Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sanada geçmiş olsun canım
dün 200 dü bugün 100 e indi fark 200 gramla 1. lik olmaz canım bu hafta fm genc iyi giidiyor

çok teşekkürler antibiyotik kullanması gerekmesin de, boğaz burun vs atlatır inşallah..
üzerine kaşar peyniri de konulabilir benim kaşarım yoktu, hafif piştikten sonra rendelenmiş kaşar koyup bikaç dakika dakika daha tutulursa süper olur..
bunun bir de karnıbaharlı versiyonu var.. karnabaharları haşlayıp yumurta (normalde un) yine ıslatılmış ince bulgur ve yoğurt karışıma bulayıp fırına vriyoruz yine pişmeye yakın kaşar peyniri ekliyoruz. o da çok güzel oluyor tavsiye ederim..

maşallah
ben de kan tahlili yaptırsam çok iyi olur aslında.. doktordan ne testi istediniz? hangi değerleri istemeliyim?

Herkese güzel bir gün dilerim. .bu geceninöbet bendeydi sabah 09.30'da yattim yavrumun diş agrisi çok siddetliydi uyumadik hiç. . utkudan ziyade çaresizlik mahvediyor insani..

Geçmişi okudum aklımda kaldiginca;

Bluebottle bebegine cok geçmiş olsun. .tarifler muhteşem teşekkürler mutlaka denicem..bu hafta lahana alacaktim pazardan birde roka eklendi :)

Caban ablacimm inşallah iyi haberlerle bol moralle donersin güzel kizinin yanindan..yuzunde güller acar umarim..

Gurbetcicegi ikimizde uykusuz
Tarif için teşekkürler canim..

Prenscim detaylı ultrason' dan bahsetmişsin radyoloji uzmanlari bakıyor evet doğru. .benim kadın dogumcum herhangi bi radyoloji uzmanini istemedi.onlarinda gebelerde daha deneyimli olani varmış. .buranin deneyimli bi hocasini bulmustuk.doktor 1 saat incelemisti hic unutmam hatta ihtiyaç molasi rica etmistim:)

Kedicim tarumarim canim kendime gelmek icin cay içiyorum acik limonlu..mesajina bakamadim daha birazdan bakicam:)

Fmgenc süper sonuclarin ben bi yazsam inanamazsin o kadar kötü ki..sanırım birinci olcan cok iyi gidiyorsub bu hafta:)

Gül ablacim bu hafta bende farklı besleniyorum farkettin mi? Protein biraz baskin bende de:)

Herkese kolaylıklar dilerim. .yazmayi unuttugum varsa bakayim tekrar doneyim..

ben tanımıyorum ablacım.dr esra çağlar ın blogu mu var
bir de ben fındık yağı koyuyrm.kıymalı etli yemeklere.
çotanak iyi mi karadeniz firması
genelde onu kullanyrm
abla
iben sana karatay hocanın nerde hizmet verdğini sormştm...
nerde hoca bilen var mı
olmazsa randevumu şimdi alırım yaza muayene olurm
ücretleri ne kadar

beeeeen
neyse sen de bendensin arkadaşım.
bu çocuklar bizi gece nöbetçisi yapıylr
sağlıklı olsunlar da...

Çotanak bende aldım, ama dikkatli ol alırken ucuz olanı ayçiçek yağı ile karıştırılmış. Fiyatı fazla olan sadece fındık yağı.

beeeeen
neyse sen de bendensin arkadaşım.
bu çocuklar bizi gece nöbetçisi yapıylr
sağlıklı olsunlar da...

Uykusuz kalinca atlamalarim olmuş arkadasim sende bendensin bende sendenim..en iyi sen anlarsin bu ara hep nöbetcisin

Evet sağlıklı olsunlar da önemlisi o:)

bende buna göre yaptım

•3 adet orta boy kabak,
•3 dal taze soğan,
•2 yumurta,
•1 su bardağı beyaz peynir,
•1/2 demet dere otu.

Yapılışı

Kabakların üstleri kazınır ve rendelenir. Taze soğanlar küçük küçük doğranarak diğer malzemelerle birlikte kabaklara eklenir, iyice karıştırılır. Karışım, zeytinyağıyla yağlanmış küçük bir fırın kabına döşenir. Fırında 200 derecede üzeri iyice kızarıncaya kadar pişirilir.

prenscim sen ankarada mıydın? ankarada radyolog ali ipek var çok çok iyi detaylı ultrason konusunda.. gerçi zaten sana doktorun birini önermiştir mutlaka..
benim oğlumun kordonunda damar eksikliği vardı detaylı ultrasonda ortaya çıktı, çok önemli bi ultrason ve anne için çok keyifli aslında:) bebeğini uzun uzun seyredeceksin çok güzel
oğlumun detaylı ultrasonda verdiği pozu paylaşayım sizinle:))
22 şubat 2011..

bu bildiğimiz mücver sanırım
ama hunsuz mücver tabii
florans natingel hastanesinde diye bi yazı var hoca için ama
nerde
and yakası sanırım

canım ya kıyamam ona derdinide anlatamaz ağlar durur, ne yapsan fayda vermez, allah yardımcın olsun canım
seni seni farklı besleniyorsun ha sadece hatalı bişey varmı diye bakıp geçiyorum ya dikkatimi çekmemiş kalabalıklaştık bide cevap zor yetiştiriyorum...şimdi bir bakayım senin profilinden girip

sağlıklı yaşıyoruz sayfasını biliyormusun
fındık yağı kullanabilirsin çotanak gerçek fındıkmı karışımmı bilmiyorum bazıları fındık karışımlı oluyor

hocayla ilgili bilgileri yazmıştım sabah canım çıkmamışmı ki

bu bildiğimiz mücver sanırım
ama hunsuz mücver tabii
florans natingel hastanesinde diye bi yazı var hoca için ama
nerde
and yakası sanırım

canım ben cevabı sabah 11 de 507. sayfada yazmışım geriye dönüp okumamışsın

Çok geçmiş olsun bebeğine

Mydenizzzcim,geçmiş olsun diş ağrısı zordur ..

Canım benim doktorum da radyoloji uzmanını tavsiye etmedi,Perinatologlar bu alanda uzmanmış sadece kadın doğum uzmanı olarak yani..En ufacık birşey bile gözlerinden kaçmıyormuş..İnşallah sorunsuz geçer..

Hımmmm,çok severim mücveri zaten..Yapılacaklar arasına bunu da alıyorum..Alinazik de yapıcaktım ,sırayla yaparım artık...
Sağol gül ablacım..

İstanbul dayım ben,maşallah nasılda durmuş öyle...Bize Perinatolog bakıcam canım ,çok heyecanlanıyorum..Biz ilk baştan beri 4 boyutlu ultrasona giriyoruz o kadar netki,detaylı ultrasonu düşünemiyorum bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…