• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Portakalın vitamini en çok neresinde?

Cevap: En fazla kabuğunun altındaki beyaz kısımda daha sonra da çekirdeklerinde ve liflerinde.

Portakal elma soyulur gibi soyulmalı ve bu şekilde kesilip varsa çekirdekleriyle birlikte yenmeli.

Karatay bir programda söyleyince bende portakalı artık elma gibi soyuyorum, beyazları kalıyor, güzel oluyor gerçekten.

teşekkuler,canım,ben de şaşırdım kılo vermeme ,hem de cok sevındım,yani hic ac kalmıyorum,yemeklerde gözüm kalmıyor,ve yeyib doyduğum zaman kendimi suclu hiss etmiyorum,önceleri bırak doymağı yemek yerken yedıyım icin kendımden nifret eder olmuştum,şimdi anladım ki, her kes gibi yemek bizim de hakkımız,saglıklı beslenmek her kesın hakkı,yaşasın KARATAY,hem karnımız doyuyor,hem zayıflıyoruz.Rabbime binlerce şükürler olsun,hem de sizler gibi değerli insanlarla tanışmağı nasib etdi.:16:

teşekkürler canım, topiğimizdeki arkadaşların hepsi birbirinden değerli sizde dahil:nazar::nazar::nazar:

KARATAY mucizesi bu işte ye ye kg ver, zamanla sağlığındaki ve vücudundaki değişiklikleride farkedeceksin ve bidaha karatay dan vazgeçemeyeceksin

o benim gibi menapozu başlayanlara göre demekki :9::9::9:

ben bundan sonra keten tohumunu 1 yemek kaşığına çıkarıp ishal olana kadar artırıyım:9::9::9:
3 gündür kabızlık var , ne yağ, ne kayısı, ne keten tohumu fayda etmedi:50:

neden balkabagını:1:denemiyorsunuz,cok iyi gelıyor kabızlıga,hem ben de araştırdım balkabagının,Gİ yüksek,ama glisemik yükü düşük,o yüzden diyet yapanlara öneriyorlarmış,hem bu da sizin kacamagınız olsun,ama kacamak sayılmaz her halda,yasakların listesine girmedi bence.(balkabagından o kadar bahs etdim ki,artık balkabağı söylediğimde her kes gülüyor)

o benim gibi menapozu başlayanlara göre demekki :9::9::9:

ben bundan sonra keten tohumunu 1 yemek kaşığına çıkarıp ishal olana kadar artırıyım:9::9::9:
3 gündür kabızlık var , ne yağ, ne kayısı, ne keten tohumu fayda etmedi:50:

Gül ablacım inşallah düzelirsin ben çok iyi bilirim kabızlığı,ilk 3 ayım nasıl zor geçti ağlıyordum bile..sonra dan düzeldi,ben çok erik yiyordum bir dönem burda da yazıyordum,erik sen de dene istersen..bana faydası oldu.Eriğim bitti gerçi,karatayla da beslendiğimden beri yaşamıyorum şimdilik..

neden balkabagını:1:denemiyorsunuz,cok iyi gelıyor kabızlıga,hem ben de araştırdım balkabagının,Gİ yüksek,ama glisemik yükü düşük,o yüzden diyet yapanlara öneriyorlarmış,hem bu da sizin kacamagınız olsun,ama kacamak sayılmaz her halda,yasakların listesine girmedi bence.(balkabagından o kadar bahs etdim ki,artık balkabağı söylediğimde her kes gülüyor)

seni örnek alıp aldım balkabağını ,,2 gündür köfte yanında denedim, tepside yer vardı ondanda dilimledim pişirdim ama 2 küçük parça yedim Gİ si yüksek diye fazla yiyemedim, aylardır veremiyordum bide engellemeyeyim diye yiyemedim:50:

offf çok şükür düzelttim..kedicim senin gibi google dan smile'lar buldum ekledim..liste karman çorman çıktı..jet hızıyla düzelttim..umarım olmuştur..onun bi püf noktasımı vardı ??? ay ne stres yaşadım şu 5 dakikada:37::18::52:

KİLO VERENLER

mydenizzz -%2,225 :119::119::119::124::124::124::46::46:

hatce33 -%2,019 :119::119::124::124::46::46:

kedi83 %-1,702:119::119::124::124:

