soda içecektim ya, yalan oldugitmiş meyveli almış soaları. offf bakmadım dışına, açtım kapağı, bi yudum aldımm ve o tat... şekerli... küçücük bi yudum ama benim canımı sıktı..
bu arada jillian yapılmıştır...duşa girip yatarımm artık.. herkese iyi geceler umarım sabah tartıda harkess eksileri görür..
günaydııınlar hepinize
nasıl gidiyor bakalım arkadaşlar
ben rüyamda canan karatayı gördüm diyorum ki ben emziriyorum bana hangi sporu önerirsiniz
bi kaç gün çnce de rüyamda KEk yiyodum Allah dedim gitti diyet
gül abla çölde serap gibi oldun benim için,bi bakıym aşağda adın sora kaybediym seni
kedicim canım sen değirmenlerini benim gibi çankırı tuzdan mı almıştın
ben keten tohumunu öğütmekte zorlanıyrm.belki de organik k.tohumu benimki çok sert
sen naptın canım
günaydııınlar hepinize
ben rüyamda canan karatayı gördüm diyorum ki ben emziriyorum bana hangi sporu önerirsiniz
gül abla çölde serap gibi oldun benim için,bi bakıym aşağda adın sora kaybediym seni
ben keten tohumunu öğütmekte zorlanıyrm.belki de organik k.tohumu benimki çok sert
sen naptın canım
Ya arkadaşlar keten tohumu deyince aklıma takılan bir soru var. Benim aldığım keen tohumu paketinin önünde kocaman büyük haftlerle, hamile ve emziren bayanların kullanması önerilmez yazıyor. İnternetten araştırdığımda da keten tohumu içindeki bitkisel östürojenin bizdeki östrojen gibi davrandığı yazıyor bazı yerlerde. Sizlerin bilgisi var mı?
günaydııınlar hepinize
sen naptın canım
Ya arkadaşlar keten tohumu deyince aklıma takılan bir soru var. Benim aldığım keen tohumu paketinin önünde kocaman büyük haftlerle, hamile ve emziren bayanların kullanması önerilmez yazıyor. İnternetten araştırdığımda da keten tohumu içindeki bitkisel östürojenin bizdeki östrojen gibi davrandığı yazıyor bazı yerlerde. Sizlerin bilgisi var mı?
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 47
bu hafta:46.2
fark: -800 gr
toplam fark: -3.800 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.702
arkadaşlar merhaba.
Kızım iki gündür hasta boğazları kötüydü ateş yapıordu. Dünde hırııltı başladı götürdük. Bronşit olmuş. İğne başladılar.
Çalışan anne olmanın en kötü yanı... hasta olan ve arkamdan ağlayan kızımı bırakıp işe gelmek zorunda olmak
Çok sagolun iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. .moral bozuk olunca insan hiç bi şeyden tat almiyor...dişin üzerine hemen bu cidden yaa yavrum hastaliktan çok çekti. .yürümeye basladiginda gözümüzün önünde düştü kolu kirildi iki yerden.. bir ay alcida kaldi...bonsit olup hastanede mi yatmadi,altinci hastalik mi olmadi ...nazara geliyor diyorlar..okuyoruz surekli ama...bence allah beni onlarin sagligiyla imtihan ediyor..cok düşüyorum üstlerine yapmamam gerek ama işte yapima aykiri..
Neyse inşallah yarın iyi haberlerle gelirim..akşam listeyi ben hazırlıyorum..
Iyi geceler herkese:)
günaydııınlar hepinize
sen naptın canım
arkadaşlar merhaba.
Kızım iki gündür hasta boğazları kötüydü ateş yapıordu. Dünde hırııltı başladı götürdük. Bronşit olmuş. İğne başladılar.
Çalışan anne olmanın en kötü yanı... hasta olan ve arkamdan ağlayan kızımı bırakıp işe gelmek zorunda olmak
çok geçmiş olsun canım
benim kızlarım da hasta malesef
küçük kızımda ayrıca doğuştan gözyaşı kanalı tıkanıklığı var
uyandığında çapaktan gözlerini açamıo yavrum
olmazsa 1 yaşında ameliyat ama inşaLLAH MASAJLA GEÇİCEK AMELİYATA GEREK KALMAyacak
çok geçmiş olsun canım
benim kızlarım da hasta malesef
küçük kızımda ayrıca doğuştan gözyaşı kanalı tıkanıklığı var
uyandığında çapaktan gözlerini açamıo yavrum
olmazsa 1 yaşında ameliyat ama inşaLLAH MASAJLA GEÇİCEK AMELİYATA GEREK KALMAyacak
Çok geçmiş olsun. Bu ne yaaa herkes dökülüyor. Herkes hasta. Nazar mı değdi topiğimizearkadaşlar merhaba.
arkadaşlar merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?