evet bana sordu,,,
işkence yaparak öldürmeleri insanlık dışı bir davranış, bunu herkes görsün yememeye çalışalım ben 6 ay önce tavuklarla ilgili bişey seyretmiştim o zamandan beri tavuk almıyorum dışarda da yemiyorum
yurtdışında yapıldığı domuzlardan belli hayvan severlere ulaşır belki de bi dur diyen olur...
Türkiye'de de vardır ben daha görmedim
Bakalım Türkiyede de varmı?
merhaba canım
menüler iyi tek yumurta yemişsin ama yoğurt var sorun değil. saatler iyi akşamı öğlen daha çok çalışmış leptinacıkmadın mı acıktında yemek yemeye fırsat mı bulamadın
yoruldunuz ama emeksiz yemek olmaz derler sizinkide öyle olmuş, sağlık için herşeyi yapacağız maalesef,,, spor olmuş diyelim ağırlık çalışmış gibi
hic acıkmadım,yazmayı unutmuşum,bagırsaklarım calişsin diye kahvaltıda nane ve pul biber karışıklı zeytin yagı içtim resmen,belki de o acıktırmamış.ama yumurtayı mecbur 1 e indirmeyi düşünüyorum,köy yumurtası bulmak zor ,o yuzden her gune yetmesi icin 1 tane yemem lazım,market yumurtası ne kadar istesen var ,ama gereksiz.
Herkese iyi akşamlar
Amma çok muhabbet oldu dün :)) hepsini okuyacağım diye yazmamadım bir türklüğü)
Gül hanım sayfanın beş yüzü geçmesi beni de sevindirdi..
canım ben özellikle b12,d vit, demir ve açlık kan şekerim dedim tabi ben bunları diyene kadar doktor bana kapsamlı olsun mu tüm vitaminler mineraller dedi bende olsun olsun diye atladımçok teşekkürlerantibiyotik kullanması gerekmesin de, boğaz burun vs atlatır inşallah..
üzerine kaşar peyniri de konulabilir benim kaşarım yoktu, hafif piştikten sonra rendelenmiş kaşar koyup bikaç dakika dakika daha tutulursa süper olur..
bunun bir de karnıbaharlı versiyonu var.. karnabaharları haşlayıp yumurta (normalde un) yine ıslatılmış ince bulgur ve yoğurt karışıma bulayıp fırına vriyoruz yine pişmeye yakın kaşar peyniri ekliyoruz. o da çok güzel oluyor tavsiye ederim..
maşallah
ben de kan tahlili yaptırsam çok iyi olur aslında.. doktordan ne testi istediniz? hangi değerleri istemeliyim?
ben de kan tahlili yaptırsam çok iyi olur aslında.. doktordan ne testi istediniz? hangi değerleri istemeliyim?
canım ben özellikle b12,d vit, demir ve açlık kan şekerim dedim tabi ben bunları diyene kadar doktor bana kapsamlı olsun mu tüm vitaminler mineraller dedi bende olsun olsun diye atladımama o kadar çok şey bordu söyledi ki bi kaç kez isteklerimi tekrarladım
Sizlerle çok çok önemli bir şey paylaşmak istiyorum.
Ben karataya göre beslensem de bir türlü doymak bilmeyen , beni ve eşimi :) korkutan feci bir iştahla boğuşuyordum. Çünkü yemek yemiyordum adeta yokluk hazırlıyor gibi her şeyi indiriyordum mideye . Nasıl denir , belki karnım doyuyordu o an ama gözüm doymuyordu herhalde, o yüzden yemeye devam ediyordum. Hatta tabaklar dolusu yemek bitmeden sofradan kalkmıyordum, doyup doymadığımı tabaklardaki yemeklerin bitmesine göre ayarlıyordum.
Ama iki gündür bir şey oldu. Yaptığım peynirden, elde ettiğim peyniraltı suyunu herzamanki KK kahvaltısında içtim ve dünkü kahvaltıyı zor bitirdim. Hatta bugün, ilk defa, ne kadar uğraşsam da, kendimi zorlasam da kahvaltımın tamamını bitiremedim, değil tamamı yarısını bile yiyemedim. Asıl mucize dün kahvaltımı 09:30 gibi yaptım ve 17:00de daha açıklamıştım ama dersim var diye yedim, geç saate kalmamak için. Bugün 10:00da bitti kahvaltım ve akşam yemeğini 18:00de yedim. Bu içecek harika. Dün sadece 60 dk, 5,2 km yürüdüm. Bugün sabah 70dk, 6,3 km yürüdüm. Akşam da ilk defa callanetics yaptım. Üç tekrarlı Tibet hareketleri de yaptım.