CANANSU60 -%1,156 :119::124:

Fmgenc -%1,107:119:

Gurbetçiçeği -%0,859 :46:

Gul_0663 -%0,744 :46:

Gulhatun%-0,283:46:

Ekin06%-0,130:46:

SABİT KALANLAR yok

KİLO ALANLAR yok

HAMİLELEr prenscim…+500 gr….61 kg (başlangıç 54, 22 haftalık) :49::nazar::emir_bebek:

YENİLER

mypen :71:

mutlukız :71:

iksir:71:

yasminmelis :71:

sweetlyy:71:

gizem___:71:

BİLDİRİM YAPMAYANLAR

niceerendiz :95:

medcezir :95:

hatce33 :95:

sdf82 :95:

gizem__:95:

Snowflake84 :95:

Kaania :95:

umud :95:

RuweYDaa:95:

ALPRMUS:95:

KZCK :95:

Squaw:95:

kilo veren arkadaşları tebrik ederim..sanırım topiğimizde ilk defa oluyor..bu hafta bildirim yapan herkes eksi maşallah:nazar::nazar::nazar:
yardımlarınızdan dolayı gül abla ve kedicim teşekkür ederim:16:

ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş, hasta çocukla uğraşırken bide bunu yaptın hakkını helal et

KG veren herkesi tebrik ederim, (sdf82 de dün 1.5 kg verdim demişti bugün bildirim yapmayı unuttu) :46::46::46: ÇITIRLARIM diye boşuna demiyorum size :54:

bizim topiği bırak başka topiklerde de görmedim herkesin aynı listede kg verip, alan ve sabit kalan olmayışını:nazar::nazar::nazar:

Gül ablacım inşallah düzelirsin ben çok iyi bilirim kabızlığı,ilk 3 ayım nasıl zor geçti ağlıyordum bile..sonra dan düzeldi,ben çok erik yiyordum bir dönem burda da yazıyordum,erik sen de dene istersen..bana faydası oldu.Eriğim bitti gerçi,karatayla da beslendiğimden beri yaşamıyorum şimdilik..

iyiki hatırlattın şimdi çıkıyorum giderken pazara uğrayıp erik alayım:54:

ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş, hasta çocukla uğraşırken bide bunu yaptın hakkını helal et

KG veren herkesi tebrik ederim, (sdf82 de dün 1.5 kg verdim demişti bugün bildirim yapmayı unuttu) :46::46::46: ÇITIRLARIM diye boşuna demiyorum size :54:

bizim topiği bırak başka topiklerde de görmedim herkesin aynı listede kg verip, alan ve sabit kalan olmayışını:nazar::nazar::nazar:

ay ablam ne demek önemli değil..tek her hafta incelelim de hazırlarım liste sorun değil...tekrar herkesi tebrik ediyorum..kk 'da tarihe geçtik:1::nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar ben kilo bildirimi yapmıştım . En azından yaptığımı sandim, sitenin arizalanmasina falan denk geldi demek ki ve çıkmadı :( listede ismimi göremeyince şaşırdım. Sonra bir de bildirmeyenler arasında görünce anladım bir sıkıntı olduğunu. Geç oldu ama tekrar , aynen yazdığım gibi yolluyorum.

rumuz:niceerendiz
başlangıç tarihi:02/01/2014
başlangıç kilo:87,2
geçen hafta: 85
bu hafta:83,7
fark:-1,3
toplam fark:3,5
beden:44
boy:1.67
spor: haftada en az bes gun, günde en az 1 saat yürüyüş + callanetics + Tibet'in gençlik pınarı (3 tekrarlı)
Ilk hedef: 75
Ikinci hedef: 65
Üçüncü hedef: 60
yüzde: -%1,52

Haftaya da plates başlayacak ;)) insan ister istemez kiloyu çabuk vermek istiyor ama biliyorum ki çabuk gitmeyecek bu kilolar. O zaman çabuk sıkılasayım da hep motive kalayim istiyorum ;))

Cok degerli canlarimmmm,en buyuk topik bizim topik.En basta togigimizi kurup hepimizin birarada bulusmamiza vesile olan sayin Gul hanimave butun can dostlarima minnetlerimi sunarim.Kalplerinize beni ve kizimi koydugunuz icin,cok degerli bilgilerinizi esirgemediginiz ve paylastiginiz icin,yavrusu ile butun gece uykusuz kalip ertesi gun kusursuz bir liste hazirladiginiz icin hepiniz haklarinizi helal ediniz.Hepiniz benim icin cok kiymetlisiniz,hepinizi cok seviyorum.

