- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
herkes yatti galiba kimsecikler yok gene, olsun ben yazayim sabah cevaplarsiniz degilmi arkadaslar
Arkadaslar bugün cine 5 te CAN BOGAZDAN CIKAR isimli kitapin yazari MEHMET ALI BULUT vaardi kan grubuna göre beslenmeyi anlatiyordu, dikkatimi cekti, mesela ben 0 RH pozitifim, ona göre, yumurta ve süt ürünleri yasakmis bana, oysa ben her sabah 2 yumurta ve peynir yiyorum, gün icinde bolca yogurt yiyorum, et , tavuk , balik serbestmis, tahillar, baklagiller yememem lazimmis felan bir sürü sey, acaba sizler bu konuda ne düsünüyorsunuz, dogruluk payi varmidir, yada canan karatay hoca ne düsünüyor daha önce sorulmus olabilirmi bilen varmi aranizda :44:
abla eski kaşar aldım en son
tuz gölünün bütün tuzları bu kaşarın içinde yiyeedim bi türlü
nedense peynirler çok tuzlu..
12 ye kadar acıkmasam keşke de 12 de kkk mı yapsam şöle paşalar gibi
Gurbetcicegim canim bence bir yola cikilmissa ve o yol basindan sonuna kadar dogruysa bence diger yontemleri irdeleyip beynimizi ve bunyemizi fazla bunaltmiyalim derim ben.Cunku biz burada artik deneme yanilma yapmiyoruz,cok mukemmel isleyen bir sistem tutturmusuz ve semeresini de aliyoruz.A keza diger fikirlerden Karatay konseptini aksatmayacak ilaveler olabilir amma bir baska goruse bakarak bazi belirli ve olmazsa olmaz yiyecekleri cikartmaya calismakta Karatay tarzi besleniyorum demek olmaz.Bu yazdiklarim sadece benim nacizane goruslerim,umarim yanlis anlasilmamisimdir canim yavrum.Hayirli geceler dilerim cumleten.
Sevgili Gulcugum,cok gecmis olsun canim.Kolundaki uyusma tamamen fitiga bagli zorlanma sonucunda ortays cikti.Birde havalar malum farkinda dahi olmadan usuttuysen o bolgeyi ondanda olabilir.Rabbim esirgesin bu iki olasilik disinda hicbir kotu varsayim kalbime gelmiyor,evvel allah emin olabilirsin canim.Mumkun oldugunca o bolgeyi sicak tutmani oneririm canim.
Sevgili Gulcugum,cok gecmis olsun canim.Kolundaki uyusma tamamen fitiga bagli zorlanma sonucunda ortays cikti.Birde havalar malum farkinda dahi olmadan usuttuysen o bolgeyi ondanda olabilir.Rabbim esirgesin bu iki olasilik disinda hicbir kotu varsayim kalbime gelmiyor,evvel allah emin olabilirsin canim.Mumkun oldugunca o bolgeyi sicak tutmani oneririm canim.
Kizlar hala bilgisayarim bozuk ondan takip edemiyorum sizi ama gunumude yazmayi aksatmak istemiyorum zar zor yazayim bugunku listemide:)
Kahvaltim yoktu 4 kurukayisi 4ceviz yedim
Oglen kasarli menemen peynir kasar salatalik
Ama adet gorucegimdenmidir hiiic doymadim ve 3 dilim balli kaymakli ekmek yedim((
Aksam mercimek corbasi bulgur pilavi yarim tabakta taze fasulye ile kapattm ama hala acim bugunku ekmek yuzundenmidir nedirbide sisti karnim kilo almis gibi duruorum moralimide dusuruo yarindan sonra kacamak yok acikip duruyorum gece gece
Günaydın
Gül ablacım kolunmu uyuşuyor ...ben kaçırmışım okuyamadım..geçmiş olsun..geçicidir belki..üstüne yattıysan da yada üşüttüysen de olabilir.dikkat et ablacım...