Karatay, her ne kadar doyana kadar yiyin dese de, örnek menüleri hiç de öyle değildi. Bir o menüye bakıyordum bir de kendi yediklerime, sanırım ben burada (yemeğin miktarında) hata yapıyorum, diyordum. İçten içe bu durum beni sıkıyordu.
Size bu konuda danışmak istiyordum. Çünkü diğer arkadaşlar da öğünlerde benim yediklerime göre az yiyorlar. Bu ne kadar sorun olur.
iyi akşamlar herkese... menüm sabah kkk
öğlen 13.00 sabahtan kalan yerfıstığı
akşam yeşil mercimek haşladım salata gibi yaptım, kurusoğan yeşillik doğradım içine kimyon kaya tuzu zeytinyağı limonla irlikte, yanında bi kase yoğurt. eşimde mercimek köfte istedi .ondanda 2parça yedim..saat8de bbitti.
yatana kadar 3lt limon dilimli suym bitmiş olacak.. bi fican türk kahvesi içildi..
iki günür öğlenleri ssadece yerfıstığı yiyoum acıkmıyorum akşama kkadar..ayrıca tartıldım işten gelince 61.6 sabah 61.7.. sadece 100 gr farketti bugünde.. cumaya kadar çıkmıcam süpriz olsun hepimize bakalım böyle mi devam edecek... inşallah böyle devam eder.
canım senin cevap vermeni bekledim eksikleri de ben yazdım
Sizlerle çok çok önemli bir şey paylaşmak istiyorum.
Ben karataya göre beslensem de bir türlü doymak bilmeyen , beni ve eşimi :) korkutan feci bir iştahla boğuşuyordum. Çünkü yemek yemiyordum adeta yokluk hazırlıyor gibi her şeyi indiriyordum mideye . Nasıl denir , belki karnım doyuyordu o an ama gözüm doymuyordu herhalde, o yüzden yemeye devam ediyordum. Hatta tabaklar dolusu yemek bitmeden sofradan kalkmıyordum, doyup doymadığımı tabaklardaki yemeklerin bitmesine göre ayarlıyordum.
Ama iki gündür bir şey oldu. Yaptığım peynirden, elde ettiğim peyniraltı suyunu herzamanki KK kahvaltısında içtim ve dünkü kahvaltıyı zor bitirdim. Hatta bugün, ilk defa, ne kadar uğraşsam da, kendimi zorlasam da kahvaltımın tamamını bitiremedim, değil tamamı yarısını bile yiyemedim. Asıl mucize dün kahvaltımı 09:30 gibi yaptım ve 17:00de daha açıklamıştım ama dersim var diye yedim, geç saate kalmamak için. Bugün 10:00da bitti kahvaltım ve akşam yemeğini 18:00de yedim. Bu içecek harika. Dün sadece 60 dk, 5,2 km yürüdüm. Bugün sabah 70dk, 6,3 km yürüdüm. Akşam da ilk defa callanetics yaptım. Üç tekrarlı Tibet hareketleri de yaptım.
Karatay, her ne kadar doyana kadar yiyin dese de, örnek menüleri hiç de öyle değildi. Bir o menüye bakıyordum bir de kendi yediklerime, sanırım ben burada (yemeğin miktarında) hata yapıyorum, diyordum. İçten içe bu durum beni sıkıyordu.
Size bu konuda danışmak istiyordum. Çünkü diğer arkadaşlar da öğünlerde benim yediklerime göre az yiyorlar. Bu ne kadar sorun olur.
D vitamini
demir bağlama
ferritin
B12
folat
insülin
kolestrol, hdl,ldl, trigliserit
omega 3
bunlar önemli olanlar, bunun yanındada klasik tahlillerde isteniyor zaten
omega 3 burada her hastanede yapılmıyor pahalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?