gec mis olsun ablacigim , bende iki gündür sporda biraz zorladim galiba , bisikletten dolayi, bacaklarim agriyor, göbek ve mide kisimlarida agriyor, fakat gene boynum agriyor, kollarimda bendede var, ama bir kac güne gecer diyorum bu hamlik insallah, bu gün yapmiyorum, kaslar dinlensin yarin yapacagim,
bu hafta cok iddialisin ablacigim masallah iyisin galiba 1. ligi kapacaksin
:
merhaba canim, kabak mücverini bende seviyorum, ama undan dolayi yapmamistim hic, bulgurlu denemedim , demek güzel oldu , bende deneyim ozaman, rokaya gelince ilk yedigimde nefret etmistim tadindan, ama sonra sonra, sevmeye basladim, bunuda ilk kez duydum kesinlikle onuda deneyecegim, tariflerin icin tesekkürler, bu arada ogluna gecmis olsun,dikkat et canim, bu aylar hastalik aylari, hala bende tam atlatamadim, bogazim agriyor
şimdi sonuçlarımı mail olarak aldım.. sizlerle paylaşıyorum
glukoz açlık 85 (70-100 referans aralığı)
kolestrol total 114 (113-200)
trigliserid 38 (35-150)
demir 51(37-145)
b12 357.2 (100-1059)
ferritin 73.18 (6.9-282.5)
vitamin d3 57 (25- 80 normal değerler)
geçmiş olsun ,gul hanım,inşallah çabuk geçer kolunuzun agrısı
Gül ablaaaaaaa özeline bakar mısın???
teşekkür ederim canım
uygun canım bende artık dolmaları kıyma - bulgur yapıyorum eskiden sadece prinçle zeytinyağlı yapardım , şimdi bulgur fazla yememek gerktiği için kıymalı ve yine zeytinyağlı yapıyorum...eskiden kıymalı yemeğe zeytinyağı onmaz derlerdi nasılda konuyormuş canan hoca bunuda çürüttü
iyi okumalar canım herşeyi iyice kavrayarak okuki evdekilerede aynı beslenme tarzını uygula evin temeli anneler onlar ne yaparsa evdekiler onu yerler çocukların şimdiden sağlıklı yaşamaya başlasınlar ...
bebek içinde okan beyin gelini dr. esra çağlar var onu takip etmeni öneririrm, o bebeğini karatay tarzı besliyor maşşallah hem kg lu hem sağlıklı bebek ayına görede iri bir bebek
Herkese güzel bir gün dilerim. .bu geceninöbet bendeydi sabah 09.30'da yattim yavrumun diş agrisi çok siddetliydi uyumadik hiç. .utkudan ziyade çaresizlik mahvediyor insani..
Geçmişi okudum aklımda kaldiginca;
Bluebottle bebegine cok geçmiş olsun. .tarifler muhteşem teşekkürler mutlaka denicem..bu hafta lahana alacaktim pazardan birde roka eklendi :)
Caban ablacimm inşallah iyi haberlerle bol moralle donersin güzel kizinin yanindan..yuzunde güller acar umarim..
Gurbetcicegi ikimizde uykusuz
Tarif için teşekkürler canim..
Prenscim detaylı ultrason' dan bahsetmişsin radyoloji uzmanlari bakıyor evet doğru. .benim kadın dogumcum herhangi bi radyoloji uzmanini istemedi.onlarinda gebelerde daha deneyimli olani varmış. .buranin deneyimli bi hocasini bulmustuk.doktor 1 saat incelemisti hic unutmam hatta ihtiyaç molasi rica etmistim:)
Kedicim tarumarim canim kendime gelmek icin cay içiyorum acik limonlu..mesajina bakamadim daha birazdan bakicam:)
Fmgenc süper sonuclarinben bi yazsam inanamazsin o kadar kötü ki..sanırım birinci olcan cok iyi gidiyorsub bu hafta:)
Gül ablacim bu hafta bende farklı besleniyorum farkettin mi? Protein biraz baskin bende de:)
Herkese kolaylıklar dilerim. .yazmayi unuttugum varsa bakayim tekrar doneyim..
şimdi sonuçlarımı mail olarak aldım.. sizlerle paylaşıyorum
glukoz açlık 85 (70-100 referans aralığı)
kolestrol total 114 (113-200)
trigliserid 38 (35-150)
demir 51(37-145)
b12 357.2 (100-1059)
ferritin 73.18 (6.9-282.5)
vitamin d3 57 (25- 80 normal değerler)
ben tanımıyorum ablacım.dr esra çağlar ın blogu mu var
bir de ben fındık yağı koyuyrm.kıymalı etli yemeklere.
çotanak iyi mi karadeniz firması
genelde onu kullanyrm
abla
iben sana karatay hocanın nerde hizmet verdğini sormştm...
nerde hoca bilen var mı
olmazsa randevumu şimdi alırım yaza muayene olurm
ücretleri ne kadar
beeeeen
neyse sen de bendensin arkadaşım.
bu çocuklar bizi gece nöbetçisi yapıylr
sağlıklı olsunlar da...
çok teşekkürlerantibiyotik kullanması gerekmesin de, boğaz burun vs atlatır inşallah..
