Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhabalar bugün sabah 7.00 da 2 kayısı yumurta peynir zeytin ceviz çay
12.00 pırasa yogurt
17.30 da mercimek çorbası köfte salata yoğurt düşünüyorum ama kofteye ekmek içi koysbilurmiyiz bide hergün yarım saat tempolu yürüyüş 2lt su iciyorum çalıştığım için fazla olmuyor

Canlarimmmm herbirinize en icten merhabalar.Prenscigim dualarim seninle yavrum insaallah coook guzel haberlerinizi bekliyoruz.Gulcugum sende bugunku gunaydin msj.inla herzamanki zerafetini yansitmissin canim.Gununuz cok mutlu ve saglikli devam etsin insaallah.

Iksircigim,hayirli olsun canim.Ben kofteme ekmek koymuyorum.Kiyma sogan sarmisak aci pul biber kimyon kekik yumurta ve maydanoz hepsini karistirip firinda izgara yapiyorum.Sulu versiyonunu deniyen arkadaslarim ekmek yeine cok az bulgur ilave ediyorlar.Cunku ekmek her halukarda yasak.Ekmege una sekere islem gormus tuza pirince makarnaya neskafeye evimizin kapisina -girilmez- tabelasi koyacagiz canim.

Iksircigim,hayirli olsun canim.Ben kofteme ekmek koymuyorum.Kiyma sogan sarmisak aci pul biber kimyon kekik yumurta ve maydanoz hepsini karistirip firinda izgara yapiyorum.Sulu versiyonunu deniyen arkadaslarim ekmek yeine cok az bulgur ilave ediyorlar.Cunku ekmek her halukarda yasak.Ekmege una sekere islem gormus tuza pirince makarnaya neskafeye evimizin kapisina -girilmez- tabelasi koyacagiz canim.

Canlarim,cok ozur dilerim dunden beri msj.larim cift cikiyor.Sanirim telekominikasyon da global bir kilitlenme sozkonusu.

Son düzenleme:

çok teşekkürler, doktor antibiyotik vermediği için sevinmiştim, ama basit bi soğuk algınlığı değilmiş boğazında enfeksiyon olmuş, hastalığın başında gittiğimiz için anlaşılmadı tabi.. 3 günlük bi antibiyotik verdi, 10 gün etki ediyormuş.. çocuklar hasta olunca evin tadı kalmıyor.. s.arabistanda havalar hiçbi zaman tam soğumadığı için mikroplar çok dirençli ve sürekli hasta olan birileri var etrafta..

geçmiş olsun canım

çocuk hasta olunca tartılmayıda unuttun tabii

yok unutmadım valla:) 57.1 çıktım, adetin etkisi hala var, yarın unutmayıp yazayım diye yazmadım..

buraya geçici görevli gelmiştim ben sonunda atamam oldu,bugün öğrendim.. sınav kazanmış öğrencileri gibi mutluyum bugün:)

Hayırlı olsun :)

Bluebottlecicigim,yavruna cok gecmis olsun canim,tabii endiselenmemek imkansiz ama insaallah cok kisa surede atlatir.Ataman icin de cok hayirlisi olsun,rabbim en guzel gunlere eristirsin ailece insaallah.

Canlarim,cok ozur dilerim dunden beri msj.larim cift cikiyor.Sanirim telekominikasyon da global bir kitlenme sozkonusu.

çok güzel anlatmışsın canım

dün akşam eklediğim resimdeki köfteyide aynen senin şimdi tarif ettiğin gibi yaptım içindekiiler bile aynı , bir an şaşırdım benim yaptığımı mı tarif ediyorsun diye ben tepside boş kalan yerlere 3 tane kuru soğan dillimledim renkli olsun diyede hatce33 ü heveslenip balkabağı almıştım ondanda ince ince dilimleyip tepsiye koydum hepsinin üstünede yağ sürdüm çok lezzetlli oldu bu akşamda onu yiyeceğim yarım kg kıymadan 20 tane çıktı 5 tane dün yedim gerisi duruyor

çok güzel anlatmışsın canım

dün akşam eklediğim resimdeki köfteyide aynen senin şimdi tarif ettiğin gibi yaptım içindekiiler bile aynı , bir an şaşırdım benim yaptığımı mı tarif ediyorsun diye ben tepside boş kalan yerlere 3 tane kuru soğan dillimledim renkli olsun diyede hatce33 ü heveslenip balkabağı almıştım ondanda ince ince dilimleyip tepsiye koydum hepsinin üstünede yağ sürdüm çok lezzetlli oldu bu akşamda onu yiyeceğim yarım kg kıymadan 20 tane çıktı 5 tane dün yedim gerisi duruyor

Geldim canlarım,işlere bile bakmadan buraya baktım hemencik ....

Uzun ve yorucu bir muayene oldu,biraz da canım sıkılmadı desem yalan olur..bunu size yansıtırım yani..

Bebeğim biliyorsunuz başından beri sizinle paylaşıyorum gelişimi ,sağlığı yerinde maşallah..

Bugün detaylıya bakan prof.regl başlangıcına göre 3 gün geride olduğunu küçük olduğunu söyledi.Afalladım tabi ağladım,bir de prof.olduğu için çok sert şap şap söyledi böyle sinirlerimi boşalttı.İçeri girmeden kardeşim çok iyi dr. olduğunu ama çok sert olduğunu çok bilmişlerin böyle olacağını söylemişti,aldırış etmemiştim..Sorun olmaz sadece bilmeniz gerekiyor dedi..

