biri hergün tartılmayın böbreküstü bezleri adrenalin salgılar fazla çıkarsınız haftada bir tartılın diyordu ....dün o kg yu gördüysen esas kg o bugunkı ödem oda tartı gününe denk geliyor benimde hep oyle olurdu bu sefer şaşırttı

offf ne olyor bu siteye yine yok beğen butonu
sabah kkk
öğlen bi tabak yoğurt
akşam yeşil mercimek salatası, közlenmiş biber salatası, tavuk sote, kuru soğan yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…