Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Benim bilgim yoktu suyun ayakta içilmemesi ile ilgili, artık birkaç aydır ayakta hiçbir sıvıyı tüketmiyorum. Annemle yürüyüş yaparken sen devam et, ben geliyorum diyorum, oturup içiyorum. Sonra tekrar devam ediyorum.

teşekkür ederim canım çok faydalı oldu

sağol kedicim güzel bilgilerin için.. çocukken hep bunlar anlatılırdı bize.. dedem filan çok kızardı yemek yemede, anlattığın şeyleri yaptığımızda. bi büyük başlamadan yemeğe biz başlamazdık. hep önünüzden başlayın yemeğe derdi. yemek dışındaa bişi yiceksek mutfakta yer, gezinerek yememize izin vermezdi suyu ayakta içirmezdi.. büyüdükçe unuttuk bazı şeyleri sağol tekrar hatırlattığın için arkadaşım..

menüm sabah kkk
öğlen yoğurt ve yerfıstığı
akşam 20.00da bitti haşlanmış karnıbahar bol limolu ve zeytinyağlı , yanıda da bi kase yoğurt, turp ve kuru soğan

teşekkür ederim canım yıllar sonra merakım gitti
bizede küçükken herşey günah diye söylenirdi, mantığımıza uyanı uygular uymuyanın da açıklaması yeterli gelmezse uygulamazdık...su içerken otur başını elinle tutarak iç derlerdi ev dışında bu yapılırmı ne şaçma der yapmazdık...ondan dolayıda alışkanlık edinemedim mutfakta sürahide ki suyu bardağa doldurup ayakta içiyorum tekrar doldurup yanıma alıp oturarak içiyorum ...bu yazıyı okuyunca çok mantıklı geldi suyu doldurdum oturdum içtim kalktım tekrar doldurup salona getırdım...bundan sonra ayakta içmem içenede mani olmam diyemeyeceğim hemen açıklama yaparak mani olurum ....yandı millet

akşam yemeği ne kadar az olmuş doydun mu canım

akşam yemeği ne kadar az olmuş doydun mu canım

doydum ablacım zaten karnıbaharı az yemedim ki baya yedim haliyle şişiriyor bide yğrt çok tok tutuyor zaten şu an bi şişlik mevcut soda içebiliyor muyduk ablacım ilerleyen saatlerde:44:

Evet yandılar ama sonuçta onların iyiliği için. Bu şekilde açıklarsan zaten anlarlar.

doydum ablacım zaten karnıbaharı az yemedim ki baya yedim haliyle şişiriyor bide yğrt çok tok tutuyor zaten şu an bi şişlik mevcut soda içebiliyor muyduk ablacım ilerleyen saatlerde:44:

Maden suyu içilebilir, ben içiyorum. Sadece tansiyonu olanlara galiba önermiyordu. Bende içeyim hemen. Spor sonrası içilebilir mesela.

PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

SABAH 8 GİBİ SÜT KAYMAĞI

KAHVALTI 12:00
Dil peyniri
Yeşil Zeytin ( ad.)
Elma kurusu, incir, fındık, kabak çekirdeği
Yürüyen tavuk yumurtası, peynirli, baharatlı
Siyah çay

Türk Kahvesi

18:38
2 kase mercimek çorbası (1 kase ile doymam zannediyordum ama 2 kase fazla geldi)
Turp ve kırmızı lahana salatası, sirke ve zeytinyağı ile
Keten tohumlu yoğurt

Sade maden suyu :)
SU

sabah KKK ve 1 bardak süt

akşam...fırında köfte(soğanlı ve bal kabaklı), yoğurt (keten tohumlu), 1 bardak ayran, 1 bardak süt

spor sabah işe kadar 20 dkk yürüyüş,
..........öğlen 45 dkk yürüyüş, 30 dkk spor aletleriyle kafa dinleme

pilates sırt ağrılarına, omurga eğriliğine birebir ama her gün düzenli yapmak gerekiyor.

pilates sırt ağrılarına, omurga eğriliğine birebir ama her gün düzenli yapmak gerekiyor.

sen çocuklardan düzenli yapabilecekmisin

ben pilates i seviyorum ama belimde 3 tane fıtık, dizlerimde de sıvı bitmesi olduğu için yapmaya cesaret edemiyorum,

2 sene önce spora başlarken hoca pilates mi, step mi aletli mi demişti, 1 gün step 2 gün aletli seçmiştim....karatayla dizlerimdeki problemler azaldı ama yinede cesaret edemem

İyi geceler

Bu saat oldu anca girebilirim topige..bebeğim sabah uyaninca hafif atesliydi bi kaç saat içinde çok yükseldi atesi..39.5 geçti ( ve tabi tüm gün hastane doktor tahlil ...kan aldilar elinden çok agladi kuzum. .çubuk kraker verdim anca sustu...sabahta idrar tetkiki var..doktor salgin grip yada idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi...inşallah temiz çıkar sonuclar...

Bu gün az yedim moralim çok bozuktu...

Sabah kkk meyvesiz

Aksam yoğurt, tavuk
Lokmalar boğazımdan gecmedi...sofrada bir sürü yiyecek vardi..mercimek çorbası bulgur pilavı hiç birinden yemedim..

Spor yokkk
Su 3 lt

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir bebeğin

iyi akşamlar canım,

geçmiş olsun bebişe dişin üstüne bide bu çıktı
inşallah iyi çıkar sonuçlar
çocuk hasta olunca insanın eli kolu bağlanıyor bişey yapamamanın çaresizliği insanı çok üzüyor...onlar hasta olana kadar ben olsam derdim çok zor annelik, allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…