Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir bebeğin
iyi akşamlar canım,
geçmiş olsun bebişe dişin üstüne bide bu çıktı
inşallah iyi çıkar sonuçlar
çocuk hasta olunca insanın eli kolu bağlanıyor bişey yapamamanın çaresizliği insanı çok üzüyor...onlar hasta olana kadar ben olsam derdim çok zor annelik, allah yardımcınız olsun
İyi geceler
Bu saat oldu anca girebilirim topige..bebeğim sabah uyaninca hafif atesliydi bi kaç saat içinde çok yükseldi atesi..39.5 geçti( ve tabi tüm gün hastane doktor tahlil ...kan aldilar elinden çok agladi kuzum. .çubuk kraker verdim anca sustu...sabahta idrar tetkiki var..doktor salgin grip yada idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi...inşallah temiz çıkar sonuclar...
Bu gün az yedim moralim çok bozuktu...
Sabah kkk meyvesiz
Aksam yoğurt, tavuk
Lokmalar boğazımdan gecmedi...sofrada bir sürü yiyecek vardi..mercimek çorbası bulgur pilavı hiç birinden yemedim..
Spor yokkk
Su 3 lt
çok geçmiş olsun canım.. bebişlere nazar mı değdi ne oldu topiğimizin bebekleri hep hasta malesef.. inşallah bi an önce iyileşir annesi
Canim teşekkür ederim. . malesef topigimizin bebekleri ve bir çok bebek ve kişi hasta, salgin ciddi boyutta..Allah herkese şifa versin inşallah
İyi geceler
Bu saat oldu anca girebilirim topige..bebeğim sabah uyaninca hafif atesliydi bi kaç saat içinde çok yükseldi atesi..39.5 geçti( ve tabi tüm gün hastane doktor tahlil ...kan aldilar elinden çok agladi kuzum. .çubuk kraker verdim anca sustu...sabahta idrar tetkiki var..doktor salgin grip yada idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi...inşallah temiz çıkar sonuclar...
Bu gün az yedim moralim çok bozuktu...
Sabah kkk meyvesiz
Aksam yoğurt, tavuk
Lokmalar boğazımdan gecmedi...sofrada bir sürü yiyecek vardi..mercimek çorbası bulgur pilavı hiç birinden yemedim..
Spor yokkk
Su 3 lt
günaydııınlar hepinize
nasıl gidiyor bakalım arkadaşlar
ben rüyamda canan karatayı gördüm diyorum ki ben emziriyorum bana hangi sporu önerirsiniz
bi kaç gün çnce de rüyamda KEk yiyodum Allah dedim gitti diyet
gül abla çölde serap gibi oldun benim için,bi bakıym aşağda adın sora kaybediym seni
kedicim canım sen değirmenlerini benim gibi çankırı tuzdan mı almıştın
ben keten tohumunu öğütmekte zorlanıyrm.belki de organik k.tohumu benimki çok sert
sen naptın canım
günaydııınlar hepinize
nasıl gidiyor bakalım arkadaşlar
ben rüyamda canan karatayı gördüm diyorum ki ben emziriyorum bana hangi sporu önerirsiniz
bi kaç gün çnce de rüyamda KEk yiyodum Allah dedim gitti diyet
gül abla çölde serap gibi oldun benim için,bi bakıym aşağda adın sora kaybediym seni
kedicim canım sen değirmenlerini benim gibi çankırı tuzdan mı almıştın
ben keten tohumunu öğütmekte zorlanıyrm.belki de organik k.tohumu benimki çok sert
sen naptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?