Geldim canlarım,işlere bile bakmadan buraya baktım hemencik ....
Uzun ve yorucu bir muayene oldu,biraz da canım sıkılmadı desem yalan olur..bunu size yansıtırım yani..
Bebeğim biliyorsunuz başından beri sizinle paylaşıyorum gelişimi ,sağlığı yerinde maşallah..
Bugün detaylıya bakan prof.regl başlangıcına göre 3 gün geride olduğunu küçük olduğunu söyledi.Afalladım tabi ağladım,bir de prof.olduğu için çok sert şap şap söyledi böyle sinirlerimi boşalttı.İçeri girmeden kardeşim çok iyi dr. olduğunu ama çok sert olduğunu çok bilmişlerin böyle olacağını söylemişti,aldırış etmemiştim..Sorun olmaz sadece bilmeniz gerekiyor dedi..
Onun dışında; kalbi,organları,omurgası ,el-ayak -kulak v.s. hatta ağız yapısının çok iyi olduğunu söyledi..Benden bebeğe giden damar gayet açık,beyin gelişimi v.s. onlarda çok iyi,hiç bir sorun yok.
Çıktım dr.um yanına gittim,kardeşim yanımda biraz teselli etti beni..Dr.başından beri tombik bebek,uzun boylu diyordu.
Dr.um regl tarihini biliyoruz ama ovülasyon dönemi bilemeyiz,3 gün sonra olmuştur belki,başından beri uyumlu gidiyorsun,sakın telaş yapma dedi.Gayat iyi ,ne küçük bebekler var,anneden beslenmeye giden yolu kapalı zor beslenen bebekler var diye beni rahatlattı tabi..Kendime bu saate ancak gelebildim,sonra yolda gelirken düşündüm.Sağlığı yerinde ne istiyorum dedim,tabi bir anlık duygusal patlama birde prof.un sert oluşu..
Hiç bir sorun yok,burda yazıp sizin de canınıza sıkmak istemezdim ama sizde böyle karşılaşırsanız aklınızda olsun,ben bilmediğim için panik yaptım,yumurtalama geç de olmuş olacağından regle göre büyük ve ya küçük çıkabiliyormuş..
Hastanede kardeşim ve arkadaşları ye ye dediler başka birşey demediler,şimdi ben karataya uygun besleniyorum,acaba neleri artırmam gerekiyor bunu araştırıcam,sizde bana yardımcı olun olurmu ...dr.ısrarla bebeğin kilosu iyi dese de annelik işte dürtüyor beni birşey..
Böyle işte ...teşekkür ederim güzel dualarınız için..