Benimde yavaş yavaş kramplar girmeye başladı,araba kullanırken dönüşlerde canım yanıyor hatta dün eve giderken sol bacağım kasıldı çok korktum((
Dün
Sabah , kkk kuru kayısı ile
Öğlen ,5 minik köfte,mercimek çorbası,ayran yarım saat sonra limonlu su ve kuruyemiş
Akşam ,2 kepçe tarhana çorbası,1 kepçe fasulye,5 kaşık kadardı sanırım bulgur pilavı,salata,yoğurt,turp
2 saat sonrada biraz nar ve 1 kivi yedim ,birazda kabak çekirdeği
Herkes çok iyidir inşallah ...
Günaydın
Gül ablacım kolunmu uyuşuyor ...ben kaçırmışım okuyamadım..geçmiş olsun..geçicidir belki..üstüne yattıysan da yada üşüttüysen de olabilir.dikkat et ablacım...
Benimde yavaş yavaş kramplar girmeye başladı,araba kullanırken dönüşlerde canım yanıyor hatta dün eve giderken sol bacağım kasıldı çok korktum((
Dün
Sabah , kkk kuru kayısı ile
Öğlen ,5 minik köfte,mercimek çorbası,ayran yarım saat sonra limonlu su ve kuruyemiş
Akşam ,2 kepçe tarhana çorbası,1 kepçe fasulye,5 kaşık kadardı sanırım bulgur pilavı,salata,yoğurt,turp
2 saat sonrada biraz nar ve 1 kivi yedim ,birazda kabak çekirdeği
gül abla nöbeti devralıp uyusam iyi olacak..:)
ben sana canan karatayın nerde çalıştığını soracaktım bir de muayene ücretlerini..
randevulu olsa gerek ki çok ünlü dr umuz
kitabım geldi bebeğimden fırst buldukça okumaya çalışıyrm..
eşim karatay ın hala kardiyoloji derneğinden afaroz edilmiş diyip duruyor...
halkı yanlış yönlendirdiği için
kitabı oku diyorum yanaşmıyr.
kitaptaki şeyleri anlatıyrm hı hı diyor..
napcamı bilmiyorum
sanırım en güszel cevabı zayıflayarak vericem ben ona...
sabah 7.30 kkk
öğlen 12.00 mercimek çorbası, etli kurufasülye, karışık salata,
akşam 19.00 tavuk haşlama, ısırgan çorbası, bol yeşillik.
gündüz 2fincan yeşilçay, akşam 2fincan karışık zayıflama çayı. Su 1lt ancak içmişimdir.
Yoğurt yiyemedim. Bugün işyerine getirdim.
1 hafta aradan sonra dünkü menümle hem hafifledim. Hemde çok iyi hissediyorum. :)
yuuupppppi
1 kg vermişim.74 kg um...
darısı hepimizin başına arkadaşlar
spor yapmadım sanırım emzirmenin avantajını yaşıyorum..
gül abla
bugün öğünümü 2 ye indirsem diyorum ama
acıkmaktan da korkuyrm.
daha bi şey yemedim..azıcık acvıktım gibi şimdi..
10 gündür mekik yapıyorum ve o günden beride sırtım uyuşuyor arasırada kolum uyuşuyor arkadaşlar açıklamalr yaptılar sağolsunlar mydenizzde de olmuş mekil ten heralde 3 gündrü yapmıyorum bakalım geçeckmiGünaydın
Bu arada gül ablacım sen çok az yiyorsun,acaba ondan mı kilo veremiyorsun ?
teşekkür ederim canımben hepten kaçırmışım okuyamıyrum tam anlamıyla sayfaları.
çooooook geçmiş olsun.
inşallah çabuk atlatırsın
arkadaşlar
bugün akşam için lahana sarması yapmak istiyorum.
içi hazırladım.lahanalrı da kaynatıp yumuşattım.
içe bulgur ve kıyma koydum.
onun dışında normal dolma içi hazırlar gibi yeşillikleri, domates, soğan, sarımsak falan koydum
baharat olarak da sumak.k.bber ve pul bibebr koydum tuzumu bekliyorum
çankırı tuzu yoldaymış.
acaba bu yaptığım karataya uygun mu
kıyma ve bulgur birlikteliği...
karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık kitabının da başındayım.
kızım canı isterse müsade ediyo okuyrm istemzse hayatta okutmuyo..
internette old gibi..
Aman kızlar kendinize dikkat edin !!! Geçmiş olsun.
GÜL ABLA, sana bir bağlantı attım.
GÜL ABLA, sana bir bağlantı attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?