üzerine kaşar peyniri de konulabilir benim kaşarım yoktu, hafif piştikten sonra rendelenmiş kaşar koyup bikaç dakika dakika daha tutulursa süper olur..
bunun bir de karnıbaharlı versiyonu var.. karnabaharları haşlayıp yumurta (normalde un) yine ıslatılmış ince bulgur ve yoğurt karışıma bulayıp fırına vriyoruz yine pişmeye yakın kaşar peyniri ekliyoruz. o da çok güzel oluyor tavsiye ederim..
maşallah
ben de kan tahlili yaptırsam çok iyi olur aslında.. doktordan ne testi istediniz? hangi değerleri istemeliyim?
geçer inşallah gül ablacım..
sormadım,bu perşembe detaylı ultrasona giricem ama kendi dr.uma değil..onun uzmanı ayrıymış,kendi doktorumu görürsem sorucam..
Anladım,almamanda güzel gerçi..inşallah vermeye başlarsın..
bende buna göre yaptım
•3 adet orta boy kabak,
•3 dal taze soğan,
•2 yumurta,
•1 su bardağı beyaz peynir,
•1/2 demet dere otu.
Yapılışı
Kabakların üstleri kazınır ve rendelenir. Taze soğanlar küçük küçük doğranarak diğer malzemelerle birlikte kabaklara eklenir, iyice karıştırılır. Karışım, zeytinyağıyla yağlanmış küçük bir fırın kabına döşenir. Fırında 200 derecede üzeri iyice kızarıncaya kadar pişirilir.
Herkese güzel bir gün dilerim. .bu geceninöbet bendeydi sabah 09.30'da yattim yavrumun diş agrisi çok siddetliydi uyumadik hiç. .utkudan ziyade çaresizlik mahvediyor insani..
Bluebottle bebegine cok geçmiş olsun. .tarifler muhteşem teşekkürler mutlaka denicem..bu hafta lahana alacaktim pazardan birde roka eklendi :)
Caban ablacimm inşallah iyi haberlerle bol moralle donersin güzel kizinin yanindan..yuzunde güller acar umarim..
Prenscim detaylı ultrason' dan bahsetmişsin radyoloji uzmanlari bakıyor evet doğru. .benim kadın dogumcum herhangi bi radyoloji uzmanini istemedi.onlarinda gebelerde daha deneyimli olani varmış. .buranin deneyimli bi hocasini bulmustuk.doktor 1 saat incelemisti hic unutmam hatta ihtiyaç molasi rica etmistim:)
Kedicim tarumarim canim kendime gelmek icin cay içiyorum acik limonlu..mesajina bakamadim daha birazdan bakicam:)
Fmgenc süper sonuclarinben bi yazsam inanamazsin o kadar kötü ki..sanırım birinci olcan cok iyi gidiyorsub bu hafta:)
Gül ablacim bu hafta bende farklı besleniyorum farkettin mi? Protein biraz baskin bende de:)
ben tanımıyorum ablacım.dr esra çağlar ın blogu mu var
bir de ben fındık yağı koyuyrm.kıymalı etli yemeklere.
çotanak iyi mi karadeniz firması
genelde onu kullanyrm
abla
iben sana karatay hocanın nerde hizmet verdğini sormştm...
nerde hoca bilen var mı
olmazsa randevumu şimdi alırım yaza muayene olurm
ücretleri ne kadar
canan hanım anadolu yakası Kadıköy Florence Nightingale da çalışıyor muayene ücretini bilmiyorum canım onunla ilgili hiç bir şey duymadım, randevulu çalışıyor 2 ay önce bayanın biri sağlıklı yaşıyoruz da haziran ayına gün alabildim diye yorumlara yazmıştı
gözünaydın kitabın gelmiş tuz gelmedimi
ABD bile bayanın dediklerini kabullendi kolestrol ilaçlarını yasakladı gerekmedikçe kullanılmayacak ama eşin hala kabullenmedi
bu bildiğimiz mücver sanırım
ama hunsuz mücver tabii
florans natingel hastanesinde diye bi yazı var hoca için ama
nerde
and yakası sanırım
canım ben cevabı sabah 11 de 507. sayfada yazmışım geriye dönüp okumamışsın
bende buna göre yaptım
3 adet orta boy kabak,
3 dal taze soğan,
2 yumurta,
1 su bardağı beyaz peynir,
1/2 demet dere otu.
Yapılışı
Kabakların üstleri kazınır ve rendelenir. Taze soğanlar küçük küçük doğranarak diğer malzemelerle birlikte kabaklara eklenir, iyice karıştırılır. Karışım, zeytinyağıyla yağlanmış küçük bir fırın kabına döşenir. Fırında 200 derecede üzeri iyice kızarıncaya kadar pişirilir.
prenscim sen ankarada mıydın? ankarada radyolog ali ipek var çok çok iyi detaylı ultrason konusunda.. gerçi zaten sana doktorun birini önermiştir mutlaka..
benim oğlumun kordonunda damar eksikliği vardı detaylı ultrasonda ortaya çıktı, çok önemli bi ultrason ve anne için çok keyifli aslında:) bebeğini uzun uzun seyredeceksin çok güzel
oğlumun detaylı ultrasonda verdiği pozu paylaşayım sizinle:))
22 şubat 2011..
Eki Görüntüle 922654
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?