Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir bebeğin

Çok sagolun iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. .moral bozuk olunca insan hiç bi şeyden tat almiyor...dişin üzerine hemen bu cidden yaa yavrum hastaliktan çok çekti. .yürümeye basladiginda gözümüzün önünde düştü kolu kirildi iki yerden.. bir ay alcida kaldi...bonsit olup hastanede mi yatmadi,altinci hastalik mi olmadi ...nazara geliyor diyorlar..okuyoruz surekli ama...bence allah beni onlarin sagligiyla imtihan ediyor..cok düşüyorum üstlerine yapmamam gerek ama işte yapima aykiri..
Neyse inşallah yarın iyi haberlerle gelirim..akşam listeyi ben hazırlıyorum..
Iyi geceler herkese:)

çok geçmiş olsun canım.. bebişlere nazar mı değdi ne oldu topiğimizin bebekleri hep hasta malesef.. inşallah bi an önce iyileşir annesi

çok geçmiş olsun canım.. bebişlere nazar mı değdi ne oldu topiğimizin bebekleri hep hasta malesef.. inşallah bi an önce iyileşir annesi

Canim teşekkür ederim. . malesef topigimizin bebekleri ve bir çok bebek ve kişi hasta, salgin ciddi boyutta..Allah herkese şifa versin inşallah

soda içecektim ya, yalan oldu gitmiş meyveli almış soaları. offf bakmadım dışına, açtım kapağı, bi yudum aldımm ve o tat... şekerli... küçücük bi yudum ama benim canımı sıktı..
bu arada jillian yapılmıştır... duşa girip yatarımm artık.. herkese iyi geceler umarım sabah tartıda harkess eksileri görür..

Çok geçmiş olsun.

Sevgili mydenizzzcigim,butun kalbimle yarinin hepiniz icin cok guzel olmasini yuce rabbimden diliyorum ve inaniyorum.Hepinizin yavrucaklarina cok ama cok gecmis olsun.Yarin hayirli gun,mubarek cuma,insaallah yuce rabbim hepinizi korusun ve esirgesin canlarim.Hayirli ve yuce rabbimin mucizeleriyle dolu bir gece temenni ediyorum herbirinize.Saglikla,saglicakla kaliniz canlarim.

Gunaydin herkese bu sabah kilom 105.4 300 gr vermisim 2 haftada . Rekor kiriyorum yine. Cok fena hastayim bu arada... yazilanlari bile okuyamadan cikiyorum umarim herkes bol bol kilo vermistir bu hafta...

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 47
bu hafta:46.2
fark: -800 gr
toplam fark: -3.800 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.702

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 47
bu hafta:46.2
fark: -800 gr
toplam fark: -3.800 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.702

Günaydın herkese. Hasta olan bebeklere ve arkadaşlara acil şifalar diliyorum.Ben de geçen hafta çok hastaydım salgın gerçekten çok fazla.
Kilo bildirimi konusunda canım sıkıldı Geçen hafta annamlerin yanında, misafirlik felan 1100gr almıştım. Pazartesi tartıldığımda 76,6 çıktım. Sonraki gün 76,3, sonraki gün 75,9 çıktım. Bugün 76,5 çıktım Bu hafta hiç kaçamağım yok. Dün eşim yine çikolatalar gofretler getirmiş, yemedim.
Neyse bildirimi bu hafta başına göre yapıyorum.
rumuz: Ekin06
başlangıç tarihi:21 Ekim
başlangıç kilosu: 80
geçen hafta: 76,6
bu hafta:76,5
fark: -100 gr
toplam fark: -3,5
beden: 42-44
spor:yok
boy:1.65
hedef: 65
yüzde: -0,13

günaydııınlar hepinize

nasıl gidiyor bakalım arkadaşlar

ben rüyamda canan karatayı gördüm diyorum ki ben emziriyorum bana hangi sporu önerirsiniz
bi kaç gün çnce de rüyamda KEk yiyodum Allah dedim gitti diyet

gül abla çölde serap gibi oldun benim için,bi bakıym aşağda adın sora kaybediym seni

kedicim canım sen değirmenlerini benim gibi çankırı tuzdan mı almıştın
ben keten tohumunu öğütmekte zorlanıyrm.belki de organik k.tohumu benimki çok sert
sen naptın canım

günaydııınlar hepinize

ben rüyamda canan karatayı gördüm diyorum ki ben emziriyorum bana hangi sporu önerirsiniz

gül abla çölde serap gibi oldun benim için,bi bakıym aşağda adın sora kaybediym seni

ben keten tohumunu öğütmekte zorlanıyrm.belki de organik k.tohumu benimki çok sert
sen naptın canım

günaydııınlar hepinize

sen naptın canım

Günaydın ,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah,sucuklu yumurta ile kkk+kuruyemişime artık kaju ve fındıkta ekledim.
Öğlen,çok az döner ayran+salata (hastane yediğim için azdı,canım istemedi )
Akşam,1,5 lahmacun+salata+mantar sote+ayran

Otururken karışık meyve

Aralarda limonlu su-su

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 60,5
Bu hafta: 61
Fark: 500
Toplam fark :7 kg.(21.haftamı bitirdim)
Spor: Haftada 5 gün 30 dk.yürüyüş
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69

Günaydın ,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah,sucuklu yumurta ile kkk+kuruyemişime artık kaju ve fındıkta ekledim.
Öğlen,çok az döner ayran+salata (hastane yediğim için azdı,canım istemedi )
Akşam,1,5 lahmacun+salata+mantar sote+ayran

Otururken karışık meyve

Aralarda limonlu su-su

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 60,5
Bu hafta: 61
Fark: 500
Toplam fark :7 kg.(21.haftamı bitirdim)
Spor: Haftada 5 gün 30 dk.yürüyüş
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69

Ya arkadaşlar keten tohumu deyince aklıma takılan bir soru var. Benim aldığım keen tohumu paketinin önünde kocaman büyük haftlerle, hamile ve emziren bayanların kullanması önerilmez yazıyor. İnternetten araştırdığımda da keten tohumu içindeki bitkisel östürojenin bizdeki östrojen gibi davrandığı yazıyor bazı yerlerde. Sizlerin bilgisi var mı?

Ya arkadaşlar keten tohumu deyince aklıma takılan bir soru var. Benim aldığım keten tohumu paketinin önünde kocaman büyük haftlerle, hamile ve emziren bayanların kullanması önerilmez yazıyor. İnternetten araştırdığımda da keten tohumu içindeki bitkisel östrojenin bizdeki östrojen gibi davrandığı yazıyor bazı yerlerde. Sizlerin bilgisi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…