• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

prenscim sen ankarada mıydın? ankarada radyolog ali ipek var çok çok iyi detaylı ultrason konusunda.. gerçi zaten sana doktorun birini önermiştir mutlaka..
benim oğlumun kordonunda damar eksikliği vardı detaylı ultrasonda ortaya çıktı, çok önemli bi ultrason ve anne için çok keyifli aslında:) bebeğini uzun uzun seyredeceksin çok güzel :16:
oğlumun detaylı ultrasonda verdiği pozu paylaşayım sizinle:))
22 şubat 2011..
Eki Görüntüle 922654

çok tatlı durmuş...ben ilk defa detaylı gördüm 15 sene önce yoktu

Mydenizzzcim,geçmiş olsun diş ağrısı zordur ..

Canım benim doktorum da radyoloji uzmanını tavsiye etmedi,Perinatologlar bu alanda uzmanmış sadece kadın doğum uzmanı olarak yani..En ufacık birşey bile gözlerinden kaçmıyormuş..İnşallah sorunsuz geçer..

Hımmmm,çok severim mücveri zaten..Yapılacaklar arasına bunu da alıyorum..Alinazik de yapıcaktım ,sırayla yaparım artık...
Sağol gül ablacım..

İstanbul dayım ben,maşallah nasılda durmuş öyle...Bize Perinatolog bakıcam canım ,çok heyecanlanıyorum..Biz ilk baştan beri 4 boyutlu ultrasona giriyoruz o kadar netki,detaylı ultrasonu düşünemiyorum bile...

yarın seninkininde resmini bekliyoruz ilk bebeğimizi görelim aaa bu arada yine aklıma geldi isim ne düşündünüz canım

[video=youtube;ql8xkSYvwJs]http://www.youtube.com/watch?v=ql8xkSYvwJs[/video]
:50::50::50:

karatay hoca kadıköy feneryolu florans natingil hastanesinde
muayene ücreti 550 lira.
ben de eylül başına gün aldım...
tuzum da geldi bu arada hemen kullandım yemek için...

canım ya kıyamam ona derdinide anlatamaz ağlar durur, ne yapsan fayda vermez, allah yardımcın olsun canım
seni seni farklı besleniyorsun ha sadece hatalı bişey varmı diye bakıp geçiyorum ya dikkatimi çekmemiş kalabalıklaştık bide cevap zor yetiştiriyorum...şimdi bir bakayım senin profilinden girip

Çok geçmiş olsun bebeğine :emir_bebek::nazar:

Mydenizzzcim,geçmiş olsun diş ağrısı zordur ..

Canım benim doktorum da radyoloji uzmanını tavsiye etmedi,Perinatologlar bu alanda uzmanmış sadece kadın doğum uzmanı olarak yani..En ufacık birşey bile gözlerinden kaçmıyormuş..İnşallah sorunsuz geçer..

Çok teşekkür ederim hepinize geçmiş olsun dilekleriniz icin ama çabuk gececege benzemiyor.en sona kalan köpek dislerinin agrisi cok zor olurmus.buyuk oglumda keçi boynuzu pekm kullanmistim disleri rahat cikarir diye duymuştum. Çok kolay cikardi..kucugumde organik diye 5 kilo dut pekmezli aldim ama bu da dişe fayda etmedi sanırım. .

Prenscim bende onu demek istemistim petinatolog birden aklıma gelmedi.kadin dogumcu dışında bi bölüm baktigini belirtmek için radyoloji yazdim..
İnşallah sorunsuz cikar.ben kafası zannettigim kocaman bi alani dr'a sordugumda onun böbrekleri oldugunu ve afedersiniz su an idrarini yapıyor ve mesanesi doluyor seklinde bi yorumla karsilasip içimden bi yuh demistim..
Ben çok kötü ayrilmistim ordan...
ALlah kimseye yasatmasin..

iyi haberlerle inşallah

yarın seninkininde resmini bekliyoruz ilk bebeğimizi görelim aaa bu arada yine aklıma geldi isim ne düşündünüz canım

Perşembe günü gideceğiz gül ablacım,atarım tabi resim..geçen gittiğimden var atmaya çalışayım..