Onun dışında; kalbi,organları,omurgası ,el-ayak -kulak v.s. hatta ağız yapısının çok iyi olduğunu söyledi..Benden bebeğe giden damar gayet açık,beyin gelişimi v.s. onlarda çok iyi,hiç bir sorun yok.

Çıktım dr.um yanına gittim,kardeşim yanımda biraz teselli etti beni..Dr.başından beri tombik bebek,uzun boylu diyordu.
Dr.um regl tarihini biliyoruz ama ovülasyon dönemi bilemeyiz,3 gün sonra olmuştur belki,başından beri uyumlu gidiyorsun,sakın telaş yapma dedi.Gayat iyi ,ne küçük bebekler var,anneden beslenmeye giden yolu kapalı zor beslenen bebekler var diye beni rahatlattı tabi..Kendime bu saate ancak gelebildim,sonra yolda gelirken düşündüm.Sağlığı yerinde ne istiyorum dedim,tabi bir anlık duygusal patlama birde prof.un sert oluşu..

Hiç bir sorun yok,burda yazıp sizin de canınıza sıkmak istemezdim ama sizde böyle karşılaşırsanız aklınızda olsun,ben bilmediğim için panik yaptım,yumurtalama geç de olmuş olacağından regle göre büyük ve ya küçük çıkabiliyormuş..

Hastanede kardeşim ve arkadaşları ye ye dediler başka birşey demediler,şimdi ben karataya uygun besleniyorum,acaba neleri artırmam gerekiyor bunu araştırıcam,sizde bana yardımcı olun olurmu ...dr.ısrarla bebeğin kilosu iyi dese de annelik işte dürtüyor beni birşey..

Böyle işte ...teşekkür ederim güzel dualarınız için..

yine iyi 3 günlük antibiyotikle atlattınız inşallah fayda ederde kısa zamanda iyilieşir

gözünaydın canım
geçici olunca hep diken üstündeymiş gibi gelir, benim yanımdaki de geçici, kadrolarla ilgiili bişey duyunca bana söylüyor ben pişkin pişkin benim için farketmez bakanlığın her yerinde çalışırım kadrom burada diyorum o teleşa kapılıyır ya beni yerime gönderirlerse gitmek istemiyorum oraya diye torpil aramaya başlıyor...

sen cuma çalışmıyorum perşembe bildirim yaparım dediğin için hatırlattım

Benve verdiğin haberler gayet güzel haberler. Ben hiç üzülünecek bir durum görmedim canım. 3 gün dediğin nedir ki? Sonuçta o 3 gün geri derken ortalama değerlere göre diyor. Ulturason detaylı bile olsa bebeğin boy ve kilo tahmininde hata payı var diye biliyorum ben. Sana sadece gözün aydın ve Allah tamamına erdirsin demek istiyorum

Ekincim sağol canım,annelik işte bir anda sert bir şekilde söyledi..Beklemediğim bişeydi..

Bu arada o kadar hareketliydiki canım ya,videosunu aldım akşam izlicem.Emme hareketleri yapıyor du :)))

Ekincim sağol canım,annelik işte bir anda sert bir şekilde söyledi..Beklemediğim bişeydi..

Bu arada o kadar hareketliydiki canım ya,videosunu aldım akşam izlicem.Emme hareketleri yapıyor du :)))

Yanlız bir an aşağıdaki hamilelik takviminde yazanları okudum da senin mesajdan sonra :) Ulturasonda emme hareketini görebilirsiniz yazıyor

canım öncelikle gözünaydın

allaha şükür herşeyi yerinde sağlıklı bir bebek,
senin prof 3 gün küçük dedi yazını okurken ben hiç üzülmedim içimden yorumum şu oldu, canım erkekler geç döllenir, ...ben kız-erkek formülü yazmıştım ya hepinize orada erkek için 10 günden sonra demiştim buda demek oluyor ki döllenme 12-16 arası oluyor,, seninkide öyle ....bunda üzülecek bişey yok için ferah olsun doktorunda aynı şeyi söylemiş zaten o söylemese de burada kız-erkek konusunda çakma doktora yapmış yıllarca araştırmış ve en az 40 kişide denemiş ablan var....bu bile benim araştırmalarımı doğruluyor...

sana bir olay anlatayım bu prof larla ilgili için rahatlasın...arkadaşımın kızı hamile benim doktorumda başlasın çok iyi dedim muayenesi ucuz diye burun kıvırdılar bilgisi az sandılar, prof a gittiler 2 ay sonra adam detaylıda bakarken bu bebeğin alınması lazım kafa gelişimi anormal diyor kız ağlaya ağlaya eve gidiyor sonraki gün arkadaşım işyerinde anlatıyor bebeği aldıracağız diye bende dedimki yapmayın benim doktorum çok iyi aldırmadan bide ona götürelim ne kaybedersiniz dedim, gittik doktorum normal ultrasyonda baktı baktı bişey göremedi bu bebek normal hiçbişeyi yok aldırma sakın sonraki aylarda diğer testleride yaparız aman bişey çıkmayacak emin ol dedi o bebek doğdu ve şimdi 10 yaşında çokta zeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…