• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

soda içecektim ya, yalan oldu:50: gitmiş meyveli almış soaları. offf bakmadım dışına, açtım kapağı, bi yudum aldımm ve o tat... şekerli... küçücük bi yudum ama benim canımı sıktı..
bu arada jillian yapılmıştır...:15: duşa girip yatarımm artık.. herkese iyi geceler umarım sabah tartıda harkess eksileri görür.. :16::16:

Ben senin yerine içtim, ama hiç içmeseydin keşke kola gibi onlarda şeker var. Neyse, artık içmezsin. Bu arada kendine bir tane avatar eklemeni rica ediyorum. :52::52::1:

Buradan uygun boyutlarda alabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-632.html

günaydııınlar hepinize

nasıl gidiyor bakalım arkadaşlar

ben rüyamda canan karatayı gördüm diyorum ki ben emziriyorum bana hangi sporu önerirsiniz
bi kaç gün çnce de rüyamda KEk yiyodum Allah dedim gitti diyet

gül abla çölde serap gibi oldun benim için,bi bakıym aşağda adın sora kaybediym seni

kedicim canım sen değirmenlerini benim gibi çankırı tuzdan mı almıştın
ben keten tohumunu öğütmekte zorlanıyrm.belki de organik k.tohumu benimki çok sert
sen naptın canım

Evet çankırı kaya tuzundan aldım, bulgur büyüklüğünde 84 mineralli. Keten tohumunu bütün tüketiyorum. Öğütmüyor öğütücüm. Son denediğimde birazcık öğüttü ama, onu öğütene kadar sabah olurdu herhalde. :1:

Günaydın ,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah,sucuklu yumurta ile kkk+kuruyemişime artık kaju ve fındıkta ekledim.
Öğlen,çok az döner ayran+salata (hastane yediğim için azdı,canım istemedi )
Akşam,1,5 lahmacun+salata+mantar sote+ayran

Otururken karışık meyve

Aralarda limonlu su-su

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 60,5
Bu hafta: 61
Fark: 500
Toplam fark :7 kg.(21.haftamı bitirdim)
Spor: Haftada 5 gün 30 dk.yürüyüş
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69

günaydııınlar hepinize

ben rüyamda canan karatayı gördüm diyorum ki ben emziriyorum bana hangi sporu önerirsiniz

gül abla çölde serap gibi oldun benim için,bi bakıym aşağda adın sora kaybediym seni

ben keten tohumunu öğütmekte zorlanıyrm.belki de organik k.tohumu benimki çok sert
sen naptın canım

Ya arkadaşlar keten tohumu deyince aklıma takılan bir soru var. Benim aldığım keten tohumu paketinin önünde kocaman büyük haftlerle, hamile ve emziren bayanların kullanması önerilmez yazıyor. İnternetten araştırdığımda da keten tohumu içindeki bitkisel östrojenin bizdeki östrojen gibi davrandığı yazıyor bazı yerlerde. Sizlerin bilgisi var mı?

Ya arkadaşlar keten tohumu deyince aklıma takılan bir soru var. Benim aldığım keen tohumu paketinin önünde kocaman büyük haftlerle, hamile ve emziren bayanların kullanması önerilmez yazıyor. İnternetten araştırdığımda da keten tohumu içindeki bitkisel östürojenin bizdeki östrojen gibi davrandığı yazıyor bazı yerlerde. Sizlerin bilgisi var mı?

yok canım bunu öğrendiğim iyi oldu.ben de araştırayım bakalım olmazsa kullanmam ben de

günaydııınlar hepinize

sen naptın canım

Ya arkadaşlar keten tohumu deyince aklıma takılan bir soru var. Benim aldığım keten tohumu paketinin önünde kocaman büyük haftlerle, hamile ve emziren bayanların kullanması önerilmez yazıyor. İnternetten araştırdığımda da keten tohumu içindeki bitkisel östrojenin bizdeki östrojen gibi davrandığı yazıyor bazı yerlerde. Sizlerin bilgisi var mı?

Ya arkadaşlar keten tohumu deyince aklıma takılan bir soru var. Benim aldığım keen tohumu paketinin önünde kocaman büyük haftlerle, hamile ve emziren bayanların kullanması önerilmez yazıyor. İnternetten araştırdığımda da keten tohumu içindeki bitkisel östürojenin bizdeki östrojen gibi davrandığı yazıyor bazı yerlerde. Sizlerin bilgisi var mı?