KİLO VERENLER

mydenizzz -%2,225 :119::119::119::124::124::124::46::46:

hatce33 -%2,019 :119::119::124::124::46::46:

kedi83 %-1,702:119::119::124::124:

CANANSU60 -%1,156 :119::124:

Fmgenc -%1,107:119:

Gurbetçiçeği -%0,859 :46:

Gul_0663 -%0,744 :46:

Gulhatun%-0,283:46:

Ekin06%-0,130:46:

SABİT KALANLAR yok

KİLO ALANLAR yok

HAMİLELEr prenscim…+500 gr….61 kg (başlangıç 54, 22 haftalık) :49::nazar::emir_bebek:

YENİLER

mypen :71:

mutlukız :71:

iksir:71:

yasminmelis :71:

sweetlyy:71:

gizem___:71:

BİLDİRİM YAPMAYANLAR

niceerendiz :95:

medcezir :95:

hatce33 :95:

sdf82 :95:

gizem__:95:

Snowflake84 :95:

Kaania :95:

umud :95:

RuweYDaa:95:

ALPRMUS:95:

KZCK :95:

Squaw:95:

kilo veren arkadaşları tebrik ederim..sanırım topiğimizde ilk defa oluyor..bu hafta bildirim yapan herkes eksi maşallah:nazar::nazar::nazar:
yardımlarınızdan dolayı gül abla ve kedicim teşekkür ederim:16:
ellerine sağlık arkadaşımm... evet bu sefer bildirim yapan herkes kilo vermiş. hepimizi kutluyorummmm:46::46::46:

SU HER GÜN AZAR AZAR YUDUM YUDUM 2.5 LİTRE İÇİLECEK!
'İdrar renginiz açık limonata renginde olacak.'

Su 24 saat gün boyu içilmelidir. Ancak yemek sırasında içilmemelidir. Çünkü yemek yerken içilen su mide asidini sulandırır, hazımsızlığa neden olur. Her gün azar azar yudum yudum 2.5 litre su tüketilecek. En önemli kriter, idrar rengi, açık limonata renginde olacak. Öyle değilse vücuda yeterli su girmiyordur. Bu nedenle de bağırsaklar çalışmıyor. İşte bu sebeple Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri de kabızlıktır. Kabızlık ise, metabolizmanın bozulduğunun en basit ve en önemli göstergesidir, belirtisidir. Ciddi bir sağlık sorunudur. Hareket etmezseniz, su içmezseniz bağırsaklar çalışmaz

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:67.2
Bu hafta:66.7
Fark:-500
Toplam fark:12,5
Beden:42……
Spor:leslie 4-5 ve yürüyüş
Boy:1.58……….
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-0.744

Tebrik ediyorum, haftalardır azalmayan kilolar sonunda güazalmış, hem de yarım kilon :3:

"Her şeyden önce hareket edilecek, yol yürünecek, yüzülecek. Yan gelip yatılmayacak, uzaktan kumandalarla yaşanmayacak ya da dört çekere binip saatlerce Boğaz Köprüsü’nde bekledikten sonra da yarım ekmek eşliğinde yemek yenmeyecek. Böyle yaparsak ne sağlıklı olabiliriz ne de sağlıklı kalabiliriz!"

100 kiloluk bir vücudun bir saat koşmasına imkan yok!

"Hipokrat, 'Uzun yol yürüyen, uzun yaşar' diyor. Harvard Üniversitesi'nin son sağlık piramidinde en altta, hareket ve spor var. Ama aşırı spor da tehlikeli! 100 kiloluk bir kadının veya erkeğin kalkıp bir saat koşmasına imkan yok, en aşağı 10-15-20 dakika her gün açık havada yürümeli. Bunun için rahat bir yürüyüş ayakkabısı yeterli."

Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay
Kalp ve İç hastalıkları profesörü

Back