İsim konusuna gelince oğlum Kıvanç olucak diyor başka bişey demiyor,onun için düşünmemize bile fırsat vermiyor..Abileniyor şimdiden ben onu yıllardır bekledim..ben onun abisiyim benim dediğim olucak diyor:)) şaşırdık ..kırmakta istemiyorum..koymassam çok içerlenir diye korkuyorum..bilemedim..

prenscim sen ankarada mıydın? ankarada radyolog ali ipek var çok çok iyi detaylı ultrason konusunda.. gerçi zaten sana doktorun birini önermiştir mutlaka..
benim oğlumun kordonunda damar eksikliği vardı detaylı ultrasonda ortaya çıktı, çok önemli bi ultrason ve anne için çok keyifli aslında:) bebeğini uzun uzun seyredeceksin çok güzel :16:
oğlumun detaylı ultrasonda verdiği pozu paylaşayım sizinle:))
22 şubat 2011..
Eki Görüntüle 922654

Sizde arabistandan önce ankada'da miydiniz? Bende ank dayim.benim dr umda mustafa salihti..
Evet cidden cok onemli dr'um ne dediyse cikmisti.iyi ki gitmisim demistim..

Perşembe günü gideceğiz gül ablacım,atarım tabi resim..geçen gittiğimden var atmaya çalışayım..

İsim konusuna gelince oğlum Kıvanç olucak diyor başka bişey demiyor,onun için düşünmemize bile fırsat vermiyor..Abileniyor şimdiden ben onu yıllardır bekledim..ben onun abisiyim benim dediğim olucak diyor:)) şaşırdık ..kırmakta istemiyorum..koymassam çok içerlenir diye korkuyorum..bilemedim..

daha süre var hayırlısı olsun herkes ismiyle gelir derler ya benim oğlum büyük kızıma hamileyken burcu diye tutturdu ana okuluna başlayınca serviste burcu diye 2 tane kız varmış 2 side çirkinmiş burcu lar çirkin oluyor dedi vazgeçti (burcular üstüne alınmasınlar :9:3. nün adı burcu oldu oda başka hikaye ) ...rahmetli kayınvalidem buse koy diyordu bende anne buse öpücük demek büyüyünce bir buse ver diye dalga geçerler diye söylüyordum, bebek doğdu isim yok cuma oturduk isim düşündük gece 2 oldu hala şu olsun bu olsun bende dikişliyim ağrım çok görümcelere gitsinler artık diye dedimki cuma geçti artık yarın düşünürüz, sabah haber geldi kayınvalidem (allah rahmet eylesin) hastanedeydi ölmüş, akşama kadar mezarlıkla uğraştılar akşam eşim geldi 10 kardeşlerdi hepsinin selamı var bebebğin ismini buse koymanı rica ettiler dedi bende zaten bekliyordum komşum yanımdaydı ya buse isteyecekler ya annelerinin ismini, annelerinin ismini isterlerse 2. isim koyarım buse derlerse tek olur dedim dediğim gibide oldu ismi buse oldu ...nerden nereye

2 isimmi vereceksiniz o zaman. :)

merhaba,hanımlar,her kese saglıklı ,mutlu yaşamlar,canım karatayçılar.:16:bu günkü menüm:
08 15 :zeytinyağında ısıtılmış nanelı pul bıberli yoğurt uzerinde suda bişmiş 1 yumurta,8 yeşil zeytin,6 siyah zeytin,beyaz peynir,fındık,ceviz,yeşil cay
öğlen 14 15 :mercıimek corbası, mimbar,1 kase sarımsaklı yoğurt,6..7 fındık,1 kupa süt,yeşil cay
akşam 18 45:mercımek corbası,et suyunda lahanalı,kereviz corbası,1 kase sarımsaklı yoğurt.
3 tanesı 1 litre olan kupayla 8 kupa su.
cok uzak köyden süt ve yumurta almağa gitdik,otabüse kadar 15 litre süt taşıdım,cok yürüdük,yorulduk resmen.
sütcülerden aldığımız süt ve yumurta maalesef hileli cıktı,o yüzden köye yöneldik artık,naapacaan mecbuuur:1:

İyi akşamlar kızlar. Bugün kü menüm,
Sabah 9:15 10 zeytin 1,5 yumurta , yarım havuç, ve ceviz
Akşam 17:45 1 kase dil paçası, 1 tabak etli kuru fasulye, 1 kase yoğurt, turp, yeşil soğan, turşu ve çeyrek lahmacun
Aralarda limonlu su, kuşburnu, sütlü kahve ve su

Canlarimmm,herbirinize hayirli aksamlar diliyorum.Herbirinizin mutlulugu en az benim mutlulugum kadar olsun.Prensesim cok iyi gordum binlerce sukurler olsun,daha ne isteyebilirim ki.Bir de Karatay beslenme tarzinin en guzel yanlarindan biri de pantolon ve eteklerde dugmelerin gittikce iceriye alinmasi,bu da cok guzel bir veri benim icin.

merhaba,hanımlar,her kese saglıklı ,mutlu yaşamlar,canım karatayçılar.:16:bu günkü menüm:
08 15 :zeytinyağında ısıtılmış nanelı pul bıberli yoğurt uzerinde suda bişmiş 1 yumurta,8 yeşil zeytin,6 siyah zeytin,beyaz peynir,fındık,ceviz,yeşil cay
öğlen 14 15 :mercıimek corbası, mimbar,1 kase sarımsaklı yoğurt,6..7 fındık,1 kupa süt,yeşil cay
akşam 18 45:mercımek corbası,et suyunda lahanalı,kereviz corbası,1 kase sarımsaklı yoğurt.
3 tanesı 1 litre olan kupayla 8 kupa su.
cok uzak köyden süt ve yumurta almağa gitdik,otabüse kadar 15 litre süt taşıdım,cok yürüdük,yorulduk resmen.
sütcülerden aldığımız süt ve yumurta maalesef hileli cıktı,o yüzden köye yöneldik artık,naapacaan mecbuuur:1:

merhaba canım
menüler iyi tek yumurta yemişsin ama yoğurt var sorun değil. saatler iyi akşamı öğlen daha çok çalışmış leptin :46: acıkmadın mı acıktında yemek yemeye fırsat mı bulamadın

yoruldunuz ama emeksiz yemek olmaz derler sizinkide öyle olmuş, sağlık için herşeyi yapacağız maalesef,,, spor olmuş diyelim ağırlık çalışmış gibi

Canlarimmm,herbirinize hayirli aksamlar diliyorum.Herbirinizin mutlulugu en az benim mutlulugum kadar olsun.Prensesim cok iyi gordum binlerce sukurler olsun,daha ne isteyebilirim ki.Bir de Karatay beslenme tarzinin en guzel yanlarindan biri de pantolon ve eteklerde dugmelerin gittikce iceriye alinmasi,bu da cok guzel bir veri benim icin.

Gözün aydın Canan abla. Mutluluğun daim olsun:34:

Gül ablaya yolladım, paylaşmamı herkesin görmesini istedi.

evet bana sordu,,,
işkence yaparak öldürmeleri insanlık dışı bir davranış :47:, bunu herkes görsün yememeye çalışalım ben 6 ay önce tavuklarla ilgili bişey seyretmiştim o zamandan beri tavuk almıyorum dışarda da yemiyorum:50:
yurtdışında yapıldığı domuzlardan belli hayvan severlere ulaşır belki de bi dur diyen olur...
Türkiye'de de vardır ben daha görmedim

gözün aydın canım

1 hafta bu mutluluk yeter sana

karatayın farkı belli omaya başlamış buda güzel çifte mutluluk yaşadın:46:

Back