Bir ara bende yemek istemiştim,araştırdım net cevap bulamadım.Okay beylere sordum dr.unuza sorun dediler..Dr.uma sormak hiç aklıma gelmiyor unutuyorum hep..

arkadaşlar merhaba.
Kızım iki gündür hasta boğazları kötüydü ateş yapıordu. Dünde hırııltı başladı götürdük. Bronşit olmuş. İğne başladılar. :(
Çalışan anne olmanın en kötü yanı... hasta olan ve arkamdan ağlayan kızımı bırakıp işe gelmek zorunda olmak :(

ben ilk defa duyuyorum canım bi araştırayım zararı varsa ben de kullanmam bebeğim herşeyden önemli tabii
çok teşekkür ederim

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 47
bu hafta:46.2
fark: -800 gr
toplam fark: -3.800 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.702

kedi yine hedefin altına inmişsin ayıp oluyor ama bizler hedefe uzaktan bakarken sen altlarda geziyorsun çok havalısın şekerim:9::9::9:

bugün netimde bi sorun var...hayırdır inşallah..çok yavaşlamış site rahat msj yazamıyrm.neyse görüşürüz arkadaşlar..

Gunaydin herkese bu sabah kilom 105.4 300 gr vermisim 2 haftada . Rekor kiriyorum yine. Cok fena hastayim bu arada... yazilanlari bile okuyamadan cikiyorum umarim herkes bol bol kilo vermistir bu hafta...

arkadaşlar merhaba.
Kızım iki gündür hasta boğazları kötüydü ateş yapıordu. Dünde hırııltı başladı götürdük. Bronşit olmuş. İğne başladılar. :(
Çalışan anne olmanın en kötü yanı... hasta olan ve arkamdan ağlayan kızımı bırakıp işe gelmek zorunda olmak :(

çok geçmiş olsun canım
benim kızlarım da hasta malesef
küçük kızımda ayrıca doğuştan gözyaşı kanalı tıkanıklığı var
uyandığında çapaktan gözlerini açamıo yavrum
olmazsa 1 yaşında ameliyat ama inşaLLAH MASAJLA GEÇİCEK AMELİYATA GEREK KALMAyacak

Çok sagolun iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. .moral bozuk olunca insan hiç bi şeyden tat almiyor...dişin üzerine hemen bu cidden yaa yavrum hastaliktan çok çekti. .yürümeye basladiginda gözümüzün önünde düştü kolu kirildi iki yerden.. bir ay alcida kaldi...bonsit olup hastanede mi yatmadi,altinci hastalik mi olmadi ...nazara geliyor diyorlar..okuyoruz surekli ama...bence allah beni onlarin sagligiyla imtihan ediyor..cok düşüyorum üstlerine yapmamam gerek ama işte yapima aykiri..
Neyse inşallah yarın iyi haberlerle gelirim..akşam listeyi ben hazırlıyorum..
Iyi geceler herkese:)

Canım sizede çok geçmiş olsun ,en kısa zaman da iyi olursunuz inşallah ,sen de dikkat et kendine..

günaydııınlar hepinize

sen naptın canım

günaydın canım

rüyanı yorumlayayım :rüyada karatayı görmek hedef kg na ulaşacaksın demek :9::9::9:
buda güzel çölde serap gibi:9::9:

arkadaşlar merhaba.

çok geçmiş olsun canım
olmazsa 1 yaşında ameliyat ama inşaLLAH MASAJLA GEÇİCEK AMELİYATA GEREK KALMAyacak

Sizleri de yeni gördüm,Allahım hasta olan herkese şifa versin..Çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin bütün yavrularımıza.

arkadaşlar merhaba.
Çok geçmiş olsun. Bu ne yaaa herkes dökülüyor. Herkes hasta. Nazar mı değdi topiğimize :nazar::nazar::nazar::nazar:

kilo bildirimimi yapiyorum:34:
baslangic kilom : 95
gecen haftaki : 93,1
bu haftaki : 92,3
fark : -800
boy : 175
Yas : 37

bu hfta fazla verememisim, spordan olabilirmi bilmiyorum, birazda kabizlik var , ama hic yoktan iyidir, bazi kacamaklarima ragmen :34:
kilo verenleri tebrik ediyorum, hastalanan arkadaslarada acil sifalar diliyorum:16::16::16:

arkadaşlar merhaba.

merhaba canım

kızına geçmiş olsun, bronşitin en etkili çözümü soğuk buhar, benim kızım 7 aylıkken olmuştu 2 kutu antibiyotik fayda etmedi acile gittik 3 gün yoğun bakımda soğuk buharla zor iyileşti,,ondan sonra hafif bi öksürük yada hırıltı duysam acile giidyordum 20 dkk da bir soğuk buhar veriyorlardı hırıltı geçince 5-6 saat sonra eve dönüncede ventolini şurup olarak veriyordum antibiyotiksiz iyileşiyordu ...aklında olsun hala o yönteme devam ediyorlarsa tekraralayınca yaptırıısın

damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış...ben seni anlıyorum canım o şekilde 3 tane büyüttüm sabahlara kadar acilde olurduk eve gider çocuğun ve kendimin üstünü değiştirir yemeklerini hazırlar bakıcıya bırakır diğer 2 çocuğu okula bırakır oradan 8.30 da mesai de olurdum izin yok anlayış yok uykusuz akşama kadar çalış, akşam evde çocuklar ayrı dert hasta olan çocuk ayrı dert yine sabaha kadar uyku yok tekrar uyumadan işe ....

Back