güle güle kullan canım
ben o değirmenlerden almadım belki ayarı vardır bzıları ayarlı oluyor kedi aldı o nasıl kullanıyorsa yazar
benim aldığım kolay çekiliyor birini tuza kullanıyorum birini keten tohumuna tepeden çevirmeli çok rahatEki Görüntüle 925583
Aynen öyle. Canan Karatay'da çok sert. Hatta çok eleştiriyorlar o yüzden. Benim kuzenim var o da prof. o da öyle sert. Kaşlarının arasına botoks yaptırdı çatık kaştan dolayı hastalar korkmasın diye
Benim de elimde bundan bir tane var ama ben kullanırken çok zorlandım. O yüzden başka bir tane edindim. tuzu içine nereden atacağımı anlamadım. Üstteki o küçük girişten, tuzları koymaya çalışırlen çok zorlanıyordum. Ağız küçük , kimi tuzlar büyük. İçine koymaya çalışırlen hep dökülüyordu. Var mı başka bir yöntem?
Bu arada cam olanı da şöyle edindim , adını şu an hatırlamadığım bir markanın kaya tuzlarını direk küçük bir cam değirmene koymuşlar öyle satıyorlar. O tuz bittikçe billur tuzun deniz tuzunu aldım, cam şişede, onu koyuyorum değirmene.
günaydın canım dün benimde çok yoğundu anca gece gelebildim..bazı kısımları gündüz okudum ama fırsat bulup yazamadım insanın cidden aklı kalıyor
yine faydalı şeyler paylaşmışsın.. omlet muhteşem bi şey bende denedim biraz önce bitirdim..tekrar teşekkürler
spor salonuna giderken özellikle önerirlerdi greyfurt-soda'yı sporun hemen ardından çok faydalıymış yağ yakımına..yalnız biliyorsundur belki ama bilmeyen varsa yinede hatırlatma olsun..greyfurt ilaçla falan alınmamalıymış..ben bir seferinde hafif bi grip geçiriyordum grip ilacıyla çakışmadan içmiştim, yinede şiddetli çarpıntı yaşadım
Ben bunu bilmiyordum bak. Her gün bir artacak diye anladım. Demek yanlış anlamışım. Hafta hafta artacaksa 18 hafta sonra 21 tekrarlı yapıyor olacağım :) haklısın 3 tekrarlı da kolaymış gibi görünüyor ama şu ters masa hareketinde kollarım o kadar acıdı ki anlatamam :))
5 hareket var hepsi 3'er kere yapılıyor, başlangıçta.
1. hafta: 3
2. hafta: 5
3. hafta: 7
4. hafta: 9
5. hafta: 11
6. hafta: 13
7. hafta: 15
8. hafta: 17
9. hafta: 19
10. hafta: 21
Sonrasında da ömür boyu 21, kesinlikle 21den fazla yapılmıyor.
Bu şekilde arttırılıyor normalde, ama çok zorlanıyorsan, tek sayı olarakta arttırabilirsin.
Mesela 21'e geldin ve çok acil işin var, hiç yapmamaktansa 3 tane yap, daha iyi.
çizelgendeki yazıyı okursan orada da aynı şey yazıyor emme hareketleri yapar diye demek ki bebekte sorun yok sorun prof ta...
için rahatlasın diye aklıma gelenleri yazıyorum .....benim kızda (3.de) 6 gün geçmişti doktora gittim ikizse aldıracaktım tekse doğuracaktım, 2 de evde 4 yapar çalışırken nasıl bakacağım o kadar çocuğa neyse doktor anlamak için 6 gün çok erken ama bakalım dedi tek su kesesi gördü ikiz değil ama su kesesi göründüğüne göre erken döllenme olmuş dedi bende o zaman bu bebek kız tekrar sünnet yaptırmaktan kurtuldum dedim (oğluma yeni sünnet düğünü yaptırmıştım aylarca tek başıma hazırlık yapmaktan canım çıkmıştı ) onu nerden çıkardın dedi, ben buse de (onuda o doğurtturduğu için tanıyor) kıızm olsun diye çok araştırma yaptığım için kız çocuğunun erken döllendiğini biliyorum dedim güldü....bildiğin gibi olsun dedi
Yapmıyorum, kendi vücut tipime uygun egzersiizleri toparlayıp bir program yaptım, onu uyguluyorum. Video varmı paylaşabilirmisin, nasılmış.Çok teşekkür ederim. Haklısın her gün bir tane artacak gibi durmuyor zaten. Dedim ya ters köprüde epey zorladı kollarımı.
Peki callanetics yapıyor musun? Ben 10 saate 10 yaş gençleş programını yapmaya başladım. Bugün de yaparsam 3. günüm olacak.
Deniz tuzu da işlemiş gıda mı oluyor? Kristal kaya tuzu himalaya tuzu deniz tuzu... Kafam öyle karıştı ki bir gün markette karşımda deniz tuzunu görünce alıverdim işte.
Nereden aldınız? Ben de almak isterim.
geçmişi okuyamadım.
menümü yazayım hemen.
sabah kkk
öğlen mercimek çorbası, kıymalı ıspanak, salata, yoğurt
akşam balık çorbası+balık+bollll salata.
Bahsettiğiniz takvim nasıl bir şey :) ben de, öncelikle sağlıklı olsun da, çok istiyorum kız çocuğumun olmasını.
işlenmiş gıda değil canım
denizler kirlendiği için tuzada kirlilik geçiyor sağlıklı olmuyor, bende karataya ilk başladığımda deniz tuzu aldım kitapları okuyunca internetten araştırdım himalaya- deniz -kristal olarak ...kristal mantıklı geldi kendi tuzumuz Türkiye'de üretiliyor, 84 mineral var, tuz mağarasında damarlardan çıkıyor ve barut artığı karışmıyor, ben aldıktan 2- 3 ay sonra karatay hoca nında çankırı tuzu nu önerdiğini duydum dün işyerinden bir arkadaşa tuzu önerdim aaa ben TV de seyretmiştim orayı dedi internetten açtım faydalarını okuyunca şok oldu 19 kg luk sipariş hazırladı, ona sipariş vermek için girdim oda tuzları stoklarda kalmamış arkadaşım 9 tane alacaktı, bıraktım siparişi yarın tekrar bakacağız gelmişmi diye
cankirituzu diye googleye yazınca site çıkıyor canım mesaj atayım linkini sana şimdi
Cok teşekkür ederim. Eve gidince rahat rahat bakarım. Tuz bozulmaz kokmaz, ben de cok alayım o zaman :)) dursun evde.
İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm: 9:30 sucuklu yumurta, ceviz, maydanoz, zeytin
Öğlen 14:30 1 kase dil çorbası ve 1 kase yoğurt
Akşam18:30 1 kase tarhana çorbası, balık, turp, soğan, maydanoz, közlemiş patlıcanlı yoğurt, kuru domates ve kuru incirli tahin
Hemen üstüne kabak çekirdeği.
Aralarda limonlu su, yeşil çay, az sütlü kahve.
Aslında öğken yemek yeöemeyi düşünüyordum ama midem kazındı bari çorba içeyim dedim yanında da yoğurt yedimafiyet olsun canım
bugün öğlene kadar leptin çalışmış
Aslında öğken yemek yeöemeyi düşünüyordum ama midem kazındı bari çorba içeyim dedim yanında da yoğurt yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?